bu "gazlama" kafasıyla daha çook badireler atlatırsınız.
bkz.
bu "gazlama" kafasıyla daha çook badireler atlatırsınız.
bkz.
Kim, kime ve ne anlatıyor. Nebi kardeş üzerine gitmek istemem. Kanalın olduğunu da yeni gördüm. Bütün bu konuşmaların üzerine bu videoyu izlediğimde de yeteri kadar doydum. Sizde ananıza babanıza yazık etmeyin, onları gözü yaşlı bırakmayın. Tuvalete tek başınıza çıkabilin. Daha da birşey yazmam buraya.
Belliydi böyle olacağı.. MT09 Aşkımdan dolayı sürekli takip ediyorum sizi.. Anormal gidiyor, anormal duruyor ve anormal bir şekilde bu işten zevk alıyorsunuz. Ölen beyefendinin ailesine allah tan sabırlar diliyorum ama kaza sonrası bu tarz bi konu açmanız ve değişik bir uslupla anlatmanız hiç te şaşırtmadı beni.. Başından beri anormal geliyordunuz zaten bana..
Ne diyelim.. Giden gidiyor şu tutku yüzünden.. Kalanın vay haline..
Neticede, Jemand arkadaşın eklediği videoda arasında ngeçtiğiniz iki motorcudan biri ben olsaydım, kafamdaki kaskla falan değil, motoru kaldırıp motorla vururdum kafana. Vura vura, motor mu sağlam, senin kafa mı, öğrenirdim.
Sonra kazada ben suçlu değilim diyor. Senin orda yaptığın hareket, iki kişiye kaza yaptırabilirdi sen hariç. Aynasına bakmadan sola çıkan motorcu'dan daha düzgün motor kullanmıyorsun yani.
Bir kaç videona denk geldim, böyle ben arabayla giderken sen onları benim yanımda yapsan, yakalayıp gene arıza çıkartırdım.
Kazada hayatını kaybeden arkadaşa Allah rahmet eylesin. Sana da geçmiş olsun.
Nasıl motor kullanıyorsunuz ki 4 motor bir araya gelip saniyeler içinde 3 tane kaza yapıyorsunuz ??? "ZEKİ" (!)misiniz nesiniz ???önde virajı alamayıp bariyere çarpan arkadaş ölüyor.
arkadaki 2 motorda konsantrasyonunu kaybedip birbirine vurup düşüyor. 4. motor arkadaki kawasakide düşen arkadaşı yaralıyor.
Ölene Allahtan rahmet dilerim. Diğer motorculara da yolda sizin gibilerle karşılaşmamalarını diliyorum.
https://youtu.be/4oZLERPvnYQ
Aynı grup bu videoda 7:40 "Orhan nerde Orhan" diyor.
Orhan öldü...
Bir daha yazmam bu başlığa dedim ama arkadaş önemli bir noktaya değinmiş. İstanbul da yaşıyorum. Bulunduğum yerde güzel bir sahil şeridi var. Cafeler ve gençler gırla. Arabasını alan kopuyor geliyor. Bir dünya da motosiklet sürücüsü geliyor. Her türden motosiklet kullanıcısı bu dediğim yere geliyor. Amacım belli tarzda motosiklet kullanan kimseleri hedef almak değil. Yanlış anlaşılmasın...
Racing motor kullanan tayfa daha bir ayrı bu kalabalık içerisinde. Sanki lise yada mahallede omuz atıp kavga çıkaran tipler bu sefer motosiklet kullanıyormuş gibi bir durum var. Yaşını başını almış yada ne yaptığnı bilen adamları saymıyorum.
Onca kalabalığın içerisinde 1-2-3 vites bitirip gaz açanları görüyorum. Park alanına gelirken HARRDHUHUURRRRRRR!!! ara gazıyla biz geldik diyenini görüyorum. Annesi krampon alınca onu okula giderken giymek isteyen 9 yaşında ki küçüklüğüm aklıma geliyor. Ciddi kayıplar ve kazalarda oluyor bu ortamlarda, duygusal anlamda yoğun insanlar bu durumu taşıyabiliyor ama maalesef bazıları giden canları zerre kadar umursamıyor.Sadece arkadaşlar arasında sohbette bir süre gündem yaratıyor ve istatistiksel bir bilgi gibi kulaktan kulağa anlatılıyor. Anlatmaya giden adam ABC marka pahalı montunu giyip CBA marka kaskınıda koluna bir güzel takıyor. Hikaye böyle devam ediyor...
