en son servise 8000 de gitmiştim.servise bu sorunu söyledim. servis bana cikle jikleden kaynaklandıgını söylemişti.benim motor 4 gün icinde 2 kere cikle jikle yaktı.servis tekrar cikle yakarsa cikleyi iptal edecez dedi.ne yapmalıyım..
en son servise 8000 de gitmiştim.servise bu sorunu söyledim. servis bana cikle jikleden kaynaklandıgını söylemişti.benim motor 4 gün icinde 2 kere cikle jikle yaktı.servis tekrar cikle yakarsa cikleyi iptal edecez dedi.ne yapmalıyım..
ANKARA MT
benım calıstıgım ıs yerınde 50ccbı skıdur bı mondıal var bu motoru bız ıkı sezon kullandık calıstıgım ısyerındekı butun personel bu motosıklete bındı enaz yarısı bu motosıkletle bı sekılde kaza yaptı en az 15000 km yol yaptı motosıklet dusmelerden ve carpmalardan dolayı kırılan dokulen parcaları saymaz ısek banamısın demedı hem ucuz hemde cok pratik tavsıye ederım ayrıca kendı motosıkletım de mondıal kt125 oldugunuda belırteyım 5500 km de kırılan ıkı sınyal lambası harıcı hız bı problem cıkartmadı elbette kalıtesı tartısılmaz markalaarle kıyaslamak ıcın yazmıyorum bunları fakat suda bı gercekkı cogumuz bu cın malları olmasay dı motosıkletı ruyamızda gorurduk
hadi gülümse
Arkadaşımda var benden rice etti yazmam için hiç memnun değil
bende kymco+ iki tanede mondial ft 110 var..babamınki 12000 benimki 2500 km ben kymcoya biniyorum.on numra makina babam cok memnun yani babam begendiğine göre cok kaliteli mal demek 35 senelik motorcu.japondn inmeyen adam mondial ft 110 dan cok memnun bence bu rastlantı deil.ayrıca bende ft 110 u cok begeniyorum.gidişi de güzel,yakısıda güzel tip,de güzel herseyiyle ben mondialden vazgecmem
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
Ben şuana kadar 2 kere sorun yaşadım fakat servisim sağolsun birini garantiden birinide kendi çabalarıyla bitirdi.Ben Ankarada servis bakımından hiçbir sorun yaşamadım ve mutlu olarak scooterıma biniyorum
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
Selam Emre ben devamlı Başkent sanayinde Şimşek motora gittim ilk olarak km telim koptu garantiden değiştirdiler daha sonra 2 kere arka çamurluk vidası düştü onuda hallettik 1000 bakımınıda aynı serviste yaptırdım şu anda bi sorun yok
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
Benim de ZAT150 im var bir defa marş motorundan yana sorun yaşadım o da garantiden değişti. Memnun memnun gidiyoruz.
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
SELAM MILLET, benim 150 ZC'm var . bugune kadar hic sorun cikarmadi, sabahlari ilk calismada biraz zorluk cikariyor hepsi o. O da sanirim genel bir sorun. Ne de olsa hava soguk!!! ayrica motoru sabahlari daha rahat calistirmam icin bildiginiz kucuk ipuclari warsa bekliyorum...
topiği açan olarak motorumun son halini anlatayım motorum mondial 110 ft şu zamana kadar hiç yolda kalmadım motorum 15 000 km de teknik olarak sadece kendi hatamdan dolayı şanzuman açılması ve iş yapmaz halde olan parçalar için 170 ytl para harcadım bundan başka arıza için cebimden para çıkmadı zincir ve kendi isteğimden dolayı ön dişliyi değiştirdim bunuda 35 ytl harcadım bir kere marş motoru yandı onuda 50 ytl olduğunu öğrendim ve bakımlarını zamanında yaptırdığım için garantiden istedim ve göndereceklerini tahmin etmediğim halde gönderdiler mondial markasının garantiye sokmuyorlar hiçbir parçayı dedikleri için bende göndereceklerini tahmin etmemiştim ama gönderdiler motorumun yakıt tüketimi 100 km de 5 ytl ortalama km de 0.050 ytl = 50 bin lira yakıyor aldığımda hız olarak 80 km/h hızı geçemiyordu fakat şu an düz yolda hiç zorlanmadan 95 km hızlı kalkış yapıp her viteste son devir yaparak 100 km /h görüyor yokuş aşağıya tamgaz motorun üzerine yattığımda 115 km/ ama pek tavsif ettiğim bir sürüş değil :D
İlk gezimiz Seferihisar özdere ( motorun gençliği )
Manisa spil
denize girmeye foçaya giderdik eskiden
foçaya gidiyoz çiğli kipa
foça turu
başka bir foça dönüşü
karaburuna doğru gece yolculuğu
karaburunda güzel bir manzara
Turgutlu’ya gidiyoruz
benimki 4350 yi buldu 4300 geçen senden kalan km bu sene daha 50 km yapabildik malum sezon yavaş yavaş açılıyor havalar ısındıkça bende ısınacağım
Bir senelik süreç içerisinde araba yerine motosiklete binerseniz, zaten aradaki benzin fiyat farkı bile motoru amorti ediyor
alla hocalar honda beat aldık magazaya ben kullanıtortum eve gidip gelirken zat 150 kullanıyorum eger honda kalitesi buysa 10 üzerinden 8 veririm mondial zat 150 ye
Bende 150 zat var ve çok memnunum 100ü rahat görüyor maksimum hızı=135 çok rahat motor bence...
Ben haftasonu motorumla izmir-canakkale yaptım 800 km yol yaptım motorum hiçbir sorun çıkartmadı.
Bu paraya kt den daha iyi motor varsa söyleyin onu alalım.
125 kt si olanlar burdan diğer kt kullanıcıları ile temasa geçebilir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-new-post.html
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Bende Mondial 151rs var 4500 km de..su anda cok memnunum hıc bır sorunum olmadı motordan yana... basıma sadece 1 sorun gelmişti oda yolda kalmsıtım benzınım bıtmıstı
arkdaşlar bende mondıal 125 lik veya 150 lik motor arıyorum ama taksit imkanı olmalı istanbuldan olması temiz olmalı lütfen satan varsa benimle irtibata geçsin korhanozcan333@hotmail.com
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
SLM.BENDE MONDİAL 150HS VAR.MOTOR GETİRİP GÖTÜRÜYO AMA BELLİ BİR ZAMANDAN SONRA DAĞILMAYA BAŞLIYO AÇIKÇASI.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
ben daha en tazesinden bir kullanıcıyım..150 rf white var.. maşalllah aldığım andan itibaren eve geldiiimde farkettim sinyal çalışmıyo, uzun farlar yanmıyo ve benzin göstergesi fullken bile yarım gösteriyo du...
ama ben söktüm ön tarafı inceledim kabloları öle dandik bağlamışlarki öle adi metaller varki..hepsini değiştirdim kaliteli bağlantılar ile yeniden bağladım.. bazı kabloları değiştirdim.. şu an elektrik aksamı süper oldu..elektrikle ilgili her şeyi çalışıyo... ama benzin deposunu henüz sökmedim ama niyetliyim onada bakacam..
yane sonuç itibari ile sorunlu olma ihtimalleri büyük ama tamirine para vermiyosunuz hemencecik kendiniz yapabiliyorsunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)