Hyosung gt250r mı yoksa yamaha r25 mı fıkırlerınız nelerdır hız bakımından olsun goruntu olsun konfor olsun her turlu
Hyosung gt250r mı yoksa yamaha r25 mı fıkırlerınız nelerdır hız bakımından olsun goruntu olsun konfor olsun her turlu
Hertürlü r25 ama kalınlık bakımından hyo.Ama genel anlamda r25 tabiki.
fıyatları arasında da 2 bın tl cıvarı bır oynama var yanlıs bılmıyorsam ıkısınden bırını alıcamda arada kaldım
R 25 almaya bütçe yetiyorsa gt 250 r düşünülmez. Muadil olarak cbr 250 rc250 bakılabilir.
Not: Eski bi gt 250 r kullanıcısıyım.
Cevap veriyorum R25
sonra millet diyor neden piyasada en çok r25 var? birinci elde ikinci elde hep r25.
bedava verselerdi ben tüm 250cc ler arasında suzuki gsxr250 derdim. öyle bir model var mı?
http://motosiklet.suzuki.com.tr/modeller/gsx-250r.aspx
21.950 lira fiyatıyla en son tercih edilebilecek bir motor. Ben çok istemiştim ama ölü doğmuş bence
R25 250cc sınıfında güç olarak lider (şimdilik), Hyo hiçbir zaman o kadar güç üretmedi.
İkinci sırada muhtemelen Ninja 250R (eski çift silindir) gelir.
Güç için sıralarsak böyle olur.
RC250, bu sınıfın en kaliteli motorudur (şimdilik). Diğerleri hiçbir zaman bu kadar kaliteli değildir.
İkinci sırada Ninja 250 (eski çift de olur, yeni tek de) gelir. Yenisi biraz küçüktür ancak, her şekilde kalitelidir. Eskisi de oldukça kalitelidir.
Kalite anlamında sıralarsak böyle olur.
RC250, bu sınıfın açık ara en donanımlısıdır.
İkinci sırada Ninja 250 SL gelir.
Merak eden araştırsın.
GT250R bu sınıfın açık ara en kalıplısıdır.
İkinci sırada muhtemelen R25 gelir.
Kasa, ve boyut olarak sıralarsak böyle olur.
CBR250 bu sınıfın en ekonomik motorudur. Hem az yakar, hem de parça/bakım masrafları diğerlerinden daha düşüktür.
İkinci sırada yakıt olarak RC250, servis maliyeti olarak R25 gelir.
İşletme giderleri sıralaması bu şekildedir.
Ne istediğin önemli bu noktada. Ben yakıt ekonomisi ile performans arasındaki güzel çizgide buluyorum CBR'yi. 2 ayda 3 bin km'yi geçtim. Eksta güç istiyorsan R25 ya da Ninja 250R, kalite ve donanım (basitçe abs bile) düşünülünce RC250 ya da Ninja 250 SL, ben uzun boyluyum, motor altımda küçük kalmasın diyorsan GT250R.
Ne istediğini bulursan, cevabı da bulmuş olursun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Honda CRF250Ralli 21750.
Suzukinin Hondadan ucuza motor satması beklenemez. Dolayısı ile, normal. ABS'li Euro 4 CBR250 gelince muhtemel o da GSXR250'den ucuz olmayacak.
Yaşasın ekonomik istikrar. Çok istikrarlı soyuyorlar bizi.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)