Öncelikle büyük geçmiş olsun.
Fark ettim ki arkadaşlar duruma üzülüp kendilerine ders çıkaracakları yerde "hakaret"e gidecek yorumlar yapmış.
Vefat eden abimiz,kardeşimiz'i bizden daha iyi tanıyor.
Buraya ders çıkarılması için yazmış.
Olayı 3. mesajında açıklamıştır. 1 ay sonra "video" geldiğinde neyin ne olduğunu anlar, o zaman yaparız bu tarz yorumlarımızı.
Allah rahmet eylesin. Motosiklet riskli bir araç,riski başlangıçta eşit mesafede duruyor binicilerine,sonra kendi sürüşümüzle birleştiriyoruz. Kimileri mevcut riski oldukça yukarı çekiyor.Kaza hepimizin başına gelebilir fakat bu tarz sürüş yapan birinin potansiyel kaza yapma ihtimali çok daha yüksek. Sürüş stilini değiştirmeyeceklerine göre umarım çevreye bir zararları olmaz.
Hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Geçen buna benzer bir kazaya çok yakın bir arkadaşım grup sürüşünde karıştı ıslak virajda motoru kaydırıp düşmüş hiç birşey olmamış gibi kalkmış bu sefer arkadan gelen duramayıp çarpmış ayakları kırılmış çok şükür bilinci yerinde. LÜTFEN arkadaşlar illa grup sürüşüne katılacaksak 2kat daha dikkatli olalım. Motorsikleti 10 derece daha yatırınca MOTO GP kupası vermiyorlar, gençliğimizin kıymetini bilelim ailemizi düşünelim vah tüh demenin kimseye bir faydası olmuyor LÜTFEN...
Adam sayko killer bence sol bacağı kopsa eliyle vites atıp kullanmaya devam eder.
Siz anlamazsınız bu motosiklet sevdasını siz bilmezsiniz tekerde 1 2 3 4 vites atmayı. Bu öyle bir sevdadır ki arkadaşın ölse s.kine takmazsın gülücüklü video paylaşırsın. Tehlike içinde yaşamak her an tehlikede olmak o ardinal in vücuda yayılması ellerin titremesi, bambaşka bir aşktır herkes bilmez. Hatta öyle bir aşktır ki bir tek kendini tehlikeye atmaz yanındaki arkadaşlarını hatta tanımadığın bambaşka insanları aileleri çocukları tehlikeye atarsın. İşte bu insana öyle zevk verir ki insanlıktan çıkarsın haberin olmaz...
Üzücü ama su testisi su yolunda
hadi o gazlayan kendi rızasıyla gazılıyor da anasının babasının varsa eşinin çocuğunun günahı ne
yolda başka birine zarar verse onun kabahati ne
yazık
İste bu ve bunun gibileri youtube kanallarında hep yeni nesil meraklı gencler şımartıyor, izlendikce dahada fazlasını yapiyor, show una show katıyor. Daha ne kadar bu şekilde ' yardırabilceğini ' düşündün acaba. Siz grup sürüşü yapmıyor, grup terörü estiriyorsunuz. Motosiklet bir kültürdür, bir felsefedir. Onun size vereceği keyfi ve mutluluğu , sizler yarıda bırakarak canınızla ödediniz. Şu aletin kontağını çevirirken, hepimiz azrail ile ya sakat kalma, yada ölme riskini karşılıklı imzalamıs oluyoruz zaten. Gerisi senin kendini ne kadar sevdiğine kalmış..
Geçmiş olsun Nebi reiz...
bu tarz kişilerin arkadaşlarına "üzüldüm" dediklerine inanmayın. en fazla popi oldukları takipçilerinden tepki almalarıdır korkuları başka şey değil yok sa burada kimse böyle bir konu açıp "bisikletle gidip geliyorum;)" demez!
ben hem youtube hemde forumdaki yorumlarından şunu çıkardım ;
''Ben kendime bakarım gerisinin koy dötüne rahvan gitsin.''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)