BOĞAZ KÖPRÜLERİ ÇİFT TARAFLI ÜCRETLENDİRİLECEK..
Reklamlar
-
"Mehmed the Conqueror" Köprüsünde uygulanan sistem ile gişelerin kaldırılacağı sanırım kesin,
The "15 TEMMUZ ŞEHİTLER" KÖPRÜSÜ nde uygulanacak fiyatlama ise "Selim the Grim" köprüsünün birim ücretine yakın olması gerekecek.
bu sansasyonel gazeteci haberini tamamen abartılmış bir yorum olarak görmek pek mantıklı değil.
ayıyı görmedik ama izini gördük.
YİD PROJELERİ 2017 YILI YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ (8 Mart 2017)
ARAÇ SINIFI YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ ÜCRET TARİFESİ (TL)
1 (OTOMOBİL) 12,20
2 16,20
3 30,15
4 76,50
5 95,15
6 (MOTOSİKLET) 8,55
The "15 TEMMUZ ŞEHİTLER" KÖPRÜSÜ geçiş ücretlerine yapılan zamların girizgahı "Selim the Grim" köprüsüne nazaran fiyatlarının ucuz olması idi.
şimdi biraz mantık (beklentim büyük farkındayım) ile çift taraflı ücretlendirmenin olmayacağını söyleyebilir miyiz ?
Reklamlar
-
vatandaş sesini daha fazla çıkarmaz ise daha fazla vergi ve ücretlendirmeyle karşılaşacak. Köprüyü trafiğe kapatarak protesto yapılabilir. Örnekleri fransada var. Her dayatmaya sessiz kalınırsa daha çok para çıkacak cebimizden
-
İstanbul'dan idari olarak 2 şehir çıkmalı; Anadolu yakasındakine Kadıköy, Üsküdar neyim bir isim bulunabilir; İstanbul, isim olarak, haliyle, diğer tarafta kalır...
İnsanların çalıştıkları yer ile oturdukları yerin ayrı şehirlerde olması bakımından da şirketlere mali düzenlemeler getirilmeli; ikametgaha göre vergi indirimi, sgk prim vs...
Yani, iş yerin nerdeyse işe gidip geldiğin oturduğun ev de en azından aynı yakada olmasına özen gösterilmeli.
Talep yönetimi gerekiyor köprülere; ve bazen talep yönetimi talebi artırmak için değil "azaltmak" için yapılır; örneğin köprüler.
Yoksa, full boğazın üstünü pazar yeri üstü örter gibi köprüyle örtsek yine de yetmez...
Tabii, delidumrul misali, geçene de geçmeyene de maliyeti esas konu burada.
-
Biraz geciktiler ama müjdeler olsun ....
-
-
Motosiklet için :
önceki fiyat : 5.25 tl
2 yönlü sistemde : 6.5 tl
devamında sağlam bir zam yaparlar.
Göz diyor ya Tahtakale esnafı benzeri bakanımız benimde aklıma Barbar Conan'ın Kör İntikam macerasından bir replik geldi.
"Bu gözlerde merhamet göremezsin"
-
çok şükür kötü günleri geride bıraktık
sırada daha kötü günler var
-
Açıklamada / daha kaliteli hizmet sunulması amacıyla / deniyor. Çift taraflı ücret alınca hangi hizmet daha kaliteli oluyor anlamadım.
İpin uçunu kaçırdık diyemedikleri için ne diyeceklerini şaşırdılar.
-
Demek ki şimdiye kadar kaliteli hizmet sunmamışlar.
-
Bu gidişle beni ücretlendiremeyecekler, belki başını.
-
Bir tarafa geçerken çözdüm de dönüşü de çözmek lazım şimdi...
