Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yamahacılar Toplanın

REKLAM ALANI
    diablof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1998 Honda CMX 250 Rebel | X max 250
    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ktm türkiyeye kaç yılında girdi nasıl 20 yıllık ürünü olsun...

herşey tamam yamaha iphone oluyorsa.
    thrumph, bmw, ducatti bu motosikletler hangi telefon oluyor söyler misin?
    görmemişsindir hayatında canlısını, ama belki adını duymuşsundur.

bkz:(vertu)

http://www.ebay.com/itm/Vertu-Signat...-/192146960619

oflu kardeşim. az biraz geniş bak hayata. dünyada ayfon yok sadece böyle ben benelli aldım çoğğeeyi, r25 tü kaka hemde 4bin lira pahalı ile yaklaşma olaya.

tarz meselesi. kimse kimseye "sen neden bu makinayı kullanıyosun yeaa" dememeli. çünkü tamamen kişisel bir tercih.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    Alıntı diablof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    görmemişsindir hayatında canlısını, ama belki adını duymuşsundur.

bkz:(vertu)

http://www.ebay.com/itm/Vertu-Signat...-/192146960619

oflu kardeşim. az biraz geniş bak hayata. dünyada ayfon yok sadece böyle ben benelli aldım çoğğeeyi, r25 tü kaka hemde 4bin lira pahalı ile yaklaşma olaya.

tarz meselesi. kimse kimseye "sen neden bu makinayı kullanıyosun yeaa" dememeli. çünkü tamamen kişisel bir tercih.
    ben kime demişim bu makineyi kullanıyorsun öyle böyle diye göster bir kişiye sen bunu kullanıyorsun böyle dediğimi forumdan giderim... boyum 195 olmasa bende benelli kullanmam. kawasaki kullanırım ama altımda ufakcık kalıyor makine malum japonların boyutları belli..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

ben kime demişim bu makineyi kullanıyorsun öyle böyle diye göster bir kişiye sen bunu kullanıyorsun böyle dediğimi forumdan giderim... boyum 195 olmasa bende benelli kullanmam. kawasaki kullanırım ama altımda ufakcık kalıyor makine malum japonların boyutları belli..
    bu arada gönderdiğin telfonun üzerindeki taşları çıkarsan 100 tl etmez..

Metilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yamahacılar toplanın diye başlık açıp sonra kime demişim mi diyorsun? Yamahacılar Toplanın.

Bu başlığa yazmayacağım demiştim ama kısmet değilmiş. Dur bi daha yazayım. Yamahacılar toplanın. Heh..

yamahacılar toplanın sizin makina pahalı. Sonra ben kime dedim. Ha? Hadi oflu. Ne diyeceksin merak ediyorum.
    Alonedark93 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı simoncelli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyat bakımından firmaları suçlamak mantıksız. dolara bağlı nefes alan bir milletiz.

r-3 amerika da 4999 dolar tl karşılığı da 18,474,00 tl
    Amerika'da bu fiyata:

1. %7 vergi (tum motosikletlerde ayni, fiyattan hacimden bagimsiz)
    2. $100-$400 arasi bi nakliyat ucreti
    3. $50-$400 arasi bi alim satim maliyeti

eklemeniz gerekiyor. Bu son rakama "out the door price" deniyor genelde.
    simoncelli bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Metilen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamahacılar toplanın diye başlık açıp sonra kime demişim mi diyorsun? Yamahacılar Toplanın.

Bu başlığa yazmayacağım demiştim ama kısmet değilmiş. Dur bi daha yazayım. Yamahacılar toplanın. Heh..

yamahacılar toplanın sizin makina pahalı. Sonra ben kime dedim. Ha? Hadi oflu. Ne diyeceksin merak ediyorum.
    kardeşim amacın ne senin yamahacılar toplanın yazmakla "sen neden bu makinayı kullanıyosun yeaa" mi demiş oluyorum. benimle bir problemin varsa kullanıcı adımın üzerine tıkla bana özel olrak msajını ilet. senin uslubuna buradan cevap vermeyeceğim. özelden yazarsan sana özel olarak bıkmadan usanmadan aradığın cevabı veririm.

ilk mesajda paylaştığım iletiyi facebookta r25 grubunda görebilirsin. paylaşan arkadaşla konuşabilirsin. ben kendi fikirlerimi söylüyorum katılmıyorum der geçersin.

dediğim gibi özel olarak mesajını bekliyorum. Sana tekrar cevap vermeyeceğim..

Metilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaklaşık 2 günde bir açılıyor.
    r25 mi ktm rc250 mi?
    mt 25 mi tnt 250 mi?
    r25 mi cbr 250 mi?
    mt 25 mi duke 250 abs mi?

ve neredeyse bu konuların hepsine forumdaki yamaha seviciler anında çullanıyor. oww r25 le bu kıyaslanır mı? oooo o motormudur?

bizde r25 mt 25 kötü motosikletler demiyoruz zaten 18000-19000 gibi fayiş fiyatlar etmez diyoruz ama anlamıyorlar.

