Xmax 250 almış bulunmaktayım :))
Reklamlar
-
Benzinlikteki zemin yağ veya yakıt içinde. Umarım sorun yaşamamışsınızdır çıkışta. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Reklamlar
-
herkese merhaba,
ben bu rodaj işini tam anlamadım.yılbaşında sıfır xmax 250 aldım, turkçe kullanım kılavuzunda 1000 km yazıyor. 6 hafta yazmıyor.İngilizce kullanım kılavuzu da aynı şekilde..ancak verdikleri bakımların işleneceği kitapçıkta bu bilgi (6 hafta) mevcut...
BU işin doğrusu nedir?Benim 260 km oldu,havalar soğuk diye motoru pek çıkaramadım dışarıya...6 hafta geçti, gidip yağı değiştirmelimiyim yoksa 1000 km beklemeli miyim?
bilenlerden yorum beklyorum..
-
espresso adlı üyeden alıntı
Ben xmax'i Kasım ayı sonunda almıştım. Kışın soğukta gezmeye fırsat olmadı, şimdi de henüz ehliyet almadığım için gezemiyorum zaten. Kardeşim kendi motorunun yanında arada benimkiyle de gezdi, rodajını yapmış oldu.
Servisle konuştuğumda en azından 500km olsun o zaman getirin demişti. Dün 500km'yi geçmiş.
Servis olarak da kardeşimin kendi yamaha mt7'sini götürdüğü servisten memnunmuş, oraya gideriz demişti. Cumartesi gideceğiz. Gitmişken yan korumalarını da taktıracağım. Servisle ilgili izlenimlerimi xmax 250 konusuna yazarım ilk fırsatta. Servisin yeri Kızıltopraktaymış. Tam neresidir, adı nedir henüz ben de bilmiyorum.
tamam sizden haber bekliyorum ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
mantila adlı üyeden alıntı
Benzinlikteki zemin yağ veya yakıt içinde. Umarım sorun yaşamamışsınızdır çıkışta. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
girerken fark ettim onu. o yüzden temkinli davrandım. sıkıntı olmadı teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
servis hangisi önce gelirse dedi. otomobillerde ki gibi. km dolmazsa seneden giriliyoya verilen bilgi bu. farklı yorumu olan
-
espresso adlı üyeden alıntı
Ben xmax'i Kasım ayı sonunda almıştım. Kışın soğukta gezmeye fırsat olmadı, şimdi de henüz ehliyet almadığım için gezemiyorum zaten. Kardeşim kendi motorunun yanında arada benimkiyle de gezdi, rodajını yapmış oldu.
Servisle konuştuğumda en azından 500km olsun o zaman getirin demişti. Dün 500km'yi geçmiş.
Servis olarak da kardeşimin kendi yamaha mt7'sini götürdüğü servisten memnunmuş, oraya gideriz demişti. Cumartesi gideceğiz. Gitmişken yan korumalarını da taktıracağım. Servisle ilgili izlenimlerimi xmax 250 konusuna yazarım ilk fırsatta. Servisin yeri Kızıltopraktaymış. Tam neresidir, adı nedir henüz ben de bilmiyorum.
Ersoy moto'dan bahsediyorsinuz sanirim.
Ben de gidecem bakalim, yorumlarimi yazarim.
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
Komşusu, bir gün Nasrettin Hoca'ya gelip eşeğini ödünç istemiş. Hoca eşeğini vermek istememiş.
- Kusura bakma komşu, eşek burada yok! demiş.
Komşu tam gidecekken, ahırdaki eşek, yeri göğü inleterek anırmaya başlamış.
Komşusu Hoca'ya:
- Hocam hani eşek burada yoktu? demiş.
Hoca:
- Aşk olsun komşu, bu yaşımda ak sakalımla benim sözüme inanmıyorsun da, eşeğin sözüne mi inanıyorsun? demiş.
seninkide bu hesap
ak sakallı olan bizmiyiz yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
AhmKse adlı üyeden alıntı
olan oldu artık. :D rodaj bakımı olan 1000 km için 6 hafta yazılmış. şimdi 6 hafta beklemeli miyim. 1000 km'yi mi bekleyeyim. bir de İstanbul için Yamaha servis önerebilir misiniz?
motoland. sertaç&ünal terzi
-
DKN adlı üyeden alıntı
ak sakallı olan bizmiyiz yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
motoland. sertaç&ünal terzi
fıkraya göre öyle görünüyo
-
-
bir gün gelecek herkes skuter kullanacak nihahaha kazasız belasız kullan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)