Kredi ile motosiklet almalımıyım (CİDDİ)
Reklamlar
-
Bankacı olarak çekmeyin derim :
Reklamlar
-
ne kadar chooper sevmesem de çok rahat duruyor be
kazasız bin inşallah
-
Krediyi çek, motosiklete de bin hocam Ben ev kredisi ödüyorum eğer ev almasaydım çok daha iyi bi motosiklet alırdım kredi çekip. Ve krediyi borç olarak görme(para birikimi olarak gör) illaki bir zaman bitecek ve o motosiklet senin olucak.
Şimdiden tekerin düz bassın.
-
senin zaten alasın varmış...bize danışma bahane...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Ranay adlı üyeden alıntı
Bankacı olarak çekmeyin derim :
düzenli gelir varsa neden olmasın
-
Hayırlı olsun kazasız belasız...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
senin zaten alasın varmış...bize danışma bahane...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
düzenli gelir varsa neden olmasın
Yani tabi tercih onun
-
Ne buluyorsunuz sigarada
Hem paranız yanıyor hem cebiniz
İslam da sağlığına zarar veren şeyler haramdır
-
voljjn adlı üyeden alıntı
Aylik 400 lira erzak 400-450 lira civari faturalar 500 lira civari sigara 500 lira civari kredi karti odemesi giderlerim var. Keyfi şeyleri saymiyorum onlar tolere edilebilir.
2 kişi 4 bin cironuz var ve her ay 2.000 civarı parayı kenara atabiliyorsunuz. Bravo.
Aylık 400 lira erzak ile doyuyorsunuz bu da çok iyi.
Son olarak, erzaktan çok sigaraya para veriyorsunuz sağlığınızı düşünün. Sigarayı bırakıp, daha çok balık yeyin.
Bahsettiğiniz hesaba göre, alamayacağınız motor yok. Ekipmanlarınız tammış. Ekipmana da para vermeyeceksiniz. Kredi notunuzu yüksek olarak teyit etmişsiniz. Yani İNG Bank'dan 1.09 oranla kredi çekebilirsiniz. 50 bin lira bile kredi çekseniz, 36 ay, ayda 1.750 lira ödüyorsunuz. 250 lira da motorun masrafı olur. Dediğim gibi alamayacağınız motor pek yok. Al, bin, gez. Hayat sana güzel.
-
oha, teyp var lan motorda!
-
Ben olsam ne yapardım?
Ben olsam sahip olduğum motorun keyfini çıkarırım. Yıllık izinleri ayarlayıp avrupa turu yapardım. Hem üstüne paran cebinde kalır. Hem kredi öderken gireceğin sıkıntının yerine stresin sıkıntın azalır.
-
Sigarayı sağlığınız için bırakmalı / azaltmalısınız, başka bir neden için değil. Yoksa vücut da sizin, para da. Uzun vadedeki yaşam kalitesi için bırakmayı / azaltmayı öneriyorum.
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Ne buluyorsunuz sigarada
Hem paranız yanıyor hem cebiniz
İslam da sağlığına zarar veren şeyler haramdır
sen bizim sağlığımıza zarar veriyorsun ruh sağlığımıza harmmısın hocam)
-
Konu sahibi mensup olduğu din ile ilgili bir paylaşımda bulunmazken sadece bir dine göre öneri vermek nedir arkadaş?
--
Not:Arkadaş derken, lafın gelişi yani. Yoksa pistonla segmanla arkadaş olmuyorum.
-
Oman tanrem, aylık 500 lira sigara masrafı.
-
valla ben çektim aldım motorumu mutlu olduğum şeyleri yapmadan yaşıcaksam bi manası pekte yaşamanın al gitsin aman ölümlü dünya :D
-
voljjn adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Ye ni uye oldum, evliyim çocugum yok yasim 26. Evim var kira odemiyorum, esim ve ben ile birlikte evimize toplam 4 bin lira civari(yukselebiliyor) gelirimiz var.
Hali hazirda bir motorum ve cekilmis bir kredim var. Suanki motorumu satsam cekmis oldugum krediyi kafa kafaya kapatiyor. Satip onu kapatacagim, puanim yuksek oldugu icin kapatmadan da kredi alabiliyorum.
Esimin ve benim tum ekipmanlarimiz mevcut ve bu 3. motorum olacak. 200~250~650
Aylik 400 lira erzak 400-450 lira civari faturalar 500 lira civari sigara 500 lira civari kredi karti odemesi giderlerim var. Keyfi şeyleri saymiyorum onlar tolere edilebilir.
Onun disinsa öluyorum su ver diyecegim bir akrabam annem babam yok tek tabanca yuvarlaniyoruz,
yarin 20 bin liraya aylik odemesi 650 lira olacak sekilde bir kredi cekip motosiklet alma arifesindeyim, bu baglamda motoru almalimiyim? Faiz haram falan demeyin oyle seylere inanmiyorum, inanana saygi duyuyorum.
Akil danisacagim bir abim bir babam olmadigi icin buradaki abilerime kardeslerime sorma gerekliligi hissettim, bu cercevede yorumlarinizi yaparsaniz minnettar olurum, tekeriniz duz bassin.
Güzel abicim sigarayı bırak rahatla
-
Ey konu sahibi arkadaş!!!
Allah a peygamberimize savaş açmak mı istiyorsun?
Faizi bırak tevbe et
-
500 tl'ye aylık sigara masrafı.. iyi ki sigaraya hiç başlamadım dedirtti.
Çok iyi bir seçim yapmışsınız bence. Chopper en sevdiğim motor tipi, güle güle kullanın. İnsan bazen uzun uzun düşününce yanlış karar da verebiliyor. Şu dünyaya bir kere geliyoruz. Hayallerimizi yaşamak gerek.
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
Güzel abicim sigarayı bırak rahatla
Sigarayı bırakmanın en önemli iki yolu var
2 günde bir oruç tutsun
Oruç tuttuğu zamanda zaten sigara içemeyecek
Dağda koşu yapsın
Temiz oksijene vucut alıştıktan sonra
sigara içmek istemeyecek
İbadet ve Spor yapmak kötü alışkanlıklar için birebir ilaçtır
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Ey konu sahibi arkadaş!!!
Allah a peygamberimize savaş açmak mı istiyorsun?
Faizi bırak tevbe et
O kadar yanlış Uslubun varki dediğin doğru olsa bile insanları yanlışa sevk ediyorsun. Bunu bilerek mi yapıyorsun?
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)