Alın size r25 alın size mt25

http://i.hizliresim.com/X06g50.jpg

az sonra beni linç edeceklerini bilmeme rağmen hak ve özgürlüklerimi kullanarak bu başlığı açtım. insanların fikirlerine saygı duyun. r25 mt25 iyi motorlar fakat ederleri en fazla 14000 tl

saygılar.
    Şimdi baştan alalım güzel kardeşim.

Yamahacılar Toplanın diye bir başlık açıp Yamaha ya ait bir modelin sorun çıkardığını motosikletin aslında kötü olmadığını ama pahalı olduğunu söylüyorsun. Bunu TOPLANIN dediğin Yamahacılara söylüyorsun. Yani bir Yamaha sahibi olan BANA söylüyorsun. (Daha anlaşılır olması için büyük harf kullanıyorum. Kusura bakmayın)

Üslubunun ve mantık yürütmenin yanlış olduğunu pek çok arkadaşla birlikte anlatmaya çalışıyoruz, anlamadığın gibi yine benzer bir başlık açıp orada da benzer şeyler söylüyorsun.

Üstüne bir de kalkıp "yamahacılar toplanın yazmakla "sen neden bu makinayı kullanıyosun yeaa" mi demiş oluyorum" diye soruyorsun. Kendi yazdığını anlamıyorsun sanırım.

Yazdıklarından anladığım "Bindiğiniz motor ödediğiniz parayı etmez. Kazıklandınız!"

Benim seninle ilgili kişisel hiç bir problemim olamaz zira seni tanımıyorum. Forumun bir üyesiyim ve bir konuda rahatsızlık hissediyorum. Rahatsızlık hissettiğim konuda da sövüp saymadan tane tane derdimi anlatmaya çalışıyorum. Ne sana ne bindiğin motosiklete tek kelime söylemedim ki söyleyenler olmuş, ama sen benim kullandığım araç hakkında sabahtan beri konuşuyorsun.

Konuyu uzatmanın anlamı yok. Alınıp gücenmenin de anlamı yok. Taaa en başta belirtmiştim. Kullandığı bir aracın kötülenmesi insanı üzer, özellikle desteksiz bir şekilde yapılıyorsa.

Söylediklerim sebebiyle bir özeleştiri getireceğini de sanmıyorum ama belki yazdıklarımı okuyan başka bir kardeşimiz bir anlam çıkarır.

Sürçü lisan ettiysem affola.
    Alonedark93, pea, IRau ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    yamaha bu paylaşımlardan sonra kepenk kapatıcakmış motor üretiminide durdurma kararı almış.artık sadece piyano yapıcaklarmış

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

birde senin gibi takıntılı olan insanlarla uğraşmaya bayılıyorum.cevaplarını okumak bana haz veriyor diyebilirim.evet r25 in ederi 13 14 tıpkı cbr kawasaki 250 sl gibi.tabi beneeeelliyide unutmayalım çin malı motorun ederi 6000 7000 tl dir.pulsarın ederinin 5000 edeceği gibi.bu bahsettiğim rakamlar türkiyede m.ö 2000 yılına dayanır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha bu paylaşımlardan sonra kepenk kapatıcakmış motor üretiminide durdurma kararı almış.artık sadece piyano yapıcaklarmış
    Ben de duydum. CEO da harakiri yapmış galiba...

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de duydum. CEO da harakiri yapmış galiba...
    CEO onurlu adammış abi o zaman. Helal olsun..

K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burakofly kullanıcısı benellinin marka değerini düşüyor bence
    keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler ilerleyen zamanda aşığı olduğun markanın düşmanı olabilirsin ona göre davranmanı tavsiye ederim
    Sadece sana çıkıcak 3-4 bin liralık bir fatura buraya gelip sövmene neden olabilir

Motosikleti
    Alıntı K121L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burakofly kullanıcısı benellinin marka değerini düşüyor bence
    keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler ilerleyen zamanda aşığı olduğun markanın düşmanı olabilirsin ona göre davranmanı tavsiye ederim
    Sadece sana çıkıcak 3-4 bin liralık bir fatura buraya gelip sövmene neden olabilir
    Olursa en agir sekilde soverim emin ol..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CEO onurlu adammış abi o zaman. Helal olsun..
    Gunahi bu basligi acan arkadaslarin boynuna... Yazik adamin coluguna cocuguna...
    Metilen bunu beğendi.

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Benelli TNT 250 iyi ama dimi

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gunahi bu basligi acan arkadaslarin boynuna... Yazik adamin coluguna cocuguna...
    Yazık ya. Ne yapcak o yetimler şimdi.

Dur konuyu saptıralım en iyisi abi.

