Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

mondial motorlardan memnun olanlar buraya...

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Çan Çin Çon ZAT 150
    Mondial 150Zat kullanıyoruz.Mutluyuz ne diyim başka biz onu olduğu haliyle sevdik
    Practice makes Perfect
    Çin malı motor kanser yapıyomuş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Bence bol yedek parça ve uygun fiyatı "MONDİALI" en önemli çinli motor yapmakta. Uğur firmasının kıymetini iyi bilin. Sonuçta yedek parça ucuz ve bol. Fiyat fayda oranında süper. Bakın bir Japon scooter 4000 YTL oysa Çinli Mondial SCOOTER 1500 YTL. Yani 1 japon nerdeyse 3 adet çinli scooter yapar. Sonuçta tüm Çinli scooterların herbirine 3 yıl binip sonra sokağa atsanız herbirinden toplamda 3*3=9 Yıl biniş vadesi yapar ki; o japon scootera hala 9 yıl sonra gıcır gıcır binebilirmisiniz. Ama sizin alacağınız 3cü Mondial hala gıcır gıcır olacaktır. Bu arada çinli scotter lar 3 yıldan fazlada kullanılır. İşte deve, işte hendek..
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    Mondial 110 ft
    avatardan da anlaşılacağı gibi ben de bi mondial 110 ft kullanıcısıyım motorumdan çok çok memnunum ve 4 yıldır tamirci yüzü görmedi. 10000 km de ve bulunduğum yerde gözde motorlardan biri benle birlikte bu motordan alanlar motoru haşat etti bana inanamıyolar ve benim de onlara dediğim tek şey şu motor çin de olsa japon da olsa bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur.

bu da mondimin bi fotosu mondici arkadaşlar yorumlarınızı beklerim

ayrıca far hakkındaki yorumlarınızı da beklerim cam filmi ile yaptım

Motosikleti
    Çekik gözlü 125'Lik:D(mondial Mt)
    Benimde 125 Mt'm war 2005 model 8ooo'de çok memnunum :Dgören sıfırmı diyo:DSEASCUM'unda dediqi qibi bakarsan daq bakmassan baq olur..motorun markası hiç bi zaman önemli deqil senin motorunu sevmen we onun kriterlerine qöre davranman önemli alır bi 125 veya 15olik motor ondan 4oolük makinaların yaptını yapmasını beklersen japon çin farketmez motor 6 ayda perte çıkar:D
    scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:

[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Bende 125 rt var valla çok memnunum cebimde gene o kadar para olsa gider gene onu alırım.

Motosikleti
    mondial 151 rs
    arkadaşlar bendede 151 rs var ve memnunum 4000 km.deyim sadece arka lastikte bir sallantı var oda hafif bir şekilde iyibir servis bulursam götürüp baktırıcam.motorun başka bir kusuru yok bende işe gidip gelirken kullanıyorum.verdiğim para helal olsun.bu arada beykozda oturuyorum bu tarafta iyi bir servis varmı biliyormusunuz.yanlız kadıköydekini söylemeyin bakımı için götürdüm acayip kazık yedim.sizlerede tavsiye etmem.

Motosikleti
    mondial 151-rs
    bende 151 rs var henüz dağa yeni hatta bugün sevte plaka takılacak iki hafta plakasız gezdim motorun çekişi bence çok güzel aldığım 2. günü 120 km yaptım.
    aldığım bayi 500 km ye kadar 50 km hızı geçme demişti ben geçtim ama hiç bir sorun yapmadı.. mondiale teşekkürler inşalla yüzümü kara çıkarmaz.

Motosikleti
    yok
    benim arkadaşta 125 kt var. 2. el aldı şimdiye kadar ciddi bir problem çıkarmadı. oldukça memnunuz. hergün geziyoruz
    Life is what happens when you are busy making plans

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Bende de 150 ZC var 12.000 de, kaza yapana kadar çok memnundum. Şu an pert
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

TIGER2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 RE / 48 KG 536
    arkadaşlar mondial 150 RE olan var mı ? fikirleriniz alsam ....
    bende var ama ben kullanmayı bilmiyorum .... yardımmm lütfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Rmz Kalipso 100
    Alıntı chopper250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,ben 1987 den beri motosiklete biniyorum.ilk motorum klasik bir mobiletti.daha sonra 250 ceylanım oldu. bu arada suzuki,honda,yamaha,harley ,ducati motoguzzi,triumph ve daha bir sürü dev markalar vardı.şimdi sakın yanlış anlamayın beni kaç tane motorsiklet vardı piyasada.aşırı yüksek fiatları yüzünden belli bir kesimde vardı sadece...peki ya şimdi.yollarda motorsiklet fırtınası var. peki bu çinli amcalar hepimize motora binme vede alma zevki tattırmadımı. chopper motor almak artık hayal değil. tamam bir harley yada kawasaki değil belki ama size özgürlüğü yaşatmıyormu hiç ??ne olur birazda elimiz üstünde olsa? ben mutluyum motorumla.çünki o biiir mondial mct 250 chopper ve çin malı.ben bunu bilerek aldım ve bana tahmin ettiğimdende fazlasını veriyor.size verilen kullanma klavuzunda motor hakkında yazan (dikkat) ibareli kısımları iyice okumak gerekiyor. örnek vericek olursam park edince uzun süreli kalırsanız benzin musluğunu kapatın diyor.ben bunu ilk baştan uygulamamıştım (hatta elektronik bir devre imal edip motoru kapatınca musluğu valf ile kapatıcaktım ki bunun için hala çalışıyorum)o zaman sorun şuydu motor ilk çalıştırmada aşırı benzin akışı yüzünden boğuluyormuş.bujileri kuruluyunca çalışıyordu.ama musluk olayını izah ettiği gibi kullanınca tek marşta çalışıyor. bu şimdi motorun kusurumu yoksa benimmi? bence benim. kuralları uygularsak her şey yolunda gider. Bana elektroniği öğreten abimin bir lafı var.. derki EĞER BİR ŞEYİ BEĞENMEYİP ELEŞTİRİYORSAN, O BEĞENMEDİĞİNDEN DAHA İYİSİNİ YAPMAK ZORUNDASIN. DER...Ha bu arada unutmadan söyliyeyim.Bence hayatın keyfini çıkarın. hepinize saygı sevgi ve kazasız belasız günler diliyorum........
    abi yanlıs anlama ama meslegini ögrene bilrmiyim galiba filozofsun yada ne biiliim derviş yada ermiş :D

Motosikleti
    yok
    Alıntı TIGER2009 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar mondial 150 RE olan var mı ? fikirleriniz alsam ....
    bende var ama ben kullanmayı bilmiyorum .... yardımmm lütfen
    ön frene bas
    kontağı çevir
    marşa bas
    gaza bas gider
    Life is what happens when you are busy making plans

Güzel görünüyor, Allah kaza vermesin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 AM ----------

Ben de dün bir Mondial 100 UKH aldım, henüz 30 km' de ) Bu sabah ilk kez işe geldim. Henüz birbirimize alışma devresindeyiz. İnşallah memnun kalırım, haklarında iyi şeyler duyuyorum ve ayrıca yakıt konusunda çok ekonomik olduğunu da duyuyorum. Bir depo benzinle 150 km kadar yol gidiyormuş. Bakalım test edip göreceğiz inşallah. Motosiklet trafikte her türlü haklara sahip bir taşıttır, trafikte olabildiğince kurallara uygun davranırsak, motosikletlere karşı uygun, yerinde bir bilinç zamanla oluşacaktır sanırım. Motosiklet herşeyden önce biri ulaşım aracı, benim motosikletimin 130 km hıza çıkmasından çok beni sağlıklı, ekonomik ve kolay bir şekilde gitmek istediğim yere götürmesi herşeyden önemli. Ben her gün işe gelip gideceğim bu motosikletle ve iki çocuğum var. Bu motosikletin 130 km hızla gitmek için tasarlanmadığı ortada, neden zorlayalım ki? Trafikte motosikletleri taşıt olarak görmeyen, adam yerine koymayan sürücülerden dolayı can güvenliğimiz tehlikede seyahat etmek zorunda kalıyoruz. Bu durumun en kısa zamanda değişmesi dileğiyle, kazasız belâsız sürüşler.

Motosikleti
    HONDA 1000RR
    bende ilk olarak alışmak için 125 uag aldım çok memnunum alalı 2 ay oldu bir tek lastik patladı ben ve kardeşim biraz agır geldik sanırım motora ondan çok az yaktıyo şu anlık gayet memnunum ve trafikte gerçekten büyük bir sıkıntı var sanki bisikletli çocuk muamelesi yapıyolar onların altında 4 teker bizdeki 2 tek fark bu yani arabamla rgezerken motorcuklara çok dikkat ediyorum ve gerekli özeni gösteriyorum

Motosikleti
    mondial 150 rf
    ah o 4 teker kullanan diger araç kullanıcıları ahhhh. mondial rf ile 3 şeritli yolda en sagdan 80 km hızla ilerlerken arkamdan selyektör yapıp korna basmalarından gına geldi koca yol solla gec ne korkutuyorsun beni panik yaptırıyoprsun kaza yapsam sevinecekmisin ??? yoooook , lütfen yaaa dikkatli olalım trafik şakaya gelmez bi anlık hata hayatımıza mAl olabilir. ÖZELLİKLE O TIRCILAR LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLUNUZ..

vedatkavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250
    arkadaşlar mobilet fiyatına 150 kn alıyoruz vede çok memnunnum sağolasın ceng çung yeng...

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    arkadaşlar 2006 yılında mondial 150 hs aldım bir şirkette kuryecilik yapıyorum tam 83762 km de şuan bendeki mondial çok memnunum halada kullanıyorum arıza çıkarmadı desem yalan olur ama sonuçta en kalitelisinide alsanız çıkaracak illaki çıkardığı arızalarda öyle büyük arızalar değil daha motor içi kople sökülmedi bile ama şu bir gerçek markadan çok kullanıcısı önemli her 1500 km de yağını değişirim 2 haftada bir hava flitresi mutlaka temizlerim ve üzerinde çamuru fazla tutmamaya dikkat gösteririm...uzun lafın kısası çok memnunum yakıtıda iyice düştü tabi 80000 bini devirdi motor.eee iş böylede olunca birde gittim mondial 150 kn aldım valla oda harika çıktı hem çekişi süper hem yakıtı düşük tam uzun yol motoru
    mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:

Motosikleti
    125 Zn
    mondial 125 zn kullanıyorum 2.000 bakımını yaptırdım çok şükür hiç yolda bırakmadı. 2000 az gelebilir ama servisteki usta 35.000 de mondi 125 zn gördününü söyledi.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benimde geçen seneye kadar Mondial 150 hs scooterım vardı sıfır almıştım çok memnundum 10.000 km bindim bana hiç sorun çıkarmadı hiç üzmedi tabii bakımlarını hiç aksatmadım paraya sıkıştığım için geçen sezon sonu sattım iyide paraya satmıştım çok temiz kullandığım için.bir iki defa 2 kişi ile 1 gün içinde 400 km gezi yaptık tık demedi ne boğulma ne şişme ve genelde dip gaz gittim
    Allah ne verdiyse tam gazçok memnundum sadece arka amartisörler biraz sertti onlarıda değiştirmiştim şimdi yeniden motor alacağım kısmet olursa bu kez 150 ZC
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı exali0101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 2006 yılında mondial 150 hs aldım bir şirkette kuryecilik yapıyorum tam 83762 km de
    doğru okudum dimi
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

REKLAM ALANI
10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler