Tarzlar farklı farkındayım ama bi yandan crf istiyorum bi yandanda r25 ben burdayım diyor.
Ben kesinlikle (ağır) araziye girmeyi düşünmüyorum. Exc olsa girerdikte Crf ile girmeyi düşünmüyorum. Motoru alınca yapıcaklarım bunlar.
Benim için yaz kış farketmiyor, kar olmadığı sürece motora biniyorum. Ama crf alırsam kar yağınca köye gitme fantezim var.
O ortamda çok sürmek istiyorum.
Kışın okul iş ev filan, birde kışın ayda gidiş geliş 1 kere 700 km uzun yol yapıcam. Yazında aynı ama bu uzun yol iki haftada bire düşebilir. İstanbul Balıkesir arası. Şimdi diceksiniz bana arazide kullanmicaksan neden crf alıyosun. Bizim yazlığın oraya gidince son 20 km toprak çakıl yol. Ve birde köyden şelaleye giden yol çok bozuk çukurlu mukurlu. Crf almassam eski günlerdeki gibi 30 dakka yürüyücem. Kötü bişey mi değil? Ormanın içinden güzel güzel yürüyosun.
R25 i de çoğunlukla yazdım zaten şehir içi ve uzun yolda kullanıcam zaten yukarıda da yazdım.
Çok motor eledim buraya gelene kadar sadece bu ikisi kaldı. Lütfen yeni motor tavsiye etmeyin. Benim şartlarıma göre bu iki motordan hangisini almalıyım. Esmer de seviyorum sarışın da birini alınca diğerini aratırmı acaba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
Ayrıca kamp yapmak istiyorum. Hafta sonu ufak kaçamaklarla.