mondial motorlardan memnun olanlar buraya...
Reklamlar
-
20 Temmuz 2006, 03:52
bende 125 mt var almadan önce ısrarla 151 rsı dediler ama ben 125 mt aldım ve memnunum bence mondial en kaliteli çinli ve 125 mt 151 rsı lerden daha ii çünkü 125 mt nin lastikleri küçük ve buda çabuk hızlanmasını sağlıo:D vala deneyin rölenti ayarını yükseltin ultimate kurşunsuz koyun kırmızı ışıkta en hızlı kalkan siz olcaksınız..:D
Reklamlar
-
20 Temmuz 2006, 13:31
Forumdan Uzaklaştırıldı
okan4037 adlı üyeden alıntı
senın motorun temız dıye bılıyorum bıde bıkac gezılere katılmıstın sanırım
cok teşekkür ederim dostum, elimden geldiğince bakıyorum, ilgi gösteriyorum motora oda karşılığını veriyor... masfarlarıda oldu ama olsun okadarcıhk be..
birkaç gezi demişsin kalbimi kırdın, ben izmirMT ilen 10 ay önce kaynaştım ve 10 aydır gitmediğim gezi sayısı bir kaç gezidir. yani 4 gezi dışında her yerde zat ile katıldım gezilere, hatta teeee Çanakkaleye kadar gittim geldim gruplan birlikte..
yazılarınızı okudum...
motorlar biraz şans işi, ama bakımıda önemli, motorun dilinden anlamak gerekiyor.. motorlan konuşursanız çok rahat yol yapılıyor...
kazasız belasız yolculuklar dilerim.. inş hedefimizdeki motorlardan alırız...
-
29 Temmuz 2006, 19:54
Arkadaşlar bendede daha yeni aldığım Mondila 100Km war daha 197kilometredeyim fakat yakıt fazla gidiyor gibi geliyor bana herkes daha yeni ondan dior ama bana öyle gelmil 150 km deyken 10ytllik benzin koydum şu anda deponun 1/4 ünü dolu gösteriyot(depo tam 10ytllik alıo 4 lt dediklerine bakmayın siz ) sizce de anormal mi bi yorum yapın bu gidişle ben fakir kalırım
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
-
29 Temmuz 2006, 20:25
Bende 125 ZN var,
1000 km'yi devirdik, sık sık Fındıkzade'den ikitelli'ye gidiyorum, daha birgün bile "yaw parayı basıp vespa alsaydık şurası şöyle olmazdı" gibi bi laf söylemedim.
Alırken biraz kullanır sonra satar, daha büyük bi motor alırım diye düşünüyodum ama, artık pahalı bi motor alsam bile bunu satmam, kendisiyle aramda bi bağ oluştu o kadar seviyorum ve o kadar memnunum.
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
29 Temmuz 2006, 20:38
Spatula adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bendede daha yeni aldığım Mondila 100Km war daha 197kilometredeyim fakat yakıt fazla gidiyor gibi geliyor bana herkes daha yeni ondan dior ama bana öyle gelmil 150 km deyken 10ytllik benzin koydum şu anda deponun 1/4 ünü dolu gösteriyot(depo tam 10ytllik alıo 4 lt dediklerine bakmayın siz ) sizce de anormal mi bi yorum yapın bu gidişle ben fakir kalırım
yaw bi cwp yazın şu benzin işine ztn benzin pahalanacak!! ühüü
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
-
29 Temmuz 2006, 20:52
Spatula adlı üyeden alıntı
anormal bir durum. motora zarar veren birşey yok ama doluysa dolu göstermesi lazım.
benim motorda da yarım depo benzin varken kırmızı çizgiye geliyor. sen en iyisi km ye bak. senin motorun bir depoyla 150-160km yapması lazım rahat.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
29 Temmuz 2006, 21:01
ninya adlı üyeden alıntı
5700 km de 125 mt var rodaj ve tüm bakımları zamanında yaptım üzmedim yormadım 85 km sürate cıkabiliyor. en son yakıt tasarrufu için yeni bir sistem cıkmıs 40 ytl verdım onu yaptılar su an yakıt baya iyi şu ana kadar lastik patlaması ve sagı solu gevsemesi dısında ciddi hiç bir problemle karsılasmadım. 1 yasında olmasına ragmen bir takım yenı tanıstıgım arkadaslar 2006 sanıyorlar.
bende mondial 100 kh CUB kullanıyroum. büyük tekerli yarı otomatik. 4 vites. 97 cc. 200 km oldu alalı yarın ehliyet almaya hak kazanırsam eğer daha uzun süre binerim diye umuyorum. ilk bakımda bir karbüratör ayarı yaptıracağım çok gaz verince giderken bile tekleyebiliyor.
bu tasarruf parçası neymiş? yazmayı unuttum genelde site içinde kullandım trafiğe çıkmadım bu koşullarda 1 2 3 kullanınca kısa mesafede 100 km de 3.7 litre yaktı doldurunca ölçtüm depoyu.
-
29 Temmuz 2006, 21:45
can_dosay adlı üyeden alıntı
bende hs150 var arkadaşlar almadan önce çok kötülediler ama fasa fiso tüm söylenenler herkesin dediği gibi iyi bakarsan oda sana bakıyor..ben tavsiye ederim vallahi sadece çukurlara girdiğinde amortisörler pek yumuşak değil,başka bir şikayet yok ben memnunum..
amortisorler zamanla yumuşuyor çok guzel bir hal alıyor bendede rs 151 var daha bir sorun yasamadım.Zaten çok karmaşık makineler degil kendim tüm bakımlarını yapabiliyorum.Mondial den memnunum ...
-
30 Temmuz 2006, 00:02
selam arkadaşlar bende de151 rs var mavi 7200 km de motor süper ya motor arkadalar illaki biyeri bozulucak yani hiç biryeri bozulmayan motor olurmu adam mercedes alıyo 100 km gidiyo motor bloke oluyo yani bu işler biraz şans istiyo benim motorda bozuldu ben evden 120 km uzakta yolda kaldım manifolt patlamış km daha 800 de idi alden çalışmıyo ayaktan bas bas çalışmaz en sonunda çalıştı ama gazı bırakınca stop ediyo bidaha bastım çalıştı 120 km yi ara gazlan eve geldim sabah yine çalışmadı ayaktan çalıştırıyım dedim ayak marşı kırıldı arabaya attım servise öyle götürdüm 8 gün servisten monifoltu bekledim en sonunda 22 YTL VERDİM ALDIM bu motorlarda GARANTİ diye bişey YOK arkadaşlar motorum şimdi 7200 km de canavar gibi ama malsef 2 gün önce 26,07,2006da kaza yaptım adam kamyonla önümü kesti bende altına girdim bende bişey yok ama motorda 918 ytl lik hasar var neyseki adam 100,100 şuçlu adamın sigorta hasarı ödiycek yada 0 motor vericek bekliyorum şimdi servisi bende bu kadar herkes kendine iyi baksın iyi kötü motor yok (var da)bakmasını bilicen ...
-
30 Temmuz 2006, 12:42
geçmiş olsun dikkat etmek lazım adamlar bakıyorlar motor geliyor yol boş diyrolar kendi kendilerine. %70 kaale almıyorlar geri kalanlarda görmüyorlar hep farları yakmak lazım.
-
30 Temmuz 2006, 18:05
mondial 100 kh var. 3000km dere tepe gezdim. alalı 3 ay falan oluyor. allaha şükür birşeyi yok hala(maaşallah). bence bu mondial olayını çok abartıyorlar. tamam bazı çin malları kötü olabilir ama mondial kötü sayılmaz bence. ayrıca bu çinliler fazla yüklenmeyin. bilgisayrınızın içini açın bakalım anakarttan hardiske kadar parçaların %50 çin yada tawvanda bazısıza singapurda üretilyor.
-
30 Temmuz 2006, 18:11
benzin hortumu yarıldı daha kalitelisini 1 metresi2 ytl den aldım taktım süper oldu. YTalnız hortumu zuun bırakmayın aklınızda bulunsun. Benzin otomatiği olmadıgı için basınç yapamıyo. Birde 2 gün önce garantiden marş motoru değişti. Başka hiç bir problemim olmadı bu güne kadar. 2005in 6 ayında aldım su an 13 aylık bir problem yok allaha şükür.
-
11 Ağustos 2006, 18:07
benim motor arıza yaptı şu an motorum 7500 km de ve ilk arızası lastik patlaması hariç arka tekerlek göbeğinden sorun çıktı ben karaburunda yazlıktayım bu sebebten dolayı parçayı otmmotor.com dan yaptığım siparişle aldım ama çok memnunum bu arızasıda benim yüzümden kaynaklandı mondial motorları tavsiye ederim saygılar....
-
11 Ağustos 2006, 18:32
servisleri hariç herşey yolunda
-
11 Ağustos 2006, 19:03
Gördüğüm kadarıyla mondial alanlar genel olarak memnun ama bişi dikkatimi çekti....... km deyim deniliyor ama hep çok az km lerde motorlardan bahsediliyor. ben daha önce hussar 125 kullanıyordum. motor 10.000 km yi geçince performansı çok düştü çok sorun çıkarmaya başladı. yani motor 10.000 i geçince ne olduğu ortaya çıkıyor.
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
-
11 Ağustos 2006, 19:04
ben mondial servisiyim sorun sadece sukutur modellerinde diyer modelerinden müşteriler cok memnun van anadolu motorsiklet
-
14 Ağustos 2006, 18:35
Forumdan Uzaklaştırıldı
burdaki kimse gördüğüm kadarıyla doğru konuşmuyo yada motorları daha 400-500de eminim satabilseniz bidaha mondialin yanına yaklaşmazsınız
-
14 Ağustos 2006, 20:46
ben de mondail 125rt almayı düşünüyorum gerçekten güzel motor...
-
15 Ağustos 2006, 00:16
İnsanlara saygılı olmak lazım!!!
The jackal adlı üyeden alıntı
burdaki kimse gördüğüm kadarıyla doğru konuşmuyo yada motorları daha 400-500de eminim satabilseniz bidaha mondialin yanına yaklaşmazsınız
Sayın jackal sizce burada yazan onlarca arkadaş nasıl yalancı olabilir;bence biraz saygı.
Bende mondial rs 151 kullanıyorum ve yaklaşık 4000 km re oldu ; Bir arkadaşımızın dediği gibi ne kullandığınızı bilerek kullanıyorsanız ve doğru teknik bakımları yapıyorsanız motor sizden memnunsa sizde motordan memnun kalırsınız markası ne olursa olsun .Ben ilk aldığım 1984 model partner mopetten den hala memnunum ve bir arkadaşıma hediye ettim oda hala buyuk bir keyifle kullanıyor bugun bile.ve mondialimdende memnunum beni henüz hiç üzmedi.bu arada çok çeşitli motorlar kullandım çok azı beni üzmüştür.(gerçi hep iyi markalardı ama)
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
-
15 Ağustos 2006, 11:19
The jackal adlı üyeden alıntı
13.000 km'de 150 zat'ım var, memnunum, satmak için değil kullanmak için aldım.
İkinci elde para etmiyor diyorsan eğer bir önceki motorum olan kanuni popcorn'u 1,950'ye alıp 1,100'e zar zor satabilmiştim. Çin motorlarında (kanuni de dahil) ikinci elin düşük olması bilinen bir durum zaten.
sikayetvar.com'da kanuni ile ilgili tonla şikayet var. Topic'i açan arkadaş mondiallerden memnunsanız yazın demiş, servisten çıkamayıp memnun olmayan yazmasın.
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler