Kredi ile motosiklet almalımıyım (CİDDİ)
Reklamlar
-
Valla ben öğrenci halimle girdim abi krediye ailemin haberi olmadan. Zannımca siz hayli hayli bu işin halinden kalkabilirsiniz. Motoru da satın kredi de çekin güzel bi motor alın derim ben :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
Tüm yorumları okumamışım, hayırlı olsun motorunuz. Kazasız belasız sürüşler dilerim :D
Reklamlar
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız inş.
Kaç model,km ve fiyat ?
-
Sam@ adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,kazasız belasız inş.
Kaç model,km ve fiyat ?
2005 model 35,000 km 18,500 fiyat. Üzerinde baya bi aksesuar var resimlerde gordugunuz gibi. Nasil sizce?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
BLUERAY adlı üyeden alıntı
vay vay vaaaaaaay....
Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim. Güle güle kullan...Tekerine asfalt yamasında kullanılan ağustos güneşinde erimiş katran bile değmesin..
E anlat bakalım kaça aldın nasıl ettin...
Tesekkurler fiyati yazdim bir ustte, gittim aldim iste )) Tekrar tesekkurler herkese guzel yorumlar icin.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Haha evet, Milk Man seviyorum. Konu mındar oldu.
evyapa geç
-
2005 ve 35000 km...
Tanıdık birisidir, yada ne biliyim referans alınmış bir makinedir...
Yoksa BLUERAY bunu sevmedi...
-
BLUERAY adlı üyeden alıntı
2005 ve 35000 km...
Tanıdık birisidir, yada ne biliyim referans alınmış bir makinedir...
Yoksa BLUERAY bunu sevmedi...
Tanidiktan aldim evet, yoksa km dusuk biraz evet.
-
Hayırlı olsun (ciddi) aksesuarlı bir motor almışsınız.
0 km 250cc motor almak yerine, sınırsız kişiselleştirmeye açık, kendine ait bir tarzı-duruşu olan bir motor tercih ettiğiniz için sizin adınıza çok sevindim.
-
Hesabını kitabını yapmışsın daha biz ne diyelim. Kendi bileceğin iş.
-
Bence güzel,ses sistemi falan.. Cıstak cıstak dolaşırsın
-
voljjn adlı üyeden alıntı
Tanidiktan aldim evet, yoksa km dusuk biraz evet.
Senin adına çok sevindim, gerçekten şanslısın. Daim olsun....
VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR, KADERİNE TERK EDİLEMEZ
-
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşleriniz olsun...
-
Çok tesekkurler yorumlar icin arkadaslar.
-
Hayırlı olsun.
Tekerin düz bassın.
-
Çok şık duruyor, iyi günlerde kullanın.
-
Bu tip tutkular, çevreye çok güzel bir şekilde yayılıyor. karakteri olan, çok güzel bir seçim. tebrikler
Harika ya.
Kazasız, belasız, tutku ile, sevgi ile, güzel günlerde
-
Aboo.
Sen benden de hızlısın.
Hayırlı olsun.
-
dostum borçalnmazsan hiçbirşeyin olmaz ancak yerinde sayarsın o yüzden borçlan bir motorun olsun bu hayatı bu yaşlarda yaşayamayacaksan ilerde hiç yaşayamazsın.
-
O kadar borca değecek bir motor tek kelimeyle mükemmel eğer km doğruysa çok güzel hayırlı olsun kazasız belasız
-
-
XJ6 için ben de kredi çektim hala ödüyorum. Yarın ölmeyeceğimin garantisi olmayan bir dünyada istediğim şeyleri elde etmek için para biriktirmek bana saçma geliyor. Derdi ve zevki hep aynı aynda yaşamaya çalışıyorum, öteleme yok yani. Anlattığın ekonomik durumda da zorlanacağını düşünmüyorum istiyorsan daha fazla bekleme bence. Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)