Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Venüs pastanesi Etiler şubesi motora ve motorcuya saygısızlık

REKLAM ALANI
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Orduevi komutaninin arabasinin yerine motoru cekmisim. Kimse bir şey demedi. Oranın ona ait olduğunu belirten bir şey de yoktu. Bu motoru kaldirsin buradan demiş. Çıktım yukarı yemekten. İleri geri konuşuyordu. Üslup güzel olsaydı problem hic olmayacaktı. Beni askeri sandı heralde. Cekmiyorum dedim. Saçmalamaya basladi. Neymiş efendim askere arkadaşın kartıni al demeler felan.

Gel al dedim alabiliyorsan. Babamın rütbesini askere sordu. Astsubay olduğunu öğrenince bu daha da coştu. Neymiş babamı orduevine sokturmayacakmis felan.

Adama sen onu yap bakalım kim kime ne sokuyor dedikten sonra adam uzaklaştı tehtit ede ede. Sonrasında hic bir şey olmadi.

Hakliysaniz bağırın çağırın gerekiyorsa. Dış geciremezlerse geri adim atmak zorunda kalıyorlar.

Benzeri şekilde benzinlikte motorumun yerini değiştirip kaskimi düşüren petrol ofisine de bağırıp çağırdım. Sonuç 200 tl nakiti cebe koyup yola devam ettim.

Benzeri durumlarda arayın hakkınızı arkadaşlar. Yoksa caniniz daha çok sıkılır.

Atar gider iyidir ama ters teperse kavga ihtimali gözden kacirilmamalidir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Henüz motosiklet alamadım ama benimde benzer şeyler yaşadığım kafeler var ve asla tekrar gitmiyorum ve gitmek isteyene de önermiyorum.Arkadaşların ısrarı ve dayatmasıyla birazda ters tepkilerim oluyor ve ben varken o mekanlara gidilmiyor veya beni oralara çağırmıyorlar .

Bu mekanları, forum ahalisi haberdar olsun maksadıyla paylaşıp, o mekandan uzak durmak daha iyi olacaktır bence. Arabalarıyla gelen müşterileriyle mutluluklar dileriz
    espresso bunu beğendi.

BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    o tartışmadan sonra bütün günün keyfi kaçmıştır heralde ne bişe yemek ne de o pastaneye uğramak istersiniz, bu ülkede yaşayıp da psikolojiyi sağlam tutmak çok zor,yazık.

erenedip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial znu 125
    ayni dediginiz turde biryer isletiyoruz, keske herkes sizin gibi dusunse.dusunceli olusunuzu taktir ettim.
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gitmeyeceksin dayı oğlu bu kadar basit
    Paran olsada olmasada gitmeyeceksin.
    Bi yerde kahvaltı yapacaksam en ufak tefek esnaf dükkanı nereyse oraya giderim hep.
    Bir kere bile motorunu kenara cek diyen küçük esnaf görmedim.
    Üstüne bide hoşgeldin beş gittin demeden hayatta döndüğümü bilmem.

Hatta bir keresinde motorumu başka bir müşterinin cekermisin demesine karşı, dükkan sahibi arkadaşın "Hayır çekemez adam kahvaltı yapiyo, başka yermi yok" dedigini bilirim

Yanımda kız arkadaşımda olsa günlük sıradan bir kahvaltı yada yemek icin hayatta valeli maleli o yere gitmem...
    Gitmem çünkü hizmet alicam derken hep maymun ediyolar insanı, motor sürmek insanlık suçuymuş gibi yediğin fircalarda yanına kâr kalıyor.

sdt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    Herkese Merhaba Değerli Dostlar;
    Şimdi ufak bir hesap yapalım!
    1 Araba
    1 Saat
    5 TL park ücreti
    Bir ufak hesap daha yapalım hemen:
    1 Motosiklet
    1 Saat
    5 TL park ücreti

Değişen sadece tekerlek sayısı.
    Otoparktaki valenin derdi ne olabilir acaba?
    alacağı bahşiş oranı tekerlek sayısı ile orantılı ise ben kırkayak tanker ile girer bir kuruş da bahşiş vermeden çıkarım

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gurkanerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araç trafiğinin yoğun olduğu bir yerde çok yüksek maliyetler ile dükkan açıp para kazanmaya çalışan bir esnafım. Aynı şekilde bende dükkanımın önüne araç yanaşıp alışveriş yapabilsin diye duba koyuyuorum ve sizin gibi düşünen bir kaç kişi getirip aracını koyup saatlerce ayrılmıyor. Tek taraflı düşünmemek gerekiyor bazen.
    Gürkan kardeşim, kesinlikle buna karşıyım. Hatta en sinir olduğum durumlardan birisi budur. Yüksek maliyetle dükkan açmak, size yolu işgal etme yetkisi vermez. Açarken bunları iyi hesaplamak lazım.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)