Klasik karşılaştırma. Hangisi?
Reklamlar
-
Performans olarak cbf 150 ns'in yanına yaklaşamaz. Ara sıra da olsa biraz şehir dışına çıkacaksan ararsın o hızları.
Reklamlar
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Ankara'da Motomekanik gerçekten iyi tavsiye ederim. Zaten konusuna da yazmıştım.
Bayisinden belli aslında ama önce bi iş gidip görmek lazım. Ellerinde kalmış mıdır o da var tabi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:43 ----------
Norton772 adlı üyeden alıntı
Performans olarak cbf 150 ns'in yanına yaklaşamaz. Ara sıra da olsa biraz şehir dışına çıkacaksan ararsın o hızları.
Yazın en kötü ihtimalle ayda bir şehir dışı yaparım. Ayda bir araba kiralayıp kira + yakıt masrafı olarak 500 tl vermektense 500 tl ile ben dünya turuna çıkarım 😂
-
Arkadaşlar yine bir cbf 150 hatası vakasıyla beraberiz
Yahu Hero Hunk var diyorum. Ne anlıyorsunuz ve kim, neden alıyor cbf 150 anlamıyorum ki!!
Biz boşa dil döküyoruz burada ya!!
-
İkisi de çokça kullanılan alınan satılan motorlar. Bu kadar dara düşürmeyin kendinizi gönlünüzdekini alın olmazsa satar diğerini alırsınız. İki seçeneğinde ikinci eli hızlı zaten.
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yine bir cbf 150 hatası vakasıyla beraberiz
Yahu Hero Hunk var diyorum. Ne anlıyorsunuz ve kim, neden alıyor cbf 150 anlamıyorum ki!!
Biz boşa dil döküyoruz burada ya!!
Kim neden alıyor. Parçası ucuz diye alıyoruz. Rahat diye alıyoruz. Başlangıçta ideal diye alıyoruz. Öğrenmek için alıyoruz. Servisten dolayı alıyoruz. Adı sanı bilinmeyen Hero marka sırf 5 yıl garanti diye alınmaz. Varsın Honda yağ yaksın ama Hero almam yine de. Alana da saygı duyarım orası ayrı mesele.
Belki kuryeyim ben kuryelik yapacam onun için alıyorum. Paket servisinde kullanacam onun için alıyorum. Kim niye alıyo bunları derseniz yanlış cümle kurmuş olursunuz.
-
Buraya bilgi vermemek olmaz. Honda Bora bayiinden cbf 150 aldım. 2017 model. Nakit aldığım için 6200tl'den verdiler. 140 tl motor koruma demiri aldım. 30 tl yan ayak eklettim. 6370 tl'ye geldi. Cuma teslim alıcam motoru. Bajaj bayilerini dolaştım ns150 yoktu hiç bi yerde. AS150 vardı sadece. Ona da nakitte 7250 fiyat çektiler. 1000 tl 1000 tl'dir sonuçta. Onunla sigorta yaparım ekipman alırım. Sigortada tavan fiyat uygulaması yarın başlayacak bakalım onu bekliyorum. İlerleyen zamanlarda ekstra şeyler almaya başlayacam. Çantalardır şarj girişleridir falan. Zamanla yapılacak şeyler sonraya bıraktım.
-
korkmazunal adlı üyeden alıntı
Buraya bilgi vermemek olmaz. Honda Bora bayiinden cbf 150 aldım. 2017 model. Nakit aldığım için 6200tl'den verdiler. 140 tl motor koruma demiri aldım. 30 tl yan ayak eklettim. 6370 tl'ye geldi. Cuma teslim alıcam motoru. Bajaj bayilerini dolaştım ns150 yoktu hiç bi yerde. AS150 vardı sadece. Ona da nakitte 7250 fiyat çektiler. 1000 tl 1000 tl'dir sonuçta. Onunla sigorta yaparım ekipman alırım. Sigortada tavan fiyat uygulaması yarın başlayacak bakalım onu bekliyorum. İlerleyen zamanlarda ekstra şeyler almaya başlayacam. Çantalardır şarj girişleridir falan. Zamanla yapılacak şeyler sonraya bıraktım.
Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın. Bende haftasonu teslim aldım da daha fırsat bulup fotoğrafını çekip konu açamadım.
-Rodaja çok dikkat edin.
-Depo kılıfı kullanırsanız, dizliklerin tuttuğunuz yeri çizmesinin önüne geçersiniz. (depo kılıfını hiç beğenmiyorum ancak bayiden çıkmadan depo kılıfı ve sele kılıfını taktırdım. Diğer aksesuarlar sonra da olur.)
-Motor yeni iken boya koruma da öneririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Ek olarak:Motor koruma demiri 140TL'yi biraz pahalı buldum. İnternetten Motor koruma demiri 45TL, Far koruma demiri 50TL, Uzun çanta demiri 85TL, Uzun ön cam (51cm füme) 70TL olarak ücretsiz kargo almıştım. (Gerçi henüz evde duruyor, fırsat bulup takamadım ama...)
-
korkmazunal adlı üyeden alıntı
peki öncesinde ns 150 ye binmişmiydiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
cenkyenmez adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın. Bende haftasonu teslim aldım da daha fırsat bulup fotoğrafını çekip konu açamadım.
-Rodaja çok dikkat edin.
-Depo kılıfı kullanırsanız, dizliklerin tuttuğunuz yeri çizmesinin önüne geçersiniz. (depo kılıfını hiç beğenmiyorum ancak bayiden çıkmadan depo kılıfı ve sele kılıfını taktırdım. Diğer aksesuarlar sonra da olur.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Ek olarak:Motor koruma demiri 140TL'yi biraz pahalı buldum. İnternetten Motor koruma demiri 45TL, Far koruma demiri 50TL, Uzun çanta demiri 85TL, Uzun ön cam (51cm füme) 70TL olarak ücretsiz kargo almıştım. (Gerçi henüz evde duruyor, fırsat bulup takamadım ama...)
kişisel görüşüm, motosikletin her yeri çizik olmalı rahat binilmiyo yoksa
-
cenkyenmez adlı üyeden alıntı
-Rodaja çok dikkat edin.
Teşekkür ederim. 140 Tl aslında pahalı bişey evet ama dışardan alıp oraya taktırmakta istemedim açıkçası. Far koruma arkaçanta ve yan çantaları sonra alıp kendim taktırıcam başka yere.
Sigorta sorgulattım en düşük 1096 TL anadlu sigorta verdi. Yarın tavan fiyat uygulaması başlıyormuş.Eğer tahminlerim doğru çıkarsa 800 900 civarı sigorta olacak. Zaten 1000 TL sigorta bekliyordum düşük olursa ne ala demiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
peki öncesinde ns 150 ye binmişmiydiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
kişisel görüşüm, motosikletin her yeri çizik olmalı
rahat binilmiyo yoksa
As modeline bindim konfor pek iyi gelmemişti. CBF daha yumuşak gelmişti.
Cuma günü de ekipmanı almaya gidicem. Ekipmanı alıp motoru teslim alıcam.
-
Bajaj da surdum cbf te. Cbf teki rahatlik hicbir motorda yok onu bastan soyleyelim. Lakin kurye saniyorlar heryerde var. Bajaj daha yakisikli ve baktirir. Secim senin.
-
okancaytasi adlı üyeden alıntı
Bajaj da surdum cbf te. Cbf teki rahatlik hicbir motorda yok onu bastan soyleyelim. Lakin kurye saniyorlar heryerde var. Bajaj daha yakisikli ve baktirir. Secim senin.
Sansınlar hocam. milletin ne dediğine bakan birisi olmadığım için sorun yok.
AS150 modeline baktım NS ile herşeyi aynı. Ama NS'den pahalı motor. O yüzden gittim. CBF aldım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)