al geç neyi varmış
al geç neyi varmış
150 ns vardı bende. Motoruyla alakalı sıkıntılar yaşadım. 9 ay binebildim sadece.
Servise gidip geldikçe motordan soğudum ve servise satıp üstüne para koyarak 2017 ns 200 aldım. Şimdilik memnunum motordan. Sadece ekran resetleme sorunum vardı. Rodaj bakımına gittiğimde aküye sıvı takviyesi yapılıp şarja bağlandı. 10 gün oldu ve hala ekran resetleme olmadı. Motorda başka hiçbir problem yok. Mekanik bir sıkıntı çıkartmadığı sürece binerim her türlü. Güzel motor ve şıkır şıkır çalışıyor.
Başka marka ve model motosiklet kullanmadığım için benim motorum şuan için en iyi motor bana göre.
Daha iyisine binene kadar en iyisi bu yani.
o resetleme olayı bende de sabahları marşa basarken oluyordu ve 7 amperlik yeni kuru akü almam ile düzeldi. akü yetersiz olduğu için yapıyor yani.
şimdi hoca şöyle bir durum var; benim altımdaki motor 136 kilo ve kısa boylu bir motor vede dingil mesafesi kısa yani rüzgardan fazla etkilenmez diye düşünürsün fakat yol kenarlarında insanlar rüzgardan ayakta duramayıp yerlere kapanırken biz motosiklet ile yol alamayız.
başıma gelen bir durumdan bahsediyorum; beylikdüzü hadımköy yolunun başlangıcında mercedes servisi var ve tam orada bu kışın şahit oldum.
öyle bir rüzgar vardı ki kaldırımda bir kaç kişi yere yattı uçmamak için ve onları önceden görünce hemen sağa çektim ve durdum rüzgar geçsin diye zira beni yolda savurur atardı o rüzgar. ertesi gün bahsi geçen yere yakın olan bir araba kullanıcısının sohbetini duydum ve şöyle diyordu; "benzinlikten çıktım resmen araba 1 metre kaydı rüzgar yüzünden"
yani rüzgardan ötürü motora suç bulmamak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)