Türk malı motosiklet ürünleri
Reklamlar
-
Merhabalar, yerli malına duyarlı olanlara da yardımcı olabilecek bir rehber niteliğinde olsun istediğim bir konu var.
Türk malı veya Türk markası motosiklet ürünleri biliyor musunuz? Motosiklet, kask, mont, eldiven, korumalar, balaklava, pantolon, bot?
Ben bir liste yapacağım ve buraya her markayı ekleyeceğim burada göremediğiniz markaları konuya yazar mısınız?
Türk Markalı Motosikletler:
Apachi
Arora
Asya
Bisan
Çelik
Falcon
Kanuni
Kral
Kuba
Lifan
Mondial
Motoran
RKS
Salcano
Stmax
Motosiklet Kaskı:
Motosiklet Balaklava:
Motosiklet Montu:
Durt
Hudson
Tech90
Riderdenim
Motosiklet Koruyucuları:
Impactec
Motosiklet Eldiveni:
Durt
Riderdenim
Motosiklet Pantalonu:
Tech90
Riderdenim
Motosiklet Botu:
Durt
Riderdenim
Rockwell
Benim bildiğim markalar bunlar, sizde biliyorsanız söyleyin ekleyeyim her akşam kontrol etmeye çalışıcam. Bunlar arasında yanlış varsa da uyarabilirsiniz.
Reklamlar
-
O türk marka dediğin motosikletler aslında çin malı. Komple türkiyede üretilen bi motosiklet bilmiyorum. Montajı burda yapılıyor sadece.
-
Türk markası ama Çin malı desek daha uygun olur
-
-
Ford Kocaeli'de yapılıyor, ama biliyoruz ki Türk malı değil. Montajlamakla yerli malı haftası kutlanmaz maalesef. Bir zamanlar TT Customs yapıyordu, Tarhan Telli, onu da kaçırdık.
-
Türk marka dedim japon hepsini alacağına Türk firmaları kazansın vergisini devlete ödesin çin malı üzerinden elde ettiği kardan. Gerçi ucuza motor sahip olmak isteyenin hintli ve bu Türk markalarından başka şansı yok ya da 2.el.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
4riders da türk sanırım
Hint malı diye biliyordum
-
Bir malı alırken en çok dikkat ettiğim konulardandır Türk malı olması.İRC marka lastik tamamen Türk malı diye biliyorum.
-
Harley
Honda
Suzuki
Yamaha
Piaggio
Ducati
BMW
Ben daha fazla Yüzsüzlük yapim italyan japon alman mallarını Türk malı diyeyim.
her şeyimiz yerli uçağımız tankımız acaba bizmi yabancıyız ?
-
Türk markalı motosiklet klasmaninda lifani çıkarın derim direk çin malı firmada çinli
-
Triumph u yazmayı unutmuşsun
-
Lifan sanırım Türkiye'de üretime başladı; listenin başına koyun.
-
Hero da bir zamanlar güzel ülkemde üretim için "yeşil" fabrika kuracaktı onfan ne haber acep ona da Türk malı deriz...
-
Bot icin YDS.
Tabanlari ithaldi onuda degistirmisler.
-
kaliteli çanta demiri yapan irf motor var,
cam ve çamurluk imalatı yapan adını hatırlayamadığım .... kompozit diye bir firma var.
anlas firması da yerli ve başarılı bir firma.
hudson deri, motosiklet için kot üreten bir firma ve bot üreten yds var.
hala çalışıyor mu bilmiyorum ama piston üreten "episan" isimli bir firma da vardı.
bunca zorluğa rağmen motosiklet sektörü için taş üstüne taş koyan girişimcilere selam olsun.
-
Turk mali motosiklet yok bu markalarin hepsi cin mali..
-
Aksesuar olarak da Gp kompozit galiba türk.
Her türlü zıkkım var adamlarda.
-
Yerli Olarak motoran var diye biliyom sadece 1 2 parça değil tanitim videolarinda şaşesi dağil burda yapiliyor gibiydi ama bilemedim.
-
Arkadaşlar yazdığınız markaları not aldım fakat konuyu düzenleyemiyorum. Forumun gazabına uğradık galiba.. Bu liste olmayacak sanırım...
-
Saydığın araçların sadece plakası yerli kardeş 😁😂
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)