Selamlar..
Kanalıma isim bulamadım yahu.. Sizin tavsiyelerinizle inşallah bir isim seçip başlayacağım
Bir CG Bir Ben
I AM KEKO
Uğuroviç
CG'ye Fısıldayan Adam
Selamlar..
Kanalıma isim bulamadım yahu.. Sizin tavsiyelerinizle inşallah bir isim seçip başlayacağım
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
.... Hoşaf....
Uğuroviç ' i işaretledim fakat biraz kendinden, yapacaklarından ve benzeri şeylerden bahsedersen insanların seçim yapması yada yeni ve farklı bir isim türetmesine kolaylık sağlayabilirsin diye düşünüyorum.
Okudum. Aklıma birşey gelirse burdan belirtirim Ama bence Keko filan tırt şeyler ne o öyle keko gibi. Çömelmiş elleri dizlerinde bir profil fotosuda atarsın fosforlu eşofmanlarla
cg ye fısıldayan adam güzel fakat yarın öbürgün cbr,xmax,ybr,vs alırsan kanal adı değiştirmen gerekebilir
bi ben eksiktim güzel isim olur
kanallar içerik ve sunum ile popüler kalabilir, özellikle ilk bölümleri çok iyi hazırlamalısınız, bol bol deneme çekimi yap etrafindaki insanların fikrini al sonra yayınla, hayırlı UĞURLU olsun, bak burdan güzel bi isim üretilebilir sanki ;) UĞURLAR OLA, uğur böCeGe :D
Uğurossi
😁
I AM TIRREK daha iyi :D
Accaip suren adam. En iyi suren adam. Yakisikli katil. Serserimayin96. Tekerci cocuk. Aklima ilk gelenler
İcon battlescar kaskin olmazsa disliyorlarmis yalniz dikkat et
uğur getiren vlog gibi bişey olabilir yanlız bir tavsiye de bulunmak istiyorum. motovlog deyince bütün video serileri motorun üzerinde geçiyo. demek ki ikisi bir arada isimler bulup yemeği yarım porsiyon koymak gerekiyo. tamamı şişkinlik yapıyo..
Halen daha isim bulamadım
Arkadaşım tavsiye istedin verdik.Reklam için en önemlisi isimdir.Bende insanlarda Algıda Seçiciliğini arttırsın diye nokta nokta koydum.
Bak senin bile ilgini çekti.Zaten senin ulaşacağın hedef kitlede senin gibi algılayacağı için kitlenle kafa kafaya verip düşünebilirsiniz.Veya ne yapmak istiyorsanız artık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)