Siz de ceza yiyor musunuz?
Reklamlar
-
Önceden pek ceza gelmiyordu. Bursada da İstanbulda da. Son zamanlarda cezalar doldu onları ödüyoruz. Hız cezası hepsi bilmiyırum bıze mı denk geldı üst üste ve bursada önceden radar olmayan yerlere radarlar koymuşlar. Moralım çok bozuk. Bıkac seferdır plakasız motorları cok goruyorum millet bıktı bence ceza yemekten ne olacak böyle? Kossskoca yolda 82 sınır diyor hayır sehır içi filanda degıl ıyıce sacmalık olmaya başladı bu iş.
Reklamlar
-
Hayır yemiyoruz.
Referandum var diye ceza kesilmiyor söylentileri var etrafta. Doğrudur yanlıştır bilemem.
Cezalarınızın tarihine bakın. Eski tarihli mi.
-
Kola fabrikası - Kestel arasında ki yolda 82km çok saçma. Umarım o yola radar koymamışlardır yoksa Bursa'ya döndüğümde motora benzin koyamam.
-
shoeisever adlı üyeden alıntı
Kola fabrikası - Kestel arasında ki yolda 82km çok saçma. Umarım o yola radar koymamışlardır yoksa Bursa'ya döndüğümde motora benzin koyamam.
Mudanya yolunda 82 , cumalıkızıka gıderken gursu kestel kı yol 82 çok sinir oldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Hayır yemiyoruz.
Referandum var diye ceza kesilmiyor söylentileri var etrafta. Doğrudur yanlıştır bilemem.
Cezalarınızın tarihine bakın. Eski tarihli mi.
Yeni degıl bır suru eskı ama cok eskı degıl. Dıkkat edıyoruz artık ama çok sıkıldım bu durumdan ben nereye kadar böyle. Mıllet plakasız dolasıyor bız yapsak yakalanır bırde ceza yerız.
-
E devletten sorguladım şimdi ceza gözükmüyor plakama ait
-
bu sıralar ceza yediğinize göre ciddi trafik ihlali var.
normalde seçim öncesinde, ceza radar gibi şeyler olmaz. eşyanın tabiatına aykırı.
-
mombohunter adlı üyeden alıntı
E devletten sorguladım şimdi ceza gözükmüyor plakama ait
Bızım 2 motorda cezalı öyle 1 tane 2 tane cezada degıl. Hadı eşimin motorunu anlarım bır nebze ama küçük olan motor bile cezalı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
SavageGarden adlı üyeden alıntı
bu sıralar ceza yediğinize göre ciddi trafik ihlali var.
normalde seçim öncesinde, ceza radar gibi şeyler olmaz. eşyanın tabiatına aykırı.
Çok yeni değil ama çok eskide değil. Birikti ödüyoruz işte. Hız cezası hepsi baska bısey degıl. Eşimde sinir oldu hep böyle olcaksa 600ü sattıktan sonra yıne buyuk makına almanın ne anlamı var diyor ee haklı. Sacma sapan yerlerde komık komık hız sınırları var. Olmayan yerlerede koydular nezamandır. Gıdılcek yol mu kaldı. Bugün içimde tuttuklarımı dökesim geldi buraya
-
Bunun sebebi yaklaşık 2 ay önce falan trafik cezalarının özelleştirilmesi olabilir mi?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
000000 adlı üyeden alıntı
polis durdurduğunda yeniden takablieceğin şekilde plaka saklı gezme 700TL (ohal yüzünden,eskiden 92TL idi )
radar açılış 400TL
2 radar cezası bir plakasız gezmeyi amorti ediyor.
