Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

10 Nisan 2017 Geceyarısı Benzine Zam Var

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    yorumlar için teşekkürler, kelime dağarcığım yetiyor. kendimi ifade etmek için yeni kelimeler lazım değil, ben her zaman basitlikten yanayım. her kesin anlayacağı kelimeler ve tane tane konuşmak.

    zaten bu büyük bir sorun ki devlet işlerinde sağolsunlar hep kullanıp halkı kandırırlar. kanunlardan bir madde okursun ama lafı gevelemişlerde gevelemişler. adam zaten laf gevelendiği için bir şey anlamıyor çıkıyor sonra.

    eskiden bizim burada mahalle muhtarımız vardı ve onunla da sohbet ederdik ama o zamanlar ben 12 yaşındaydım, bir gün lafı geçti ve ben ona "ben nasıl biriyim" gibi bir soru sormuştum ve oda bana "geveze" demişti. sonra "geveze" ama kötü anlamda değil, kötü konuşmayan ama çok konuşmayı seven anlamda gevezesin demişti.

    forumda çok yazıyorum ben dimi? geveze olduğumdandır geveze kötü bir şey değil zaten, sadece karşıdaki insan sıkılır o kadar. millette sıkılmış, fatih.met çenesi baya düştü bir kaç gün motoru soğusun moduna girmiş belliki

    forumda gevezelik yasağı var mı? iyice kızdım günde 30 mesaj atıcam hadi bakalım kim engelleyecek.(şaka yapıyorum bende sıkıldım, bir süre istiraat edeyim yorumsuz)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62

    Üyelik
    18 Mart 2017
    Fatih met,biraz daha sade,yalın ve anlaşılabilir bi dil kullanman lazım bencede. Ben yeni üye sayılırım, ancak uzun süredir forumu takip ediyorum. Senin yazdığın veya vermek istediğin hiç bir mesaj aklımda yer etmedi.

    Kastım şu ki, bi kaç örnek isim ilk aklıma gelenler mete han,cenkyenmez, tefoo, toomuch nickli(hepsi bu kadar değil, ilk aklıma gelenleri yazdım) arkadaşlar kafamda yer etmiş mesela.
    Forum ortamında bence çok önemli.

    Bak şimdi kimi neyle bağdaştırmışım:

    Mete han bey: Arkadaşının spacy motoru bi kaç gün onda kaldı ve çok beğendi. Atom karınca gibi olduğunu söyledi. Ayrıca cbf uzmanı. Bu ara ya ipone' dan motul'a yada tam tersi geçiş yaptı çok büyük fark hissetti.

    Cenkyenmez bey: İzmirli, crypton cub motoruyla ile baya gezdi. Artçılı baya yol yaptı. Bi ara uzun yolda seleye yastık gibi bişey sıkıştırdı. Benim gibi biraz titiz.

    Tefoo bey: Aklıma ilk gelen kymco agility 45 plakalı. Bel veya sırt ağrısı var. Ama uygun ekipman aldı işi çözdü. Servislerden son zamanlarda memnun değil. Selesine kendi imkanlarıyla iyileştirme yaptı.

    Toomuch bey: Bence scooter uzmanı. Takip ettiğim biri. Yorumları çok değerli. Scooter deyince ayak koyma yeri boş olmalı O'na göre. Epeydir yok piyasada. En son piaggio medley hakkında güzel yorumlar yapmıştı diye hatırlıyorum. Kymco agility ve scarebeo kullandı.

    Sonuç olarak seninle ilgili aklımda kalan tek şey, sarı motorun ve geçen siyasilerle ilgili ağır yorumlarından dolayı, evinden polis tarafından alınıp alınmadığın oldu.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)