Honda 2017 Güncel Fiyatlar
Reklamlar
-
1 nisan zamları ile yeni liste;
Reklamlar
-
-
CBF 150 kaç lira ? Okuyamadım pek.
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
CBF 150 kaç lira ? Okuyamadım pek.
CBF150 6600TL
-
KTMDUKE adlı üyeden alıntı
Kaynak neresi?
Sitede herhangi bir güncelleme yok fiyatlar ayni nereden ulaştınız bu bilgiye
-
cbr 250r 16.000 yazıyor sanki ?
-
Seneye abs ile beraber cbr 250 19 u da geçer gibi görünüyor bu gidişle.
-
murat 60 adlı üyeden alıntı
Kaynak neresi?
Sitede herhangi bir güncelleme yok fiyatlar ayni nereden ulaştınız bu bilgiye
Kaynak bayilerden birisi. Sahibinden ilanlarına bakarsanız fiyatı güncellenen ilanları görebilirsiniz.
-
msx 125'in fiyatı doğru mu acaba 10.700 nedir lan
-
Henüz websitesinde CBF150 6400TL olarak görünse de bayiler CBF150'nin 6600TL oluğunu söylüyorlar.
-
2017 model güncellemesini mart ayında yapan Honda'nın, 1 nisan zam fiyatlarını haftasonu güncellemesi gayet normal olsa gerek
-
hondanın 1 nisan şakası sanırım
-
ByYlmzZz adlı üyeden alıntı
msx 125'in fiyatı doğru mu acaba 10.700 nedir lan
Kasa yenilemeyi düşünürken fiyatı görünce vazgeçtim. Ortalama %3 zam geldi, mayıs-haziran zammı ile 11 olursa kimse şaşırmasın.
1 nisan şakası mı diye sahibindeni gezindim, tüm msx ilanları 10.700 olarak güncellenmiş bile
-
Fizy satıştan kalkmadı mı? Eğer activa s yazacaklarına yanlışlıkla fizy yazdılarsa fiyat çok iyi.
-
suyundan da
-
Dolar euro da artmadı ama bu neyin zammı anlamadım... Satan ürünlere zam gelmiş zaten...
-
Blackhoney adlı üyeden alıntı
Fizy satıştan kalkmadı mı? Eğer activa s yazacaklarına yanlışlıkla fizy yazdılarsa fiyat çok iyi.
çok iyimser bir yaklaşım ama yamaha'nın stratejisine göre bence alfa fiyatı+2000 civarlarında bir fiyata gelecek
alfa 110cc activa s 125cc ve delight 125cc 9600tl iken bence tanıtım fiyatı gibi bir şey yaparlarsa 8900tl direk satarlarsa 9300tl gibi bir fiyat olacaktır
-
Diğerlerine bakınca yine Honda'yı insaflı buluyorum. Yalnız Euro 4 ve ABS 'li modelleri henüz gelmediler. Onlar geldiğinde özellikle ufak hacimlerde fiyatlar zıplayacaktır.
-
Lansmandan 18000 liraya ralliyi alanlar kazandı.
-
Koskaca liste de cruiser yok arkadaş..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)