İşte harakiri hakkında 6 temel şey

1. Harakiri, ya da “seppuku” yaklaşık 1000 yıllık bir Japon geleneğidir. Hafife almaya gelmez.

2. Harakiri kendini bıçaklamak, jiletlemek değildir. Birisine karşı protesto, isyan, gösteri için yapılmaz. İntihar değildir çünkü kendini öldürmek çaresizliğin insanı sürüklediği son noktadır, bir kaçıştır. Oysa Seppuku yapan kişi sorumluluk almaktadır, bir yere kaçmıyordur.

3. Harakiri şov için yapılmaz. Harakiri yapan ölür, hastaneye kaldırılıp tedavi olmaz.

4. Harakirinin usulü vardır. Tek başına olmaz. Yanında bir gözlemci durması makbüldür. Harakiri yapan adam kılıcı karnına sapladıktan sonra “haç” işareti çizer. Bu şekilde hem daha fazla acı çeker, hem de ölümü kesin olur.

5. Harakiri sudan, abuk sabuk sebeplerden dolayı yapılmaz. Harakiri yaptım diyenin eğer niyeti harakiri felsefesine uymuyorsa o kişi harakiri yapmış sayılmaz. Sadece karnına bıçak saplayıp kendini öldürmüş veya yaralamış kabul edilir.

6. Harakiri yapabilmek bir ayrıcalıktır. Herkesin harakirisi kabul görmez. Başarılı bir sona erdirilememiş bir amacın “sorumluluğunu almak”tır. Sıradan faniye nasib olan bir şey değildir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------

Alıntı IRau adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benelli TNT 250 iyi ama dimi
    Kardeş nerdesin sabahdan beri senin r25 in mücadelesini veriyorum. Nöbet sende. Yoruldum yahu

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    adamlar motorun canını çıkartıyo sonra vay motor yatak sardı yok kol çıkardı

arkadaş ben dün r25 sattım adam motoru alır almaz kesiciye soka sora sürdü kim bilir neler olcak

ben sakin kullanırım canını çıkartmam motor bendeyken hiç sorun çıkartmadı servis yüzü görmedi

adam gibi kullanmazsanız kolda çıkarır yatakta sarar ağlarsınız

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    O zmn tnt250'de çöp çünki ankaradan birisinde sebebi belli olmayan FI ikazı yanıyordu, 200ns çöp çünki bazılarında stop etme sorunu vardı, ninja250 çöp çünki arka amortisör kronik problemi var fazla yükte yağ kaçırabiliyor, cbf150 çöp birçoğu yağ yakıyor ??? Binlerce yazılır bunun gibi. r25 kullanıcısı değilim Ninja 250r kullanıcısı olarak söylüyorum bu konu tamamiyle saçma ! Ve bu kafayla alabileceğin bir motosikletin üretilmiş olduğunu sanmıyorum.. belki ybr :D

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı Muhammett adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zmn tnt250'de çöp çünki ankaradan birisinde sebebi belli olmayan FI ikazı yanıyordu, 200ns çöp çünki bazılarında stop etme sorunu vardı, ninja250 çöp çünki arka amortisör kronik problemi var fazla yükte yağ kaçırabiliyor, cbf150 çöp birçoğu yağ yakıyor ??? Binlerce yazılır bunun gibi. r25 kullanıcısı değilim Ninja 250r kullanıcısı olarak söylüyorum bu konu tamamiyle saçma ! Ve bu kafayla alabileceğin bir motosikletin üretilmiş olduğunu sanmıyorum.. belki ybr :D
    CBR250 var bir de. Krobi,,nik sıkıntı falan da yok

Ama CBR'nin bile kol çıkartmış bir iki örneğini biliyorum ben. İçinde insan olan her şeyin illaki hatalısı üretilecek.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Benim R25 pompadan dolayı yatak sardı. Ben ki forumu R25 kullanıcıları sayfasını takip eden biri olarak böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum. Basiretim bağlanmış demek :( İkinci el almıştım ve garantisi yoktu ilk sahibi bakımlarını kendisi yapmış. Yamaha ile görüştüm motor bloğunu komple ücretsiz yenilediler. Şuan rodajdayız, yani kısacası bir motordan ve firmadan daha ne istenebilir memnun olmak için ??
    Metilen bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı ufuk01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim R25 pompadan dolayı yatak sardı. Ben ki forumu R25 kullanıcıları sayfasını takip eden biri olarak böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum. Basiretim bağlanmış demek :( İkinci el almıştım ve garantisi yoktu ilk sahibi bakımlarını kendisi yapmış. Yamaha ile görüştüm motor bloğunu komple ücretsiz yenilediler. Şuan rodajdayız, yani kısacası bir motordan ve firmadan daha ne istenebilir memnun olmak için ??
    geçmiş olsun yatak sarma bir motorun başına gelebilecek en büyük felaket. bu arakdaşın motoruna size yapılan yapılmamış 7500 tl masraf çıkarılmış isterseniz kendisine ulaşın facebook grubundan garantiden sizinkinin değiştirildiğini söyleyin belki bir yardımınız dokunmuş olur.
    Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Hemen ulaşıp görüşeceğim.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)