Kask'ına bluetooth dizayn'dan intercom yaptıran var m?
Reklamlar
-
Merhaba
İstanbul Kartal'da bluetooth dizayn isminde bir dükkan var. Kask içine bluetooth speaker ve mikrofon takıyor. Forumlara baktım detaylı bir kullanıcı yorumu göremedim. O yüzden buradan sorayım dedim. Kullanan varsa yorum yapabilir mi?
http://www.bluetoothdizayn.com/ev.html
Reklamlar
-
hocam onlarda fıyatı bılmıyorum ama ben kendım yaptım aynı işide görüyordu ...maliyetide yaklasık evde eskı pc kulaklıgı varsa 15-20 tl civarıydı.
isterseniz ödelden resim atabilirim
-
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
hocam onlarda fıyatı bılmıyorum ama ben kendım yaptım aynı işide görüyordu ...maliyetide yaklasık evde eskı pc kulaklıgı varsa 15-20 tl civarıydı.
isterseniz ödelden resim atabilirim
Bana atarsan sevinirim.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Hocam bende eski bluetooh kulaklığımdan yaptım. Gayet işlevsel oldu. Bir tane konum vardı. Onu inceleyebilirsiniz.
-
Etiketleri iğrenç. Bluetoothlu kask yazıp numara eklemişler.
-
-
Önceki kaskımda 2 yıl kullandım gayet memnun kaldım.bikere bataryam bozuldu yeni batarya takıldı.neyi hoş değil dersen tuş takımı çok kötü duruyor.
-
arkadaşlar ögrenciyim benimde ihtiyacım var banada yardım edin bu konuda arkadaş çok iyi konuya değinmiş özelden banada atarmısınız taktik verirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba konu biraz eski fakat bu sistemi kullanan varmi bilgisi olan yaptirmayi dusunuyorum fiyati rakam olarak makul gozukuyor
-
Walla Çin’den bir tane getirtip taktım. İşin kolayına kaçtım belki ama yağmur,çamur vs etkilemiyor. Ben kendi adıma memnunum. Toplayın 40$ alın bir tane.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)