Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

öneri

REKLAM ALANI

Apachi xz 250 R benzeri supermoto önerisi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Bildiğim, çok yok. Yamaha'nın XT660X modeli güzeldir.

diablof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1998 Honda CMX 250 Rebel | X max 250
    honda crf serisi,

husqvarna

mondial xtreme

...

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı diablof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda crf serisi,

husqvarna

mondial xtreme

...
    Hocam bunlar supermoto mu?

Çünkü kross alıp sm'ye çevirmek düşünülenden daha pahalıya patlayabiliyor. Orjinalden sm almak daha mantıklı.

250 cc de tavsiye istiyorsan;

wr250x
    diablof bunu beğendi.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

diablof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1998 Honda CMX 250 Rebel | X max 250
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bunlar supermoto mu?

Çünkü kross alıp sm'ye çevirmek düşünülenden daha pahalıya patlayabiliyor. Orjinalden sm almak daha mantıklı.

250 cc de tavsiye istiyorsan;

wr250x
    Ustadim genel anlamiyla tabi alternatif pek yok. Ama;

Supermoto, motokros ile pist yarışları arasında olup normal motor yarışlarına benzemeyen, pistlerin kısa ve virajlı olduğu, hızı 160km/h’den düşük, değişik viraj alma teknikleri olan ve tamamen motorun performansından çok sürücünün yeteneğine bağlı olan bir motor sporudur. Bazı Avrupa ülkelerinde Supermotard olarak da adlandırılmaktadır. Yarışların %70’i asfalt, %30’u toprak zeminde geçmektedir. Supermotolar, off-road motoruna yarış motorunun lastiklerinin ve jantlarının takılmasıyla oluşur. Sürücüler genellikle pist yarışlarında kullanılan deri tulum ile motokrosta kullanılan kask ve botları giymektedir.

off-road motoruna yarış motorunun lastiklerinin ve jantlarının takılmasıyla oluşur.

Kismina binaen, kullanim acisindan mumkun olabilecekleri saydim. Yoksa haklisin direk supermoto degil.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı diablof adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ustadim genel anlamiyla tabi alternatif pek yok. Ama;

Supermoto, motokros ile pist yarışları arasında olup normal motor yarışlarına benzemeyen, pistlerin kısa ve virajlı olduğu, hızı 160km/h’den düşük, değişik viraj alma teknikleri olan ve tamamen motorun performansından çok sürücünün yeteneğine bağlı olan bir motor sporudur. Bazı Avrupa ülkelerinde Supermotard olarak da adlandırılmaktadır. Yarışların %70’i asfalt, %30’u toprak zeminde geçmektedir. Supermotolar, off-road motoruna yarış motorunun lastiklerinin ve jantlarının takılmasıyla oluşur. Sürücüler genellikle pist yarışlarında kullanılan deri tulum ile motokrosta kullanılan kask ve botları giymektedir.

off-road motoruna yarış motorunun lastiklerinin ve jantlarının takılmasıyla oluşur.

Kismina binaen, kullanim acisindan mumkun olabilecekleri saydim. Yoksa haklisin direk supermoto degil.
    Şunun için sordum, işin teknik detayını biliyorum yoksa. Mesela mondi'ye bir çift sm jant lastik dişli takımı, mondinin kendi fiyatına çok yaklaşabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

Bu arada adam troll sanırım, sormuş ve gitmiş
    diablof bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)