Ben şansımı plakanın kuyruk altında olmasından yana kullanıyorum
92kmh ile 400TL yiyen arkadaşlara selam ederim
Bide bu son sigorta düzenlemesinden sonra trafik ve sigorta şirketleri işbirliği yapmalarından, yediğin cezalar ile yeni oluşturulan, riskli sürücü profili dedikleri naneye girmeni sağlıyor. sonrası bambaşka bi eğlence
))
Plaka kuyruk altındayken ceza yemıyor musun? Bız ordanda yerız oyle yapsak. Nıyese polis cevırmesı varsa bızı çoğunlukla kenara cekıyorlar :D
Ek: Esımın motorunu yenı aldıgımızda plaka yoktu cıkmamıstı. Daha Bismillah demeden peşimize yunus takılmıştı :D
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Plaka kuyruk altındayken ceza yemıyor musun? Bız ordanda yerız oyle yapsak. Nıyese polis cevırmesı varsa bızı çoğunlukla kenara cekıyorlar :D
Bak orası matematik. Hesap makinamı çıkarayım hemen.
Enişte bey plakayı saklayıp radardan kaçsın, yakalanırsa plaka cezası yesin. Sen plakaya karışma, radar cezası ye.
Mutlu mesut geçinin.
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
Bak orası matematik. Hesap makinamı çıkarayım hemen.
Enişte bey plakayı saklayıp radardan kaçsın, yakalanırsa plaka cezası yesin. Sen plakaya karışma, radar cezası ye.
Mutlu mesut geçinin.
Benlik bişey yok ki hep kendisi yapıyor. Benım motordakı cezada onun yuzunden zaten, o kadar özendıgım cızık olmayan motorumu yere devırende o zaten. Hep zarar hep zarar. ır caresını bulacagız, bulmalıyız.
-
Motosiklet Eğitmeni
Eğer devletimiz tarafından bilmem kaçıncı ceza yazma şenlikleri kapsamında bir etkinlik yapılmışsa tek yiyen siz değilsinizdir.
Şu an ceza makbuzu gelmemiş olanların yakında ellerine geçer.
En geç referandum sonrası.
O yolda 70 le gidilir mi?
80 az değil mi?
Gibi serzenişleriniz için bir şey hatırlatmak isterim.
Hükümetimizin çok övündüğü yollar yapılalı kazalar ikiye, üçe katladı.
Ölü sayısında bir azalma var ama vay be diyecek kadar değil.
Kısacası yolların görünüşüne aldanmayın.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benlik bişey yok ki hep kendisi yapıyor. Benım motordakı cezada onun yuzunden zaten, o kadar özendıgım cızık olmayan motorumu yere devırende o zaten. Hep zarar hep zarar. ır caresını bulacagız, bulmalıyız.
Sadece meraktan soruyorum ceza puanlarınızı en son ne zaman kontrol ettiniz?
-
COQ adlı üyeden alıntı
Eğer devletimiz tarafından bilmem kaçıncı ceza yazma şenlikleri kapsamında bir etkinlik yapılmışsa tek yiyen siz değilsinizdir.
80 az değil mi?
Yol aynı yol yenı yol degıl mudanya yolu benım bıldıgımden berı aynı. Tehlikelı vırajları olan bıyer degıl kocaman yol, kocaman duzluğu var.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
COQ adlı üyeden alıntı
80 az değil mi?
-
Abi e-devlete 1 sene sonra düşüyor. Makbuz mernise kayıtlı adrese gidiyor oda postacı işini yaparsa. ceza yediğinden haberin bile olmuyor. Taki devlet dairesine işin düşene kadar. Orda güzel süprizler var
-
Sadece meraktan soruyorum ceza puanlarınızı en son ne zaman kontrol ettiniz?
Kontrol etmedım hiç, o baktımı en son nezaman baktı hiç bilmiyorum.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kontrol etmedım hiç, o baktımı en son nezaman baktı hiç bilmiyorum.
e-devletten bi bakın derim. Polis çevirmesinde elinden şekeri alınmış bebeye dönersiniz
-
ya bende mi tuhaflık var? şikayet etmektense, hız sınırlarına uyarak gitmeyi deneseniz bi de? belki ceza gelmez o zaman?
-
Şimdi bu threadi okuyunca tırstım e devletten baktım hemen ceza filan yok. Normalde de radar filan hiç dikkat etmeden taktik maktik yok bam bam bam gidiyorum. Nazar değmesin, şans heralde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)