Herkese iyi forumlar
Arkadaşlar bu forum sayesinde motosiklete merakım daha fazla arttı ve çoğu bilgiyi burası sayesinde öğrendim o yüzden tekrar konu açma gereksiniminde bulundum.
Öncelikle ilk motorum Honda CBR 125 9.000 km, daha sonra ise Yamaha R25 ile 6.000 km tecrübem oldu. Daha fazla tecrübe edinecek cok şeyim var bunun farkındayım ama çalışmam nedeni ile ne fazla motorumla beraber olabildim nede km yapabildim. Biraz hızlı gittiğimin farkındayım ama şuan aklımda 4 silindir bir motosiklet hedefi var.
Size danışacağım konu; Ben motosiklete bindiğimde aklımda sıkıntı olmasın istiyorum. Yani biraz herkes gibi yeni yi seven biriyim. Ama malum bütçeden dolayı sıfır ss alacak bir bütçeye sahip değilim. Bütçe (32.000TL)
Aklımda olan 3 tane motosiklet var bunların beğenip beğenmediğim yönleri ile söylemek gerekirse.
Honda CBR 600RR (2012) - Tamamı ile hayalim olan bir motosiklet sesi, gidişi, görünüşü ile beğeniyorum. Tek sorun 2012 model bir motosiklete baktığımda km si ortalama 20k - 35k arasında bulunabiliyor tabiki bu motorlar ss olduğu için sınırları zorlanıyor tabiri caiz se canı alınıyor. Korkum bana yarın birgün büyük sıkıntılar çıkartır mı ?
Yamaha MT 09 (2015)- Güç desen var, hız desen bir ss kadar olmasa da tatmin edici şekilde, yeni teknoloji mevcut. Tek sıkınsı ise ben özellikle sesi sevdiğim için 3 silindir bir sese sahip ve bunun yanı sıra naked tarzı motorlara bir türlü ısınamadım.
Honda CBR 650F 2015 Ve bu motosiklet ise beni en zor durumda bırakan sebep. Tarzı ss görünüyor oturuş bakımından rahat. Sesi deseniz 4 silindir yeni bir motosiklet.
Ama en büyük kararsızlık ise çevremdeki dostlarıma sorduğumda cbr650f yerine 600rr ı tavsiye etmeleri. Nedeni ise haklı olarak güç ve tatminkarlık.
Bu konuda çok kararsız kaldım ve sizlerinde düşüncelerini öğrenmek istedim, siz nasıl karar verirdiniz.
Başınızı ağırttıysak affola herkese iyi forumlar. Teşekkürler