Arkadaşlar merhabalar 125 cc honda cbr için grenaj lazım da çıkma olarak nereden temin edebilrim veya orjinal olarak uygun fiyattan alabilecegim bir site var mı parça parça olarak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar merhabalar 125 cc honda cbr için grenaj lazım da çıkma olarak nereden temin edebilrim veya orjinal olarak uygun fiyattan alabilecegim bir site var mı parça parça olarak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Yerini de söyle ona göre birşeyler yazalım..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Çıkma diyorsunda o çıkmaların hepsi öyle düzgün insanlardan temin edilmiyor biliyorsun değilmi!
Numaranı özelden yaz sabah arattırcam istemediğin kadar var.
Aynen banada lazım varsa düzgün bişeyler.
Bilumum gırgızlardan eccücük düşük fiyatlı bulabilin.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
o yüzden ben de sağlam bir yerden alabilmek adına buradan yazıyorum kardeşim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
ön taraftaki o ışıgın üstündeki honda yazan yer kardeşim ,deponun yanındaki sağ taraftaki plastik ve sağ öndeki farın olduğu farla beraber o büyük plastik grenaj , bir de o sağ arkadaki 125 r yazan grenaj koltuğun yanındakikardeşim
Bugün çıkma parça sana lazım olduğu için belkide başkasının canı yanacak. Yarin başkasına çıkma parça lazım olduğunda da senin canın yanacak.
Çıkma parça yüzde 90 hırsızlık malıdır. Motorun sahibinden almadığın müddetçe uzak durmanı tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)