aliexpresten aldıgım dijital gösterge
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Birebir almayı düşündüğüm ama uyum probleminden korktuğum gösterge.Bajaj discover 125 st motor için almayı düşünüyordum.Bu motorde devir ve vites göstergesi yok.Ayrıca tüm göstergeleri analog alsam uyar mı acaba.
-
Merhaba, ben de farklı bir proje için aynısından aldım ancak montajını yapmadım.
Km sayacı için lastiğe bağlanan bir aparatı ile birlikte geliyor, bu aparatı nereye ve nasıl bağlayacağımı anlayamadım.
Bağlantı yaptığın vakit tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Birebir almayı düşündüğüm ama uyum probleminden korktuğum gösterge.Bajaj discover 125 st motor için almayı düşünüyordum.Bu motorde devir ve vites göstergesi yok.Ayrıca tüm göstergeleri analog alsam uyar mı acaba.
hukukihayat adlı üyeden alıntı
Merhaba, ben de farklı bir proje için aynısından aldım ancak montajını yapmadım.
Km sayacı için lastiğe bağlanan bir aparatı ile birlikte geliyor, bu aparatı nereye ve nasıl bağlayacağımı anlayamadım.
Bağlantı yaptığın vakit tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
pek çok motora uygulanabılıyor yazıyor ve youtubede pek cok motora uygulanmıs video ları mevcut .sizin dediğiniz km okuyucu o kolay onun tesısatı soketı vs bellı zaten.istersenız sıze youtubede bır kac vıdeo atabılırım onun ıle ılgılı ama dedıgım gıbı zaman sorunum var en kısa sürede montaja başlayacagım ve hem resim hem video cekımı yaparım bılgı sahıbı olmak için
-
Valla hocam atsan iyi olur. Çok kişinin aklında var bu custom gösterge olayı ama uyumluluk endişesinden dolayı çok kişi yanaşmıyordur.
-
Fırsat bulupta alamadığım gösterge. Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Montajında çok sıkıntı yaşamazsınız umarım. Km sayacı ise bisikletlere takılan bir sistem sanırım. Jantın dönen yerine mıknatıs takılıyor. Amortisöre ise okuyucu takılıyor. Lastik her dönüşte okuyucu önünden geçtikçe km değeri yazıyor. montaj aşamasını da paylaşırsanız çoğumuz için aydınlatıcı olur. Sağlıcakla...
-
Benimki gibi komple analog olan göstergeye ek olarak takılabilirmi? Yani ikisi beraber çalışacak.
-
Muhammett adlı üyeden alıntı
Benimki gibi komple analog olan göstergeye ek olarak takılabilirmi? Yani ikisi beraber çalışacak.
Motordan çıkan soketlere ek yapabilirseniz olabilir.
Ben kendi durumuma dönersem dediğim gibi soketler tutarmı nedir ne değildir.
-
arda4 adlı üyeden alıntı
Valla hocam atsan iyi olur. Çok kişinin aklında var bu custom gösterge olayı ama uyumluluk endişesinden dolayı çok kişi yanaşmıyordur.
hocam pek cok motora uyuyor youtubede en kucugunden tutunda en buyuk cc motora kadar takan vıdeolar mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
muhahha306 adlı üyeden alıntı
Fırsat bulupta alamadığım gösterge. Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Montajında çok sıkıntı yaşamazsınız umarım. Km sayacı ise bisikletlere takılan bir sistem sanırım. Jantın dönen yerine mıknatıs takılıyor. Amortisöre ise okuyucu takılıyor. Lastik her dönüşte okuyucu önünden geçtikçe km değeri yazıyor. montaj aşamasını da paylaşırsanız çoğumuz için aydınlatıcı olur. Sağlıcakla...
aynen km okuyucu böyle bir sistem ile calısıyor ön diske takılan bir mıknatıs ve okuyusu ıle .montaj konusunda gerekı yerde işi bilen ustalardan yardım isteyecegım kendı montajı basıt ama mevcut motorumdakı tesisatta soketlerdekı hatları ayırmam gerek
Muhammett adlı üyeden alıntı
hocam zaten hız ıcın içerisinde kendi okuyucusu var o dijital oluyor ama devir saati için bir sey diyemem arastırmak lazım
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Motordan çıkan soketlere ek yapabilirseniz olabilir.
Ben kendi durumuma dönersem dediğim gibi soketler tutarmı nedir ne değildir.
en kısa sürede montaj aşamasında detaylı resım video paylaşacagım.
-
Bakalım sonuç nasıl olacak. O kablolama diagramının içinden çıkarken Allah sabır versin.
Ama çalışırsa güzel olur.
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Bakalım sonuç nasıl olacak. O kablolama diagramının içinden çıkarken Allah sabır versin.
Ama çalışırsa güzel olur.
ilk denememı aksam evde yedek akü ile yaptım gösterge sorunsuz calısıyor tek basımaydım hem akuye tutup hemde vıdeo cekemedım montaj kısmına gecınce atıcam.ama o devir saatinin dijital olarak yükselıp alcalması bile harıka ayrı bir hava verdı sankı motora tek korkum motorun tesısatını düzgün ayarlayabılmek allah yardımcım olsun
-
ali express de blamadım... linkini atar mısın?
-
72kaya adlı üyeden alıntı
ali express de blamadım... linkini atar mısın?
https://tr.aliexpress.com/item/Unive...608.0.0.JGa2W9
benım aldıgım satıcı bu 20 günde geldi
-
Taktıktan sonra bazı ayarlamalar gerektirebilir, jant çapı ve silindir sayısı gibi.. İnşallah nasıl yapıldığı vardır gönderilen dökümanlarda..
Bağlantıları yaparken ilk önce +, sonra ŞASE, sinyaller... diye başlayın.. En son tako ve FUEL uçlarını bağlayın..
Kolay gelsin, başarıcaksın..
-
11 Haziran 2017, 18:38
Gelişme var mı ? Son durum nedir ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)