Herhangi bir başlangıç motorunda zorlanacağın kadar zorlanırsın. 250 cc zaten başlangıç motoru, git bak istediğini al.
Herhangi bir başlangıç motorunda zorlanacağın kadar zorlanırsın. 250 cc zaten başlangıç motoru, git bak istediğini al.
125 cc lik bir hayabusa işini görür karşim. (arasın dursun susun) :D 250 veya 125 cc lik cruizerla bi başla istersen kardeşim belki hoşuna gider.
100cc motorda alsan 600cc motorda alsan ölüm olasılığı her zaman vardır ufak bir eğitim alırsan hiç bir şekilde zorlanmazsın Çoğu kişi 250cc ile başlıyor (parayı denkleştirenler) olmayanlarda 150cc bir kuba mondial ile başlıyor. İkiside problem yaşamıyor.
200 lükle basla benim motoru al :D satayım artık sunu
forumun en populer ve en çok cevap yazılan,ilgi çeken konularından biri ile giriş yaptın, 250cc motor alıcam hangisi olmalı ? Bundan bir tık daha popüler bir konu var 600cc ss ile motora başlamayı düşünüyorum,eğer onu yazsaydın şimdiye kadar 100 cvp olmuştu
250cc bir makine ile motor kullanmaya başlayabilirsin.Zaten "beginner bike" , "başlangıç motoru" olması için üreticiler bu sınıfı yapıyorlar.250 cc motorlarda kendi aralarında sürüş ve teknik özellikler olarak ayrılıyor.Tüm 250cc ler olabilir ama en zordan en kolaya doğru kendi aralarında sıralanıyorlar,istersen en zor olanı istersen en kolayı istersen ortadan birini seçersin,sana kalmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)