Slm arkadaşlar zincir sos veriyor duke 250 japonlar bi dünya para çeklerin zincirleri iyi oluyormuş galiba.japondan başka kullanan varmı varsa isatnbulda nerden alırım.kaç bakla olduğunu da bilmiyorum malesef.
Slm arkadaşlar zincir sos veriyor duke 250 japonlar bi dünya para çeklerin zincirleri iyi oluyormuş galiba.japondan başka kullanan varmı varsa isatnbulda nerden alırım.kaç bakla olduğunu da bilmiyorum malesef.
nasıl bir sos veriyor zincir?
Artık gerilmiyo ben bittim sen işine bak diyor
bence bajaj zincirlerini araştır duke 200 e pulsar 200 zinciri oluyor diye biliyorum. ktm ile bajajın ortaklığı var.
http://www.dinamikzincir.com/iletisim.html
Bak kardeşim İstanbuldaysan atla motoruna git sana geniş bilgi veripler, iyi ilgilenirler. Orada ilacını bulabilirsin...
Karaköy Perşembe pazarında
104 bakla baba zincirin. DIDden sasma diyecegim ama alternatif de cok var. Bu arada sadece zincir degil on arka disli seti de yenilemen gerekiyor.
Hard endurcou abilerimizin bile canını alamadığı DID marka kardeşimizi taktim edeyim.
10 binde zinicir nası bitti anlamadım.
üstünde hint zinciri ile geliyormuş atamotodan öle söylediler.kötüydü zaten ama bir anda patstes oldu.en faxla 200 kö'de yağlarım.arkadaşlar did'in iyi olduğunu biliyorum daha uygun bişey almak istiyorum.
İstemez misin ey Ömer? Dünya onların olsun, ahiret te bizim!
17 binde orjinal r25 zincirini 1 kez bile gerdirmedik hala yep yeniydi
millet malına nasıl bakıyo nasıl davranıyor hayret.
Pulsar 9 bini geçti ve teker falan yapmasamda cidden hızlanıyorum ama daha çeyreğinde bile değildir ama markasına göre değişiyor demekki sürücü kursuna hero hunk aldık zinciri yarıyı geçtik ben gerdiriyorum 2 gün sonra salıyor kendini zincir kalite değişiyor illaki
Cok gergin mi kullandiniz hep hayret doğrusu.
17.000 km zincir gerdirmeye gerek duymadiysaniz cidden helal olsun. Benim RS 200'de 40 kusur kademe var, ortalama 500 km'de 1 kademe geriyorum, zaten forumda zincir- disli omrunun ortalama 20.000km oldugu yaziyor. Kaba bir hesapla; sizinkinin 20.000 km'ye geldiginde 1 defa gerdiginizi varsaysak 20.000 x 40 = 800.000 km zincir omrunuz var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)