Ybr 125 gaz kolu geri sarmıyor
Reklamlar
-
Merhabalar. Ybr 125 esd motorda gaz teli geri sarmıyor. Karbüratörün oradaki kelebek gibi olan şeyde gaz kolunu bırakınca gaz teli boşluk yapıyor. Gazı kapatmak için gaz kolunu tersi yönde çevirmek zorunda kalıyoruz. Sorun çıkmaz Japon malı dedik gittik sıfır ybr aldık . Daha 1000 km olmadan sıkıntı çıkardı. Bu sorunu nasıl halledebiliriz.
Reklamlar
-
-
görsem sorunu teşhis ederim ama daha önce karşılaşmadığım bir sorun olduğu için yardımcı olamayacağım. marka fanatikliğine karşıyım ama kendini kanıtlamış modellere de lafım olmaz.
ybr, cbf ve apache sağlamlık konusunda kendilerini kanıtlamış modeller hatta buna 150mh drift ekleyebiliriz. bunlar ekonomik kesim. daha sağlamlarıda vardırda şimdi bunlar bilindik.
senin motor yine sağlamdır ama şans işte demekki gaz elciği yada bir yerde yayyın takıldığı bölge falan üretim hatası olabilir. olur böyle şeyler.
-
Basit sorun. Canını sıktığına değmez. Servise uğramak gerek. Allah can sağlığı versin.
-
Yarın pazar olduğu için servis kapalı olur. Havalar güzelleşmeye başladı. Bu pazar arkadaşlarla buluşup gazlayacaktık. Desenize yalan oldu.
-
Dash_1905 adlı üyeden alıntı
Yarın pazar olduğu için servis kapalı olur. Havalar güzelleşmeye başladı. Bu pazar arkadaşlarla buluşup gazlayacaktık. Desenize yalan oldu.
benim gaz teli kopmuştu bir önceki motorumda. mondial 150zc bir önceki motorumdu, bende gaz telinin uzun olan bölümünü karbüratöre düğüm attım ve diğer ucunu kaportanın arasından geçirip elimle çekerek gaz veriyordum.
o gün öyle döndüm eve ve ertesi sabah işe öyle gittim ve eve dönerken tamirciye uğradım da aldım gaz teli kendim taktım.
sizde öyle tel elde gezebilirsiniz :D daha eğlenceli oluyor
-
Ybr yapmaz oyle seyler yanlisiniz var..
-
Motorda sıkıntı yok. O hale durduk yere gelmez o motor kurcalanmıştır gaz teli. Nerde oturuyorsun ona göre ben bakıvereyim sana. Ya da git motorcunun birine yapıversin
-
Ee ne guzel ıste gezeceksen uzun yolda avantaj sana
-
boora adlı üyeden alıntı
Motorda sıkıntı yok. O hale durduk yere gelmez o motor kurcalanmıştır gaz teli. Nerde oturuyorsun ona göre ben bakıvereyim sana. Ya da git motorcunun birine yapıversin
Benim bildiğim kimse kurcalamadı. Kütahya da ikamet ediyorum. Motorcuları bir gezdim açık yer bulamadım
-
Gaz sabitlemeyi acik unutmussun sen 😊
-
Arkadasimda Çin malı ybr kopyası vardı, sıfır aldığında bu sorun vardı fazla maliyetli birşey değil büyük bi sorunda değil yeterki dikkatli olun kazaya yol açmasın bi telle alakaliydi fakat unuttum, uzun yolda rahat olur aslında al sana gaz sabitleyici :D
-
Gaz teli borusunun icine wd40 sikmayi deneyin. Gaz teli yagsiz ve kirli oldugunda geri sarmayi engeller
-
1000 km lik sıfır motosiklette nasıl gaz teli kirlenir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)