10 Nisan 2017 geceyarısı benzine 10 kuruş zam geliyor. Deposu boş olanlar bugün doldurabilir.
http://www.internethaber.com/benzine...u-1768270h.htm
10 Nisan 2017 geceyarısı benzine 10 kuruş zam geliyor. Deposu boş olanlar bugün doldurabilir.
http://www.internethaber.com/benzine...u-1768270h.htm
Yetmez ama evet
Benim anlamadığım ve çok klasik olacak cümle şu. Birileri altın varaklı koltuklarda oturup, aylık gideri 21 milyon TL olan saraylarda yaşarken.. Kırmızı ete hasret, tek aldığı protein kaynağı tavuk kanadı olan insanlar nasıl isyan etmiyor.. Elbette tek iş kırmızı et protein mevzusu değil, temel ihtiyaçlara yetmiyor..
Ama bakıyorsun en çok savunanlar da onlar.. Ya abicim bırak o partiyi bu partiyi.. Kim seni gözetiyorsa başta kalsın, kim yanlış yapıyorsa senin işine gelmiyorsa gönder gitsin.. İşin kötüsü gene kurunun yanında yaş da yanıyor.
Bi sn dejavu oldum şu an. Bu haber yaklaşık 1 hafta önce çıkmamış mıydı? O değilse zam üstüne zam. Süper.
Öyle bi kafa yaşıyoruz ki, ne kadar vursalar hissedilmiyor, nasır oldu iyice
suan 5,30. zamli kac olacak?
Ayranimiz yok icmeye... basimizdaki sagolsun sarayda yasasin...ne umursamaz bir millet olduk ...
Sen dünya ülkelerindeki benzin fiyatlarını görmezden gel, sonra kalk Amerika Suriye'ye girmiş de zam olmuş her yerde.. 1 hafta önce bu aklınız neredeydi ? Dünyanın en pahalı benzinini kullanırken çıt yok zam gelmiş savaş da bilmem ne.. Bu kafayla koca memleketi yaktınız yakıyorsunuz da haberiniz yok.. El insaf..
benzin fiyatlarinda da birinciyiz helaaal
1- Tavuk kanat tavuğun en pahalı yeri. Tavuk göğüs eti olabilir belki...
2- Beslenmenin zekaya olan etkisi hakkında bir dolu makale bulabiliriz internette.
Şaşırma kısmını geride bırakalı çok oldu artık. O değil de evden işe işten eve rahat gideyim, çok da para vermeyeyim diye motosiklet aldım, bu gidişle satıp elektrikli bisiklet almak zorunda kalmaktan korkuyorum.
2007 de ilk arabama haftalık 50 liralık benzin alıyordum. Bütün hafta geziyordum. Şimdi aynı fiyata motosikletle geziyorum. Nedense haftalık 50 liralık elektirik kullanacağımız günleri de görecekmişiz gibi geliyor
Profili ampül olanın yorumundan ne bekliyorsunki.. omoroko soroyoyo gordo bonzon zomlondo hoboron yokmoo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)