-
Gidip hgs-ogs okuyucularının orada halay çekelim.Bakanlık daha önce güvenlik nedeni ile demişti , yalan söyleyecek hali yok hükümetin , boşa durmasınlar dediler herhalde
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/kopru-ucretleri-ile-ilgili-karayollarindan-aciklama-6083929/
Karayolları Genel Müdürlüğü’nden konu hakkında bir açıklama geldi. Kurumun sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada söz konusu iddialar yalanlanırken, “Karayolları Genel Müdürlüğünün sorumluluğundaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde geçiş ücreti yalnızca Avrupa – Asya yönünde geçişlerde alınmaktadır. Başka bir uygulama söz konusu değildir; kamuoyuna duyurulur.” ifadelerine yer verildi.
-
Kendi motoruyla günde birkaç defa köprü geçmeyi gerektirecek bir işe sahip olan kişilerin plaka kapamalarını ben bu saatten sonra yadırgamam arkadaş. Analarının ak sütü gibi helal olsun.
-
İyi, bu sefer kurumumuzun itibarını zedelemeyw yönelik güç odakları vs vs dememişler.
-
enescanatar adlı üyeden alıntı
1 kişi kendince bi çıkarımda bulunmuş hemen atlıyorsunuz. YSS köprüsünde çift taraflı demiş kendini gazeteci zanneden kişi ama orda da avr-asya geçişinden alınıyor sadece. fiyatları savunmuyorum ama doğru olmayan bilgilerle konuşulmasını sevmiyorum
malum standart..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
UKYO adlı üyeden alıntı
kişinin her duyduğunu anlatması,ona yalan olarak yeter. Hadisi Şerif
Ne oldu o hadis
-
birbilent adlı üyeden alıntı
malum standart..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Ne oldu o hadis
Ne güzel ifşa etmişsiniz ılık ılık mesaj yazıp zaman içinde yazmayı bırakıp patates olan üyeleri. Biri de "Hadis-i Şerif" deyip yıllar içinde g.t olmuş. Hz.Peygamber'i ve sözlerini inşallah bir daha alet etmez bu siyasi işlere.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kendi motoruyla günde birkaç defa köprü geçmeyi gerektirecek bir işe sahip olan kişilerin plaka kapamalarını ben bu saatten sonra yadırgamam arkadaş. Analarının ak sütü gibi helal olsun.
Kapatmak isteyen kapasın bende yadırgamam ama köprüye son bağlantı sapağındaki kontrol noktasında , elinde bir laptoplu polis kamera görüntülerinden yaklaşan motosikletlerin plakalarını inceleyip nokta atışı kenara alıyor , bazıları halat kiliti plakaya sarkıtmış polisi görünce çekiyor ama kayıtlara bakıp cezayı yazıyorlar , beni sukuturla geçerken yolcum varsa defalarca durdurup scoty miyim diye sorguladılar , o esnada plaka kapayanları laptopdan canlı izleyip topladıklarını farkettim..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Kapatmak isteyen kapasın bende yadırgamam ama köprüye son bağlantı sapağındaki kontrol noktasında , elinde bir laptoplu polis kamera görüntülerinden yaklaşan motosikletlerin plakalarını inceleyip nokta atışı kenara alıyor , bazıları halat kiliti plakaya sarkıtmış polisi görünce çekiyor ama kayıtlara bakıp cezayı yazıyorlar , beni sukuturla geçerken yolcum varsa defalarca durdurup scoty miyim diye sorguladılar , o esnada plaka kapayanları laptopdan canlı izleyip topladıklarını farkettim..
Polis teşkilatına da bravo, motorumuz çalınsa o gece mahalledeki güvenlik kameralarının bozuk olacağı tutar ama mevzu ceza kesmek olunca maşallah her yer Silikon Vadisi.
-
fakir olan geçmesin trafik oluyor gardaş
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Açıklamada / daha kaliteli hizmet sunulması amacıyla / deniyor. Çift taraflı ücret alınca hangi hizmet daha kaliteli oluyor anlamadım.
İpin uçunu kaçırdık diyemedikleri için ne diyeceklerini şaşırdılar.
Avrupa-Anadolu yönünde köprünün ortasında adam vardı ya, artık aksi istikamette de başka bir adam hizmette olacakmış. Onu demişler işte, anlasana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)