Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

BİDONLA BENZİN İSTEDİM KİMLİK FOTOKOPİSİ İSTEDİLER..

REKLAM ALANI
    gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Benzinlikteyken arıyorsun polisi ekip yönlendiriyorlar. Ekip otosunda ki memur abilerimiz TC kimlik numarandan sanırım gbt'ne bakıp pompacılara göz kırpıyor ve benzinini alıyorsun. Yoksa katiyen vermiyorlar. Lokasyon İstanbul.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    Ben geçenlerde almıştım pompacı bir bakış attı ne yapcaksın dedi arabaya koycam dedim hiçbirşey demeden verdi

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Yolda kalanlar için 5litrelik kırmızı benzin bidonu var 5TL ya da onu alıyorsunuz. Pet şişeye tabi ki doldurmuyorlar.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiyem'in gözünü seveyim.
    Burda para istiyolar benzin alınca.
    Sizinki daha zormuş.
    KTM DUKE 250 ABS - 2016

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    benzini terör eylemlerinde kullanacak şerefsiz,o benzini her türlü elde eder,yeterki kafaya koysun
    benzinlikten benzin vermemek adamın işini çok çok çok az zorlaştırır okadar,,şimdi bu eylemi yapacak adam benzinci bana benzin vermedi diye terör eylemi yapmaktan vazmı geçecek gülerim buna

geçen parça yıkamak için banada benzin lazım oldu,gittim benzinciye ,aynen karakoldan kağıt getir dedi,,öylemiiii dedim,gidip scooterimin deposundan benzin çekip bidona doldurdum,sonra gidip aynı benzinciye aynı adama doldur depoyu dedim,,herif suratıma bakarken,aynen ne bakıyosun sen vermezsen ben böyle alırım az sonra tekrar gelecem yine doldurtacam depoyu dedim

bana abi ne yapalım kural bu,o şekilde alabilirsin sıkıntı yok dedi,,,,,,,,,,gülermisin ağlarmısın

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Öyle bir şey var bir benzinciye gittim pompacı vermedi başka yerdeki pompacı verdi ona göre davranmak iyidir

BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Konuyu üst mesajlarda bir yerde açıkladığımı zannediyorum. Gereksiz yere irdelemenin de faydası olacağını zannetmiyorum. İnternet üzerinden pompalı tüfek satışının halen gerçekleştiği, bir av bayiinden av fişeği alırken sizden belge istenmediği bir memlekette demek ki bazı şeylerin takibi ve sorgulaması bir şekilde yapılmaktadır. Zannetmeyiniz ki daha evvelden vukuuatı olan kimselerin alışverişleri takip edilmemektedir, herşey serbetçe oh mis gibi yürümektedir. Allah dert sıkıntı vermesin. Emin olununuz ki kolluk kuvvetlerimizin uzman kadrosu bu tip işlerde eğitimlidir, vakıftır ve haberdardır. TV de ve/veya falanca medya aletinde haberleri izlemek ile konuya terör açısından eleştiride bulunmak kanımca yersiz olacaktır. Herbir şeyden haberdar olmak bizlere verilen bilgi ile sınırlıdır. Konu Devletin ve Miletin güvenliği olduğu zamanlarda birtakım erişim yöntemleri ve bilgi akışı kısıtlanabilir. Kayıtsız şartsız özgürlük diye birşey tarihin hiçbir zamanında görülmüş değildir. Sosyal normlara aykırıdır ki, normları halklar oluşturur.

Biraz daha devam edersem dipten kum çıkarıcam yahu :D

Kısacası siz kurallara uyun ve bireysel olarak güvenlik güçlerimize yardımcı olun.

Pompacı bu yakıtı size sorgusuz sualsiz veriyorsa oh ne güzel demeyin, ne iş bu hemşerim deyin...
    VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR, KADERİNE TERK EDİLEMEZ

Motosikleti
    Ramzey Karaca 100
    Alıntı gurkanerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzinlikteyken arıyorsun polisi ekip yönlendiriyorlar. Ekip otosunda ki memur abilerimiz TC kimlik numarandan sanırım gbt'ne bakıp pompacılara göz kırpıyor ve benzinini alıyorsun. Yoksa katiyen vermiyorlar. Lokasyon İstanbul.
    Hocam polis kaza var diye arıyorsun yaralı yoksa gelmeye tenezzül etmiyor çoğu zaman.benzine gelir mi bilmem.

mostro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Hypermotard 1100 evo sp
    Ben de enduro motor için bidona benzin alıyorum yağla karıştırmak için. Emniyetten kağıt almaya gittim durumu anlattım. 10 litre yeter sana dediler kağıtta 10litre

şu gün için şu tc nolu kişiye verilmesine izin verilmiştir yazıyor. Abi etmeyin eylemeyin 1 günde bitiyor 10lt zaten dedim. Bidaha gelirsin dediler :D tamam sağolun

dedim çıktım. Gittim benzinliğe, kağıdı verdim. Adam alıp birsuru benzer kağıt olan yere koydu. Aldım bidona sağolsun 10lt değil de hadi sana

guzellık yapalım 20ltre verelim dedi pompacı. Sağolun dedim. Eve gidip yağla benzini karıştırıp motoruma koyup benzinliğe motorla tekrar gittim. Ofise girdim bakın

boyle boyle 2zamanlı motor gelip alamıyorum vs vs. Senin keyfine hizmet vermiyoruz biz diyor adam. Ister motoruna koy ister biyerleri patlat umrumda değil ben ceza

yememek için kağıt istiyorum diyor. Ben de öylemi a..k cocu dedım motoru attım yere depo kapagını açıp birkaç adım uzaklaşıp motoruma

arkamı donerek sigaramı zippoyla yakıp zippoyu arkaya fırlatarak patlattım benzınlıgı
    Hiçbirşey diyemeden çektim gittim.

Not: Pembe yazılan yerler tamamen hayal ürünü olup gerçekle ilgisi yoktur.
    gibigibi1985 ve YERUÇAĞI bunu beğendiler.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Anne kızlık soyadı yada başkası alacaksa noterden vekaletname gerekiyor mu?

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    birkaç defa tekneye benzin alırken ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. "Tekneyi benzinciye getiremeyeceğime göre bidonla almak zorundayım" diyorum anlamıyor dangalak. Neyse istasyon müdürü ile anlaştık da kimlik forokopisi ile verdi.

just4techno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Skipper, Sym Fiddle 3
    Geçen motorcu arkadaşımız yolda kalmış bende petrole gittim 1.5 litrelik su şisesini aldım boşalttım içine 5 tllik benzin koydurdum ve işi görüldü.İyi niyetli olunduğu zaman sorun yok ama her türlü insan var sıkıntı çıkabilir tabi

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Bizim burdaki total normal bidona benzin vermiyor ama benzin bidonuna yani benzin tasimak icin uretilen bidona veriyor

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mostro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de enduro motor için bidona benzin alıyorum yağla karıştırmak için. Emniyetten kağıt almaya gittim durumu anlattım. 10 litre yeter sana dediler kağıtta 10litre

şu gün için şu tc nolu kişiye verilmesine izin verilmiştir yazıyor. Abi etmeyin eylemeyin 1 günde bitiyor 10lt zaten dedim. Bidaha gelirsin dediler :D tamam sağolun

dedim çıktım. Gittim benzinliğe, kağıdı verdim. Adam alıp birsuru benzer kağıt olan yere koydu. Aldım bidona sağolsun 10lt değil de hadi sana

guzellık yapalım 20ltre verelim dedi pompacı. Sağolun dedim. Eve gidip yağla benzini karıştırıp motoruma koyup benzinliğe motorla tekrar gittim. Ofise girdim bakın

boyle boyle 2zamanlı motor gelip alamıyorum vs vs. Senin keyfine hizmet vermiyoruz biz diyor adam. Ister motoruna koy ister biyerleri patlat umrumda değil ben ceza

yememek için kağıt istiyorum diyor. Ben de öylemi a..k cocu dedım motoru attım yere depo kapagını açıp birkaç adım uzaklaşıp motoruma

arkamı donerek sigaramı zippoyla yakıp zippoyu arkaya fırlatarak patlattım benzınlıgı
    Hiçbirşey diyemeden çektim gittim.

Not: Pembe yazılan yerler tamamen hayal ürünü olup gerçekle ilgisi yoktur.
    Hocam çok iyi yapmışsın. Gerçekten hak etmişler ama yine de ben olsam Zippoyu harcamaz kibrit kullanırdım. Yine de helal olsun.

Ne diyecen ki adamlarda kendilerine göre haklı..
    mostro bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)