Benzinlikteyken arıyorsun polisi ekip yönlendiriyorlar. Ekip otosunda ki memur abilerimiz TC kimlik numarandan sanırım gbt'ne bakıp pompacılara göz kırpıyor ve benzinini alıyorsun. Yoksa katiyen vermiyorlar. Lokasyon İstanbul.
Benzinlikteyken arıyorsun polisi ekip yönlendiriyorlar. Ekip otosunda ki memur abilerimiz TC kimlik numarandan sanırım gbt'ne bakıp pompacılara göz kırpıyor ve benzinini alıyorsun. Yoksa katiyen vermiyorlar. Lokasyon İstanbul.
Ben geçenlerde almıştım pompacı bir bakış attı ne yapcaksın dedi arabaya koycam dedim hiçbirşey demeden verdi
Yolda kalanlar için 5litrelik kırmızı benzin bidonu var 5TL ya da onu alıyorsunuz. Pet şişeye tabi ki doldurmuyorlar.
benzini terör eylemlerinde kullanacak şerefsiz,o benzini her türlü elde eder,yeterki kafaya koysun
benzinlikten benzin vermemek adamın işini çok çok çok az zorlaştırır okadar,,şimdi bu eylemi yapacak adam benzinci bana benzin vermedi diye terör eylemi yapmaktan vazmı geçecek gülerim buna
geçen parça yıkamak için banada benzin lazım oldu,gittim benzinciye ,aynen karakoldan kağıt getir dedi,,öylemiiii dedim,gidip scooterimin deposundan benzin çekip bidona doldurdum,sonra gidip aynı benzinciye aynı adama doldur depoyu dedim,,herif suratıma bakarken,aynen ne bakıyosun sen vermezsen ben böyle alırım az sonra tekrar gelecem yine doldurtacam depoyu dedim
bana abi ne yapalım kural bu,o şekilde alabilirsin sıkıntı yok dedi,,,,,,,,,,gülermisin ağlarmısın
Öyle bir şey var bir benzinciye gittim pompacı vermedi başka yerdeki pompacı verdi ona göre davranmak iyidir
Konuyu üst mesajlarda bir yerde açıkladığımı zannediyorum. Gereksiz yere irdelemenin de faydası olacağını zannetmiyorum. İnternet üzerinden pompalı tüfek satışının halen gerçekleştiği, bir av bayiinden av fişeği alırken sizden belge istenmediği bir memlekette demek ki bazı şeylerin takibi ve sorgulaması bir şekilde yapılmaktadır. Zannetmeyiniz ki daha evvelden vukuuatı olan kimselerin alışverişleri takip edilmemektedir, herşey serbetçe oh mis gibi yürümektedir. Allah dert sıkıntı vermesin. Emin olununuz ki kolluk kuvvetlerimizin uzman kadrosu bu tip işlerde eğitimlidir, vakıftır ve haberdardır. TV de ve/veya falanca medya aletinde haberleri izlemek ile konuya terör açısından eleştiride bulunmak kanımca yersiz olacaktır. Herbir şeyden haberdar olmak bizlere verilen bilgi ile sınırlıdır. Konu Devletin ve Miletin güvenliği olduğu zamanlarda birtakım erişim yöntemleri ve bilgi akışı kısıtlanabilir. Kayıtsız şartsız özgürlük diye birşey tarihin hiçbir zamanında görülmüş değildir. Sosyal normlara aykırıdır ki, normları halklar oluşturur.
Biraz daha devam edersem dipten kum çıkarıcam yahu :D
Kısacası siz kurallara uyun ve bireysel olarak güvenlik güçlerimize yardımcı olun.
Pompacı bu yakıtı size sorgusuz sualsiz veriyorsa oh ne güzel demeyin, ne iş bu hemşerim deyin...
VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR, KADERİNE TERK EDİLEMEZ
Ben de enduro motor için bidona benzin alıyorum yağla karıştırmak için. Emniyetten kağıt almaya gittim durumu anlattım. 10 litre yeter sana dediler kağıtta 10litre
şu gün için şu tc nolu kişiye verilmesine izin verilmiştir yazıyor. Abi etmeyin eylemeyin 1 günde bitiyor 10lt zaten dedim. Bidaha gelirsin dediler :D tamam sağolun
dedim çıktım. Gittim benzinliğe, kağıdı verdim. Adam alıp birsuru benzer kağıt olan yere koydu. Aldım bidona sağolsun 10lt değil de hadi sana
guzellık yapalım 20ltre verelim dedi pompacı. Sağolun dedim. Eve gidip yağla benzini karıştırıp motoruma koyup benzinliğe motorla tekrar gittim. Ofise girdim bakın
boyle boyle 2zamanlı motor gelip alamıyorum vs vs. Senin keyfine hizmet vermiyoruz biz diyor adam. Ister motoruna koy ister biyerleri patlat umrumda değil ben ceza
yememek için kağıt istiyorum diyor. Ben de öylemi a..k cocu dedım motoru attım yere depo kapagını açıp birkaç adım uzaklaşıp motoruma
arkamı donerek sigaramı zippoyla yakıp zippoyu arkaya fırlatarak patlattım benzınlıgı Hiçbirşey diyemeden çektim gittim.
Not: Pembe yazılan yerler tamamen hayal ürünü olup gerçekle ilgisi yoktur.
Anne kızlık soyadı yada başkası alacaksa noterden vekaletname gerekiyor mu?
birkaç defa tekneye benzin alırken ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. "Tekneyi benzinciye getiremeyeceğime göre bidonla almak zorundayım" diyorum anlamıyor dangalak. Neyse istasyon müdürü ile anlaştık da kimlik forokopisi ile verdi.
Geçen motorcu arkadaşımız yolda kalmış bende petrole gittim 1.5 litrelik su şisesini aldım boşalttım içine 5 tllik benzin koydurdum ve işi görüldü.İyi niyetli olunduğu zaman sorun yok ama her türlü insan var sıkıntı çıkabilir tabi
Bizim burdaki total normal bidona benzin vermiyor ama benzin bidonuna yani benzin tasimak icin uretilen bidona veriyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)