al derım baska bıse demem
al derım baska bıse demem
aşk Bİr_sudUR_EN_SEVDİĞİm_tatlı_SEKer_parE
Mct I çaliştirdik Akü Yüne Donmubitmiş Heralde Gittik Sağlam Bi Akü Bulduk Arabadan çektir çalişti Yarim Günümüzü Aldi Ama Gezdik Bi Güzel 10 Ytllik Benzini Bitirdik Eve Bi Geldik Motor Durmuyo Dedik Stop Ettirek Depriyajdan Hizli çekiyom Firliyo Baktir Böle Olmuycak Düzlüğe çikardik Stop Etsinde Diye Gaz Vermeden Debriyajdan çekiyom Motor Durmuyo Durdurmayada Uğraştik Kisacasi Bu Motoru Ariza çikarmsin Diyosan Binmeyeceksin
dostum bendede kn var memnunum
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bu motorlar soğuk havada süper gidiyo ama biraz sıcakta çok çabuk şişiyo en azından benim kullandığım HERk 150 marka gaz verince gırrrr yapıyo sıcaklarda geçen 240 km kadar bi yol gittim KEşan-Enez-Erikli hiç sorun çıkarmadı ama yolda gelirken allahım inşallah sorun çıkartmaz diye diye geldim çinler bnm korku rüyalarım olmuş ama bide şu var sigara parası vererek motor sahibi oluyosunuz ama iştekimine göre iyi kimine göre kötü mal çinli amcalarda ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı mal yapıyolar ama ben şahsen 2000 ytl vermeyip 2.el bi japon almayı tercih ederim.:(
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
bende japonu tercıh ederım ama para olmayınca napacan ?? bende motor yok ama capon olcak ınsallah
mondial 100 kh var.940 kmde alalı 2.5 ay oluyor.servis dışında herşeyden memnunum
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
motorum şuna 23 000 kmde mondial ile hiç yolda kalmadım birde suzuki ls 650 var onla iki sefer kaldım taktir sizin
arkadaslar topiği tekrar canlandırmısınız bende de kt125 var daha dun yoldan geldım 850 km yaptım tık yok yolda sadece çay ve sigara için durdum bence mukemmel marka japon kalitesinde olmasada japonu aratmayacak bi marka
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
bende katılıyorum ayrıca ön dişliyi 16lık yaptık(7ytlye)şimdi motor tek başına 115i rahat görüyo daha geçen gün bozdağa çıktık yokuş yukarı33km çıkmıcağı yer yok cayır cayır çıktık yokuşları dişli 16lık olmasına rağmen ayrıca 33 kmde iniş ayrıca oradanda 25gidiş 25degeliş diğer dağa gittik toplarsak126km in çık 2kişi gittik motor tık demedi ayrıca motor şu anda 10600kmde halada bi problemi yokselam bende kh100 cup var müthiş bir motor 845 km yolu sadece çay,sigara içmek için durarak gittim geldim bir kere tır sıkıştırdığı için düştüm vites pedalını altındaki peg ezildi düzeltip yola devam ettim bu güne kadar her çalıştırmamda tık diye aldı tam bir keçi bence gidemeyeceği yol yok kırda yokuşta inişte hep aslan gibi ilk başta kullanmayı öğrenir birine veririm diye aldım şimdi ise binerken çok zevk alıyorum sadece hafta sonu kullanıyorum oda keyif için.
