Memnun kaldım Tavsiye ederim (Ak liste)
-
Kara listeyi kilitlemişler. Memnun kaldığımız yerleri yazalım. Hep birlikte oralara gidelim. Kötüler kazanacağına tomarla para bari onlar kazansız.
Ben kendim motorumu İstiklal mahallesindeki Aks motora görürüyorıum. Hizmettende, hitaptanda çok memnunum. Sırada çok beklemezsiniz.
Reklamlar
-
ben hıcbısey anlamadım valla
Yeni yine yeniden
-
inadına bunada kilit vururlar
ama ak liste yazayım bari ben antalyada eski sanayide adem ve mesut ustayı tavsiye ederim
Adanada da Muzaffer usta var emlietin arkasında o da işin erbabı
-
mototal..su kısa motorculuk karıyerımde gordugum en ıyı yerlerden bırı..bır de motorıum..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
ya başlığı kirletmek istemiyorum ama ben henuz ak listeye girecek kadar iyi bir yer ile karşılaşmadım kendi adıma, genelde ilk gidişinizde gayet iyi davranıyorlar ama devamında olmuyor, benim hep öyle oldu, bakalım bir şeyler çıkacak mı buradan
-
Hayır arkadaslar hepsi kilitlenmemiş..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17700
buraya siz sorunlarınızı yazmaya devam edebilirsiniz isterseniz. Bu topic de güzel oldu hepimiz sorunlu olan firmaları kullanmaktan ise temiz (Ak) listedeki firmaları kullanırız.
-
hı servısmıymıs ole desnıze yaf bende oney dıom
Yeni yine yeniden
-
Bence diğer yerlere göre ucuza aldığımız aksesuar, ekipman vs onlarıda yazalım.
Yanılmıyorsam masterlock kilitlerde en ucuz yer, eminönünde (adını hatırlayamadım) airoh kask satan yer(hani ince uzun bir dükkan.Özenin iki yanı)
-
Istanbul Asya yakasindaki MONDIAL ci arkadaslara tavsiye edebilecegim SREVIS tek bir tanedir : Minibüs yollunda Ziverbeydeki Ugur MONDIAL servisi bir harika! cabuk cözüm, kaliteli ve güler yüzlü servis
-
11 Temmuz 2006, 19:07
istanbul yücel motor ( ak liste ) muhattap ilgi samamiyet süper
-
11 Temmuz 2006, 19:12
Edirne Pavyon Sokağında Duran TAXİCİ AHMET iyi hizmet veriyor, tanıdıkta kendisi babam olur.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
12 Temmuz 2006, 17:56
Çok enteresan!
Yok mu arkadaşlar tavsiye ettiğiniz yerler, ucuza aksesurarlar vs.
Selam yollama olsa hepiniz bin cevap yazarsınız, burda 10 tane yok.
Çok enteresan!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler