Ciddi anlamda nerdeyse hepsinin sebebi acemilikten kaynaklanan olaylar. Bir çoğu ani bir refleksle hiçbirşey olmadan atlatabilecekken motoru yatırmayı tercih etmiş. Basit kazalardan bile kurtulamıyorsa bir insan o zaman ya eğitim almalı ya da motoru bırakmalı.
Üçüncü kaza (beyaz pcx) en talihsizi.
ilk kazada sanınırım yer kayıyor. ama motorcu telefona bakmasa düşmez. hatalı motorcu.
2. kaza değil.
3. kazada pcx in hiç günahı yok yerlerde yağ var sanırım.
4. kazada yine yerlerde kaygan birşey var sanırım. motorcunun günahı yok.
5. kazada arkadaş beceremeyeceği hızlara çıkmış sanırım bariyere çarpıyor. hata motorcuda.
6. kaza çok komik. düşen arkadaşın acemi olduğu belli motordan atlıyor
7. kazada suç arabada ama bir motorcu sinyale bakmaz onun ordan dönebileceğini alması lazım motorcuda da suç var.
8. kazada suç motorcunun.
9. kazada suç arabada güzel küfür etmiş tam yerinde.
10 kazada %100 motorcu suçlu yerlerde buz var ne işin var dışarda.
bu kazalarım büyük bölümünde motorda abs olsa yaşanmaz diye düşünüyorum.
ayrıca burda çekim yapan arkadaşların çoğu bilinçli kişiler çoğunda ekipman var. sokaklardaki insanların %90'ı biliçsiz. ne feci kazalar yaşanıyordur kim bilir. allah kimseye kaza bela yaşatmasın.
3. kaza tam bir doğal afet.
6. kazayı izlerken aklıma mikelanjelo geldi hani varya ninja kaplumbağalar :D orada ben olsam kahkahayı patlatırdım valla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------
kamera takan bilinçli mi oluyor? bende kamera yok ama buradaki kazaların hiç birini yaşamadım. ara yoldan birden caddeye atlayan bir arabaya çarpmayayım diye yana atıldım ve yerler buzdu tabi ön teker kaydı düştüm. yani motor düştü ben ayaktaydım yine. düşük hızda yerin buz olması yüzünden sadece bu kazayı yaşadım. bunun dışında sicil temiz. arabada basıp kaçtı zaten namuzsuz.
Ödüm koptu resmen. Ama binmeden de duramam yine de. Daha dikkatli daha çok gözlemci olmak gerek.
Arada vir arkadaş eüzübesmele değil de besmeleieüzü çekmiş yazık canının acısıyla.
Hepsi tamamen acemilik kaynaklı. Hayır başıma geldi vaktinde oradan biliyorum.
Baktın kayıyor, aha deyip daha çok fren yapıyorsun, bıraksan freni bi şey olmayacak.
Bir de, önündeki aracın fren yaptığını/durduğunu görmeyip arkadan çarpmak bana mantıksız geliyor. Ne bileyim, yani adam önünde gidiyor işte. Koy takip mesafeni, o durunca sende dur?
herşeyden şikayet ettiği için mi uzaklaştırıldı acaba bu arada görüntülerle müzik uyuşmamış
iyide bunların neredeyse tamamı motorcu hatası, bisiklete biner gibi motor sürersen böyle olur, kafada kamera, mont eldiven, altta düz kot ayakta çorapsız tiberland ayakkabı, yazık hale bak...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
araya girip duracaksın, bir sürü arabayı geçip gitmeyeceksin yalnız...
aniden duran trafiği farkedersiniz, yeter ki önde büyük araç olmasın. ben önümdeki taksinin önündekinin önündekilerini de görüyorum ve trafik aniden duruyor ama ben bunu 200 metre ve dahada geriden bile görebiliyorum.
tabi önümde büyük araç varken göremiyorum ve bu yüzden takip mesafesini uzun tutuyorum ve sonrada aramıza taksiler dalıyor ve sonra ben küfür etmeye başlıyorum ve sollamaya çıkamayınca bir küfür daha patlatıyorum.
işte küçük cc motorlardan sürünce ne oluyor görün ibret alın. milletin keyfine göre yol almak zorunda kalıyorsunuz çoğu zaman.
1.24 teki nasıl bir mantıktır hemde 2 teker üstünde?
Adam sağa kırmış geliyor orda gireceği sapak var, sen 1-2 araç boyu arkadan tren gibi düz çizgide çarpışma noktasına doğru hiçbir tepki vermeden devam ediyorsun.
Çarpışmaya 3, 2, 1 ... mutluson Yahu biraz akıl 1.3 ton araç vs 200kg motor.
focusa vuran cbr 250 li arkadaşta motor sürdüğünün farkında değil çünkü aynı hızda ve noktada 4 teker olsa idi yurdum arabalısı dönüşe devam etmeyecekti. Motor olduğu için hodri meydan dedi.
İşte bunlar hep Türkiye trafiği, hep sex
Çoğu dalgınlıktan yada ezbere motor sütmekten gibi geldi.
yavaş gitseler hiçbiri olmaz
https://www.youtube.com/watch?v=95myQpJobao
3:17 buram buram telif hakkı kokuyor bi telif atayım da kendilerine gelsinler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)