tek kusuru uzun yolda kıçımın titreşimden uyuşması .(tam 6 saat sonra)
bIrakIn yhaa qİmSe kötüLemeSin mondİaLi. bende 100kh var 11.000 de. sadece 4 kez arka çamurluk deİştirdİm. ön kaLdırIrken gerİ takLa atIyom. onunLa gezdİğİm yerLerİ görSenİz bİde. yoLdan feLan gİtmiOm hiÇ bİ saman dİrek tarLadan. zehir gibİ valla İnanmayanLar oLur beLqİ. iLk aLdığImda. 110 km yi geÇiodu. şİmdİ iStedİğİn kadar sIkıŞtır 100 km. tek şİkayetİm vibraSyon.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
bendede mondial 100kh war 3500 km de vites dizlisi sıyırdı lastikler kabak oldu ama yinede bisanı geçiyo ve daha sağlam aşağıya doğru 1inci vitesle 40 km 2ci ile 75 km 3üncu ile 90 km 4üncü ile aşağıya dogru 110 km yapıyor şu an motor 8600 km de maaşallah tütütütü
yeni motorumla 2007 mil:pale:P
mondial cup diyorum. karıştırmayın. her marka scoteerda problem oluyor,daha nazik motorlar. eski honda 50 cub taklidi bu mondialler.
Slm Arkadaslar Bende Mondıal 110ft 2005 A Serısı Motoru Var Yanı Mondıal ın Pıyasaya Ilk Cıkardı Motorlardan Motorum 26 Bınde
Motordan Memnunum Ama Motoru ıkı Kere Rektefeye Soktum Bu Motorlarda Kırank Kolu Cok Zayıf Bıraz Zorlamada Hemen Hasar Verıyo Ben Motorda 120 ıbre Var Ben Sonuna Degdırdım Ama Motor Elımde Kaldı Ama Yakıt Yönunden Cok Ideal 10 Ytl Lık Benzınle 200 Km Felan Gıdıyo Tabı Zorlamassanız Ama Zorlarsanınz Benım Gıbı 70 Km Gıder Bence Mondıal Orta Sınıf ınsanlar ıcın Cok ıdeal Bı Motor Ama Kım ıstemez Dımıı Hayabusayı
MONDIAL 110FT MOTORUNUN MOTOR KISMI ŞANJIMAN VE SILINDIR KISMI KOMPLE 150 YTL USTANIN INSANLIGI IYSE 200 KONPLE REKTEFE EDERSINIZ BEMDE BUNDAN ÖNCE 125KT VARDI AMA MOTOR GÖVDESI DISINDA BEŞ PARA ETMEZZ MOTOR KISMI BERBET MOTORDA 100KM RE HIZDAN SONRA ARKADA OTURAMIYOSUN O KADAR TITRIYO AMA SEHIR ICINDE IDEAL ÖZELLIKLE GORUNTUSU SÜPER YİGİDI ÖLDUR HAKKINI YEME DEMİŞLER DİMİİİ
benimki 151RS ben motorumu 4000km'yi görene kadar ezerek kullandım bir kere servise gitmedim.. valla forumu gezdim bendeki büyük şans galiba :D çukur falan dinlemedim nereye gitsem gazı kökledim gittim kaldırım dağ taş affetmeden cıktım :D 4000km'ye kadar bi patlak vermedi sadece lastiği bitti oda allahın emri yani.. 4000de arkadasım kullanırken bir anda stop etmiş ve bir daha çalışmadı ama büyük ihtimalle kontakla falan oynuyodu yüksek hızda.. boruları delinmişti benzin borularımı ne işte subab falan gitmiş 100ytl masraf ettik sorun kalmadı.. yine 500km sonra yani 4500de baska birindeydi yine motor ortasından geçen ana demir kırılmış sanırım birde motorda bazı arızalar var 150ytl'ye eskisi gibi olacak birde vuruklar falan vardı onun haricinde. yani kesinlikle tavsiye ederim bu kadar yol servis görmeden dayandı bravo diyorum..
arkadaslar ukh100 almak istiyorum izmirde su mekandan al diyebiliceginiz biryer varmi ozellikle karsiyaka civarinda bir mekan buldum ondada 100 luk kalmamis
karabağlar teknik motorda bulabilirsin şuan birtane var orada
Mondial'im yok, çok memnunum.
...Sergerdan...
100 cc lik cup model motorsikletler bence 110 yapmaz odometrenizde arıza vardır diye düşünüyorum
Bende de 151 RS var on numara bi scooter
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)