Bu Motovlog mevzusu çok can yakacak gibi bu sene
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Şimdi bi arkadaş doğru söylemiş, her videoyu kaldırma yetkimiz olsa kimse video koyamazdı internete. Ama bazı noktalar var ki orada gerçekten bi saniye bu arkadaş ne yapıyor ya dediğimiz anlar oluyor. Angutun bi tanesi var mesela, aklı sıra böyle anarşist takılmalar felan. Cruizer takılıyor arkadaş. Kırmızıda kaç kere bastı geçti diğer arabaların yanından. İzlemek zorunda değiliz evet, ama senin yaptığın o mallık yüzünden bu motorsiklet kullanımına karşı katı kurallar getirilir yada bizlere karşı karalama başlatılırsa, ben araba sürücülerine değil sana küfürü basarım. Burası Amerika felan değil. Kural varsa riayet et, etmeyeceksende kullanma araç felan.
Edit: Bahsettiğim arkadaş kaza yapmış, şimdi gördüm videosunu.
-
AVET ARKADAŞLAR...
-
yol kavgası zaten yeterince iğrenç bir durum iken bir de bunu çekip bununla neden övünür ki insan?
şu trafik kurallarını da sonuna kadar abartanları da bu kategoriye sokuyorum ben. çoğumuz şeridinde gitmeyen, aralardan geçen sürücüleriz.filtreleme ülkemizde yasal bir şey değil. 125cc veya üzeri herhangi bir motorda yasal hız limiti 80i defalarca geçiyoruz. dikkat çekmeden, ceza almadan yıllardır gidiyorken nedir bu kural takıntısı ?
kuralcı arkadaşlardan birisi vardı facebookta.
emniyetr şeridinde giden araçları çekip plakalarını zumluyordu. bunu yaparken de kendisi de emniyet şeridinde gidiyor tabii ki. sonra ne olduysa vazgeçti.
-
Bence en trajikomiği tramvaya atarlanan çocuk. Bir de sinyal-kolikler bana samimi gelmiyor. Kendisi kullanmıyor, araba görürse biladelll sinyaaağğğlll
-
shruikan adlı üyeden alıntı
Hiç çemkirmeyin. Motovloglar sayesinde gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Misal, bu yaya tam bir apaçi. Aynaya bakmıyor. Üstelik aynaları sökmüş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler