hondadan bakım yaptıranlar hediyenizi almayı unutmayın :)
Reklamlar
-
bugün bi yag degişimine gittim honda efe plazaya çok ilgilendiler bide hediye verdiler çok mutlu oldum
Reklamlar
-
Gomlek biraz pavyon ama olsun, tesekkurler Honda
-
yanlış anlama ama dışarı da görsem aaa honda personeli diyerekten tepki verirdim kaç para oldu cbr 250
-
Ben 4-5 gün önce yapırdım bakımı hediye falan veren olmadı. 270 Tl verdik kuru bayat bir çay içtik çıktık
-
Sj's adlı üyeden alıntı
hahahahah iyi güldüm yaa 😊😊😊
-
Suzuki servislerinde de Kol Böreği veriyorlar
-
Akhunturk adlı üyeden alıntı
Suzuki servislerinde de Kol Böreği veriyorlar
yamahada aynı mok
-
freewill adlı üyeden alıntı
yanlış anlama ama dışarı da görsem aaa honda personeli diyerekten tepki verirdim
kaç para oldu cbr 250
bence gezmeye çıktıgında motor üstünde giyersen havalı olacagı düşüncesindeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
Sj's adlı üyeden alıntı
yaw yok flastan dolayı öyle parlamış gece çektim yoksa bildigin düz renk beyaz yani
-
Katalogda sırım gibi delikanlılara giydiriyorlar. Sonra biz beğenip alıyoruz. Aynı gömlekle lise talebesine dönüyoruz. Hesap ver Honda!
-
yağ değişimine servise ha, yazık paranıza, basit iş kendiniz halletseniz ya, pavyon gömlekte güzelmiş ama haa
-
sizi sevmişler. belki de bizle çalış demeye utanıp zarf atmış olabilirler diye düşündüm.
bu da gülmeme Challenge olsun (espri mahiyetinde)
-
Çarşamba için randevu alacaktım. İyi oldu bu
-
DKN adlı üyeden alıntı
bak oda olabilir tabi
KORKA KORKA YANA YANA AÇ VE ARKASIZ KÖPEKLEŞEREK YAŞAMAK DERSE BU YÜREK ÇAT DİYE ÇATLASIN ULAN
-
-
Artık bakımları kendim yapıyorum. Büyük bir arızası olursa anca o zaman giderim servise. İstemez onların jigolo vari gömleklerini.
-
vaaaaov naylon
-
Flaş patladığı için öyle parlak, naylonumsu çıkmış, ben giyiyorum çok güzel, soranlara Honda'da baş mühendisim, üzerimi değiştirmeye fırsatım olmadı, işler çok yoğun diyorum, bir havalar bir havalar. Gömlek cebinde 3-4 tane kalem olacak ama.
-
CrazyBullet adlı üyeden alıntı
Flaş patladığı için öyle parlak, naylonumsu çıkmış, ben giyiyorum çok güzel, soranlara Honda'da baş mühendisim, üzerimi değiştirmeye fırsatım olmadı, işler çok yoğun diyorum, bir havalar bir havalar. Gömlek cebinde 3-4 tane kalem olacak ama.
kardeş sende abartmışsın yaw bari araştırma geliştirmedeyim falan de
yaw gömlegin adı çıktı pavyon gömlegi diye öyle bişey yok yarın bide normal ışıkta çekerim
KORKA KORKA YANA YANA AÇ VE ARKASIZ KÖPEKLEŞEREK YAŞAMAK DERSE BU YÜREK ÇAT DİYE ÇATLASIN ULAN
-
Korlas'tan bahsedeyim mi ne veriyorlar diye
-
Ne vereyim abime 1000rr,600rr ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)