İstanbul içinde tüm emniyette aynı boyutta plaka mi veriyor acaba? Malum farklı şehirlerdeki plakalar farklı boyutlarda olabiliyor. Öğrenmek istediğim en küçük plakayı basan emniyette plaka yenilemek.
İstanbul içinde tüm emniyette aynı boyutta plaka mi veriyor acaba? Malum farklı şehirlerdeki plakalar farklı boyutlarda olabiliyor. Öğrenmek istediğim en küçük plakayı basan emniyette plaka yenilemek.
Emniyette boyutlar standart diye biliyorum. App özel plaka yaptırman lazım.
hepimiz geçtik bu gereksiz şeylere heves eden yaşlardan. keşke geçmeseydik. daha zeki aklı başında insanlarla vakit geçirseydik
Şoförler odası küçük plaka veriyor, bugüne kadar 5 tane çevirmeye girdim kimse bir şey demedi. Düzgün sürüp apaçilik yapılmazsa hiçbir polis seslenmiyor Yazı şekilleri farklı olan app plaka işine bulaşma bence
Kendi plakam hayatımda denk geldiğim en büyük motor plakası, araba plakası gibi. Bastirdigim ilden dolayı bu rahatsızlığım. App plaka VS değil demek istediğim olay. İnsani boyutlarda olması yeterli
plaka bence motosikletin gece görünürlüğü arttıran, en büyük fosforlu ve önemli bi aksesuar benim için...
daha önce alfa romeo aracta benzer problemleri yaşayan birini tanıyorum malum alfaların ön plakası tüm dünyada küçük türkiyede ise ön arka standart plaka veriliyor. bazı motor ve araçların özel plakası oluyor. eğer bu şekilde özel bir plaka yaptırmak istersen direk emniyetle görüş. alfası olan arkadaşım dışarda plakayı yaptırıp emniyette mühürletmişti.
Gidebileceğin şoförler odalarını ara ve motosikletler için en küçük kaç ebatinda plaka verebildiklerini öğren. Hatırlamıyorum ama benim Marmaris'te aldığım plakanın ebatları yaklaşık 12x18cm ebatlarında idi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)