1. dakikaya sarıp izleyebilirsiniz. Abartmış bence.
1. dakikaya sarıp izleyebilirsiniz. Abartmış bence.
Olayları fazlaca abartan bir arkadaş o
Valla bir motorcu olarak söylüyorum bunları.Birisi benim eşimi,sevgilimi öyle takip edip taciz edicek o egzoz borusunu bi yerine monte ederim
ayyy bana fenalık geldi merak ediyorum aynı tepkiyi aracın içinde iri kıyım bir abimiz olsa verebilecek miydi? sizce ayrıca sen trafik polisi misin vitaminsiz diyemeden geçmeyeceğim
Uyarması doğru ve güzel bir davranış olsa da olay bir süre sonra farklı noktaya sapmış bu ülkede neler neler dönüyor da sesini çıkaran yok abimiz dikkat etsin kendine kraldan çok kralcılık yapanın sonu hiç iyi olmadı bu memlekette
Bu videoda en mantıklı adam pompacı
Kendisine saygılarımı sunuyorum
Ben arslan abiyi 1 senedir takip ediyorum. Adam haklı vallahi , adamın sürekli başına birşeyler geliyor :D Tüm saf'lar onu biliyor sanki...
Videodaki adam emekli albay galiba
Ne yapacaksın? Ceza yazma yetkin varsa yaz. Ha bire bıdı bıdı kocamanda adam arkadaş ya. Benim karımı/sevgilimi böyle takip edecek uyaracak ha? Telefonu yerleştiririm ona. Aynı durumu bu arkadaşın karısına/sevgilisine başka birinin yapması lazım anlar belki ..
Doğrul, eğril ama EĞİLME
Maşallah ya koyun sürüsü demek istemiyorum ama yaptığının neresi yanlış.Yarın bugün dediğiniz gibi iri kıyım bir sürücüye pısıp kalırsa o dediğiniz tamam.Ama böyle birşeyi görmediniz ve ihtimal üstünden yorum yapıyorsunuz.Hadi onuda geçtim yok polis misin bilmem ne yorumlar yapılmış.Bu adam onu görüp laf etmeseydi ve kamera kayıttayken gözünüzün önünde o araç bir motorluyu altına alsaydı hepiniz burada bişey demedi diye demediğinizi bırakmayacaktınız.Birside tacizden bahsetmiş taciz nasıl olur görmediniz sanırım.Orada taciz durumunu belirtirseniz bende anlamadığım yada kaçırdığım nokta varsa görmüş olurum.Adam yasak olan bir konuda uyarısını yapıyor.Aksine kadında ne yapayım ne yapayım diye üste çıkmaya çalışıyor.
Motosikletli vatandaş başta uyarmış buraya kadar bence sıkıntı Yok. Ancak araç benzin istasyonuna girdikten sonra motosikletli vatandaşın sürücüyü taciz edercesine olayı gereksiz yere büyütmesi hiç hoş olmamış.Arka koltukta da küçük bir çocuk var.Ondan sonrası bmw'li magandaların olayına dönmüş...
Zaten bu motovloger'ın buna benzer birçok gereksiz çıkışları var.
Buna bende katılıyorum.Ama sürüp gitse ne dendiği tam anlaşılmadığı için yine taciz ediyormuş ne bileyim laf atıp motorla kaçıp gidiyormuş gibi olmaz mı!Bence en doğrusu benzinliğe girince 1 kez anlaşılır bir dille uyarıp gitmek olur.Sonuçta üste çıkmaya gerek olan bir durum değil her ikisi içinde.Motorcu açıkça 1 defa söylese kadında kusura bakma doğru söylüyorsun yanlış yaptım dese kapanacak konu.
Usluba gel? Kendisi ile bir sorun temas, yol kavgasıda yok kadının peşine düştü sardı kadına
Aynı şeyi vatani görev edasıyla istanbulun taksicilerine ve münübüsçülerine yaparsa adam, yoksa sapıktan farkı yok benim gözümde
Her hatalı olanı böyle tek tek uyarıyor mu acaba?
Kaç yaşına geldi hala ybrle şekil yapıyor.
sevgili whitedeamon kardeşim insanları uyarmakla taciz etmek arasındaki sınırı aşmış arkadaş sorun o eleştireye açık biri olsa zaten araç sürücü durur dinler zorla güzellik olmaz. Görürsünüz şimdi direksiyon başındaki kadın sürücü motosiklet sürücülerini öcü gibi görmeye başlayacak ve ön yargılı olacaktır.
arkadaşın birkaç farklı videosuna denk gelmiştim, boşveriniz boş adamdır
Bundan sonra emnıyet serıdıne gıren her motoru uyaracam, cıkmazsa yaracam pesınden kornaya basa basa durduracam dıyecem kı EMNIYET SERIDINDE GITMEK YASAK. Serıdı korumayıp aracların arasından gecen herkesı uyaracam, dıyecem kı tehlıkelı ve yasak, boyle sollama yapılmaz. Aynı sey sayılır mı bılmem ama sonucta yasak yasaktır.
Bazı seylerı fazla abartıyorlar. Ozellıkle su kaskına kamerayı takanlar bırden halk kahramanı kesılıyorlar bır pelerınlerı yok. Aramızda emnıyet serıdıne gırmeyen yok, duran trafıkte durup serıdını kollayan yok, herkes arabaların arasından gecıp gıdıyor. Hız sınırına uyan yok, adı yasak ama bombos yolda basmayıp napayım dıyerek yasagı yumusatmaya bıle calısıyoruz. Hepımız bılıyoruz kı egzosu degıstırmek yasak, hepımız orjınal egzosu degıstırıyoruz. Hep bız adına konustum, ozellıkle vıdeodakı arkadas ızlemedım ama emınım yukarda saydıklarımın yarısından fazlasını yapıyor.
Soylemek ıstedıgım, motorcular olarak hatta toplum olarak boylesıne kural tanımaz ınsanlarken su vıdeodakı kahramanlıgın ne onemı var? Bahaneler kuralları degıstırmez. Hıcbırımızde aksını ıddıa edemeyız. O sebeple yaptıgınız prımlerle sadece gulunc duruma dusuyorsunuz. Selametle.
Haklısınız tabi bende ikinci yorumumda ondan bahsettim.İki tarafında birazcık alttan almayla gayet rahat uzlaşılabilecek bir olayı motorcunun uzatması kadınında yanlışını kabul etmeyip savunmaya geçmesi sonucu iş buralara gelmiş.Bu konuda her iki tarafta hatalı bunu kabul etmek gerekir.
lan düpedüz taci etmiş işte. yanından geçerken kornayla orta uzunlukta bi dıt yapar, geçer gidersin. ha olmadı yanında motoru bağırttırarak gidersin mecbur kapatır duyamayınca egsoz sesinden.
"kapa telefonu", "kenara çek", benzinliğe girince peşinden git, çocuğunun önünde tartış... bu bi gün sağlam bi sopa yer de, hadi bakalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)