Motorların 2 tanesi ülkemizde 250 cc satılıyor fakat kasaları 1 e 1 aynı. kawasaki ise birebir aynı olarak satılıyor.
Motorların 2 tanesi ülkemizde 250 cc satılıyor fakat kasaları 1 e 1 aynı. kawasaki ise birebir aynı olarak satılıyor.
Şu benelliye fena ayar oldum ha hem güçsüz diğerlerine göre hem ağır..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
düzelttim z300 direk 300 olarak satılıyor evet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
bu kıyaslamada benelli ile yamahanın fiyatı neredeyse aynı. tr deki fiyatları baz alırsak 14000 e benelli varken 18000 e mt almak ne kadar mantıklı tartışılır...
kıyaslamaya gerek bile yok z 300 çakar geçer ikisinede
MT03 dedim ve kaçtım
300 cc 41 hp.
Naked segmentini o bunu deler, şu ayıklar şeklinde değerlendirmek enteresan olmuş.
Yarış motoru değil bunlar.
Video için değil yorumlar için söylüyorum.
İşin yarış kısmı için sport segmentinde birbirlerine karşı çok açık üstünlükleri olmadığını bu hafta sonu gayet net bir biçimde gördük.
Benelli yoktu gerçi ama honda, kawasaki ve yamaha avrupa kupasında kıyasıya bir mücadele sergilediler.
Kazananı pilotların kalitesi belirledi.
Bundan sonraki yarışlar çok daha zevkli olacak.
Bence takip edin.
Hem yarışan bir Türk pilot Harun Çabuk da var.
çok ağır, ne o öyle litrelik spor makinalar kadar?
güç/ağırlık oranı düşünce haliyle hantal kalıyor motor.
1. Ktm sahipleri,
2. Benelli sahipleri,
Bunlar kadar, motoruna toz kondurtmayan başka marka sahibi tanımıyorum forumda.
Z300'üm olduğundan değil ama...
Z300
Bak Oflu kardeşim, Benelli veya Ktm yi, veya başka bir markayı eleştirmek bana kazanç sağlamaz, fakat bu markaları tercih edecek arkadaşlara belki fikir verir. Sizin bu motorlarlara, çok iyi,çok sağlam,mükemmel demek için henüz çok erken. Bana kaç örnek gösterebilirsin 30 binleri sıkıntısız geçmiş bir Tnt?
Konu: Motosiklet-X vs. Motosiklet-Y
Giris: Motosikletlerin ozelliklerine genel bir bakis.
Gelisme: X ve Y sahiplerinin konuya tesrifiyle son derece taraflica ve korukorune kendi motorlarina ovguler.
Alternatif Gelisme: Bambaska bir marka olan Motosiklet-Z sahiplerinin olaya dahil olmasi.
Reklamlar: Z'nin, X'e ve Y'ye olan ustunlikleri konusunda -bilhassa konu sahibini- ikna calismalari.
Sonuc: Marka holiganligi nedeniyle konudan sapma sonucu ilginin kaybolmasi.
Istiklal Marsi
Kapanis.
honda cb300f'yi tek geçerim lakin ülkemizde satışa sunulmuyor meret.
neden sunulmuyor, merak ediyorum doğrusu.
en eskisi 2015 olan motorun 30bini geçmesini beklemeyemezsin şimdiden. benim lafım motorlara değil yukarda dedim adamlar zaten sıralamayı yapmış benim lafım aradaki fiyat farkı yurtdışında 500 tl iken türkiyede 5000 tl. yamaha sahipleri gitsinler o 4500 tl nin hesabını sorsunlar diyorum ben. dünyanın hiçbir yerinde bir insan topluluğu bu şekilde keriz yerine konmaz. istersen tüm ülkelerdeki fiyatları ararştır yamaha modellerin. göreceksin türkiyede nasıl fırsatçılık yaptıklarını.. burda öyle bir yamaha algısı oluşturulmuşki adamlar o yüzden 4500 tl fazla parayı sayıyorlar motora.
soyuluyorsunuz kardeşim soyuluyorsunuz!
Aslında çok farklı şeyler demiyoruz, ben de diyorum ki acele etmeyin, test videoları ile falan olmaz bu işler, o testler hangi koşul, finansman veya baskı ile yapılıyor bilemeyiz, en doğru kararı kullanıcılar verecek.
Fiyat konusu apayrı bir şey, onu saatlerce tartışabiliriz, bir çok nedeni var, ama tekrar ediyorum, yamaha ya tnt den 3 bin 5 bin daha fazla vermek, kar mı-zarar mı bunu söylemek için henüz erken. Bak mesela şu anki motorum 62 de.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)