Merhaba,
Shoei - Qwest Bloodflow Tc-1 model kask kullanıyorum. Yazın renkli vizör takmak istiyorum ama Shoei'nin orjinal vizörleri 400 küsür tl. Başka bir markanın vizörünü takma şansımız var mı?
Merhaba,
Shoei - Qwest Bloodflow Tc-1 model kask kullanıyorum. Yazın renkli vizör takmak istiyorum ama Shoei'nin orjinal vizörleri 400 küsür tl. Başka bir markanın vizörünü takma şansımız var mı?
Cns-1Pn modeline bakayım dedim de büyükçe çiziğe rağmen değiştirmeme kararı aldım.
Sadece merak ettigimden soruyorum :
Shoei nin fiyatlari belli , alirken vizorlerinde bi o kadar pahali olcagini dusunerek mi aliyosunu ?
Umarım bulursun
Geçen günlerde bi arkadaş paylaşmıştı.Yan sanayi vizör vardı 30$ gibi birşeydi amazonda.
Kenan başgana söyle göndersin. Onun ismini kullanan model değil mi bu ?
Çok iyi adammış burada öyle diyorlar...
Aynı konudan ben de şikayetçiyim. İridyum mavisi vizör alma heyecanıyla AGV k3-sv aldım. Şimdi vizör fiyatlarına bakıyorum 270-280 tl
Yurt dışından uygun bir fiyata alabilirsiniz.
Bir shoei kullanıcısı olarak kompozitcilerin en kısa zamanda vizörlerede el atmasını bekliyoruz.
Harbiden millet 300 TL günes vizörlü kask alıyor, bizim vizör 400 TL.. Bu nası bi politikadır.
Porsche aldım ama çok yakıyor demek gibi olmuş.
LS2 kaskın beyaz ve siyah vizürü 50tl.Ama aynalı vizörü amazonda bile 40$.Bu aynalı vizörler normale göre zaten pahalı.
Konuyu hortlatayim.
Qwest TC-3'un orijinal şeffaf vizoru yerine, yazın yüzümüz gözümüz yanmasın diye hangi vizoru almak caiz? 400tl civarında siyah var, işe yarıyor mu? Güneş kremi sürüyorum da, kaskı takarken hepsi padlerde kalıyor gibi hissediyorum
Hocam gunes gozlugu takin qwestte gozluk kanallari var rahatsiz etmiyor hic
Güneş gözlüğü forever Qwest'te de, NXR'da da takıyordum çok iyi oluyor. Yoksa geceye ayrı, gündüze ayrı vizör ile dolaşmak zorunda kalıyorum
Şimdi daha güvenli diye ek güneş vizörü olmayan kask alıyorsunuz ve güneş gözlüğüyle kullanıyorsunuz da tünele girince ne oluyor? (Ben gözlük kullandığım için ek güneş vizörlü kaska muhtacım zaten, olmayanlar için sordum...)
Rayban'larla tünele girince bir sıkıntı yaşamadım daha. Sonuçta tünel içinde de aydınlatmalar var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)