21.250tl yazıyor listede inanılmaz!!! gerçekten lansmandan alanlar, kazançlı bir iş yapmışlar.
Daha doğrusu ülkede bir motoru ne kadar erken alırsanız o kadar kazançlı oluyorsunuz.
Referandum sonrası herşey daha farklı olabilir,
Niyeti olan bir an önce alsın motorunu,
Ne o , ne bu , ne her ikisi , nede hiçbiri...
bence yamahanın fiyatlarıyla kıyaslarsak ucuz fiyatlar. yamaha başka bir alemde yaşıyor. benim kullandığım honda ve yamahalara bakacak olursak bence kalitelerinde bir farklılık yok hatta hondanın yamahadan üstün olduğu konular var.
2014 te boğazdaki bir Yamaha bayi patronu bana Yamaha hondayı artık fiyatları ile dövecek diyordu. ABS'siz MT-07 16.900 gibi bir fiyata satışa başlanmak üzereydi. Hondanın ağzını yüzünü morarttığını düşünse gerek birazda müşteriyi dövmenin vakti geldi galiba, Yamaha diyorki artık
MT-07 çok ucuz şimdide alsanıza
Bu arada 70.000 tl lik CBR 1000RR da kuyruk varmış gelenlerin hepsi satılmış. hazirana kadar motor yokmuş. 250cc için kredi çekecekler üzülmesin egonomi çoğ eyi...
Fiyatları yamaha ile kıyasladım yamaha biraz daha uçmuş ne oluyor bu firmalara enflasyondan haberleri yok galiba CBR 125 11.800 olur mu ? Gider kuba mondial alırım gene binmem Bu ara TNT 25 (250cc motor 10.800 ) barii bundan düşük olsaydı.
Cem Yılmaz'ın bi lafı vardı " ne oldunuz siz kimsiniz siz "
Kaşık=kepçe
Yamaha'nın ybr 'e 9.900 isteniyorsa, şuan Goldwing bedava bence.
ağalar bizimle eyleniyi galiba :( bu ne la 3 günde 1 zam yapıyorlar. agility 125 15 aydır 4750
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
yeni konu açın bence eski diye açıp bakan yok.honda armut toplamıyor ya oda yapıştırıcak arada.en insaflı honda oluyor tabi.2017 modelleri çoğu 2016 dan ucuz
Tam 1 sene once fuardan sıkı pazarlikla 9800 liraya aldigim motor 12.000 lira olmus Allah motor alacaklara sabir versin.
merhaba
web.archive.org diye bir site var. internetteki bilimum web sayfasının değişik zaman aralıklarında kayıtlarını tutuyor.
birnevi internet zaman makinası. honda.com.tr nin 1 ekim 2016 yılındaki kaydında CB650f 27.600 TL imiş.
şu an 36.700 TL.
8 ayda 9.000 küsür TL
hayırlı işler.
Mayıs zamları geldi fuarda 64'e verilen 1000RR 72.800TL olmuş
http://honda.com.tr/App_Assets/Price...let-170502.pdf
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)