Bi ara Z1000 sürmüştüm. Hayatımda sürdüğüm en odunsu motordu. Kalas gibi. Beygir var ama motor odun.
Bi ara Z1000 sürmüştüm. Hayatımda sürdüğüm en odunsu motordu. Kalas gibi. Beygir var ama motor odun.
bir daha almayalım bari
madem oyle diyolla
geçen bende bi zzr1400 alayım dedim, gittim baktım, anam o nasıl çirkin bi motosiklet. koca koca farlar, bide basmışlar üzerine karenajı, çok fazla sinirlendim, satıcı ile tartışmadım, teşekkür edip nazikçe çıktım, yamahaya girip derhal tricity 125 siparişi verdim. şu an çok mutluyum, ybr de aklımda kaldı gerçi bazen 1.3 dizel otomatik otomobil e bile gidiyor aklım.
herkese iyi forumlar.
Türkiye'deki distribütörlerini değiştirseler laf etmeyeceğim bir marka. En çok beğendiğim modellerden biri olan Z1000SX'i üreten firmaya laf edemem. Z1000, Z800, H2, ZZR1400'ler, Versys filan.. adamlar iyi ağğbii.
Fakat basit bir karenaj için 3-4 ay beklemek zorunda kalınca Türkiye'de tü kaka olan bir marka oluyor :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
İroni mi gerçek mi bilmiyorum ama Z800 için aynı şeyi hissettim (Street Triple R'dan inip binmiştim)
Hayatı güzelleştiren mekanikler.
Tr şartlarında hemen gömelim.
Servis pahalı
Parça pahalı
Servis ağı az
Rengine hiç ısınamadım
2005-2006 636 one lan öyle çok ağır
Özel servisler hiç bakmak istemez
Ustalar sevmez
Alyanı bile farklı
Allah belasını versin böyle motorun
Motor dediğin Honda. Şimdi Honda haşlama başlığına girip onuda haşlıyorum.
Ss motosikletler için ''Gawazaki gibi mi, abi bu kawazagi mi?'' diye bir kalıp var bu ülkede. Kamasakiyse iyidir
bende zzr 1100 vardı ile başlayan hikayelerin ortaya çıktığı marka
ona göre
Şakası bile hoş değil
Kawasaki Z1000 kadar güzel dizayna sahip olan bişey yok
Ekipman mağazasında görmüştüm kask ararken ne için geldiğimi unuttum motoru görünce aralıksız 10 dakika boyunca ondan başka bi şeye baktığımı hatırlamıyorum
Keske atmayaymis... Yandaki levhalardan top case yapip bir kuryeye hediye edeymis... Kenarda çürümek yerine pizza lahmacun tasiyip ise yarardi en azindan... Gerci kolay kolay çürümez de bu, her yeri plastik, pet sise gibi masallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
Kawasaki dusunmus tasinmis, "motosiklet yapmayi beceremiyoz. Bari sekil yapalim da, en azindan binene kadar bisey zannetsinler. Fiyati da dengesiz abartalim, ki alip binenler de kabullenip ne mal oldugumuzu soyleyemesinler" demisler sanirim...
Motorunu, beygirini, parçasını falan neyse de; yeşiline laf etmeyin
Bu arada benelli tnt25'in de yeşili muhteşem...
Neyse; şimdilik "yeşil" Kubazaki ile devam
Kawasakilerde kronik lastik problemi var diyorlar. 10 yıl demeden üzerindeki lastikler çöp oluyormuş. O kadar para ver çöp olsun.
Eyyyyyyy gavazakiii, senn kimsin yaaa
He ya, cocukken benim de zihnimde böyle bir algı vardı la. Ta Japonya'dan beyin kontrol dalgaları filan ile markayı mı yaymışlar acaba zamanında. Benim CG ve MZ301 dışında motor görmemiş olmam lazım küçükken.
Bir de bu pompacıların (benzin) yüzde sekseninin zamanında bir Nincası oluyor niyeyse. Hepsi de bir ölümcül kaza yapıp, pompacılık işine girmişler.
Milletin beynini yıkamak için oluşturulmuş gizli bir örgüt sanki adamlar .
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Ninja 250r'daki gösterge ne lan öyle :D BMC kamyonet göstergesi gibi.. Olsun seviyorum ama ben motorumu
Kawasaki HEAVY INDUSTRIES diyor ve gidiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)