Sapanca Gazlaması Kocaeli Racing MT-09, XJ600 ve Z1000 Kaza
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun. Sen niye düşüyorsun ilk fotoğrafta?
-
Gazlayinca ne oluyor ki?
Genç genç insanlar ölüp gidiyor
-
Varlığım TÜRK varlığına armağan olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
sanausbe adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun. Sen niye düşüyorsun ilk fotoğrafta?
mavi motor aynasina bakmadan sola frenleyip atliyor bende solundan ona vuruyorum frenleyip
-
Dua et pansumana gidebiliyorsun..
Allah rahmetlinin yakınlarına sabır versin. Başkada denilecek bişey yok.
-
Serseri mayın gibi gezmenin sonucu. Size üzüldüğümden çok başkasına zarar vermemiş olmanıza seviniyorum
-
Geçmiş olsun, Ancak;
Siz bu şekilde sürüşe devam ettiğiniz sürece kızmayın ama 1 sıçradınız 2 siçradiniz, 3 de başıniza büyük bir iş gelmesi kaçınılmaz.
Orada bariyere vursanız sizi çelik kaplama zırh bile korumazdi.
İnşallah aynı şekilde devam eden sürüşleriniz de, suçsuz masum insanların canına bir zarar gelmez..
-
-
Bu olayları gördükçe tekrar tekrar kendime hatırlatıyorum. Grup sürüşüne mümkün olduğunca girme girersen dip dibe yüksek hızlara çıkma. Sezon açılıyor ve haberler ardı ardına geliyor. Çok kötü ve korkutucu. Geçmiş olsun ne diyeyim.
-
Büyük geçmiş olsun Allah korumuş
Canınızı tehlikeye atmayın
Canımızdanda sorumluyuz
-
-
-
Geçmiş olsun.
Serseri mayın gibi gazlıyorsun hayırlısı.
-
Gecmis olsun. Vefat eden kim anlayamadim ki onada allah rahmet eglesin.
-
Erdost adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, Ancak;
Siz bu şekilde sürüşe devam ettiğiniz sürece kızmayın ama 1 sıçradınız 2 siçradiniz, 3 de başıniza büyük bir iş gelmesi kaçınılmaz.
Orada bariyere vursanız sizi çelik kaplama zırh bile korumazdi.
İnşallah aynı şekilde devam eden sürüşleriniz de, suçsuz masum insanların canına bir zarar gelmez..
Zaten olan olmuş. önde virajı alamayıp bariyere çarpan arkadaş ölüyor.
arkadaki 2 motorda konsantrasyonunu kaybedip birbirine vurup düşüyor. 4. motor arkadaki kawasakide düşen arkadaşı yaralıyor.
Çok geçmiş olsun. Allah rahmet eylesin... Gencecik bir arkadaş gitti işte...
-
Allah rahmet eylesin öncelikle ölen arkadaşa,burda size ne söylesek boş kendi bildiğinizi okursunuz.
Videolarına ara sıra denk geliyorum gereksiz gazlamalar ve riskler,sonuç ölüm.
tek sevindirici yan olayla ilgisiz birinin ölmeyişi.
bi tane daha eleman var youtube da mt09 ile olur olmaz yerde teker yapan,umarım masum birine zarar vermez.
-
Büyük bir kaza yaşanmış ortada gencecik bir rahmetli var adam hala başlıkta motor modellerini sıralıyor,
çok önemliydi neyle gazladığınız,Allah akıl fikir versin,ölen kardeşimize rahmet ailesine sabir dilerim..
-
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Size de çok geçmiş olsun. İnşallah tüm motorcular için son kaza olur.
Rahmetli olan arkadaş Nebi Irmak mı? Youtubeda takip ettiğim, aynı renk mt09lu Kocaelinden birisiydi. Gerçekten çok üzüldüm
-
ekipmanın en iyisiyle bu şekilde devam et bakalım.
üçüncüde de gazlamalı patlamalı bi başlık atacak kadar şanslı olmanı dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)