Apachi xz 250 R benzeri supermoto önerisi
Apachi xz 250 R benzeri supermoto önerisi
Bildiğim, çok yok. Yamaha'nın XT660X modeli güzeldir.
honda crf serisi,
husqvarna
mondial xtreme
...
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Ustadim genel anlamiyla tabi alternatif pek yok. Ama;
Supermoto, motokros ile pist yarışları arasında olup normal motor yarışlarına benzemeyen, pistlerin kısa ve virajlı olduğu, hızı 160km/h’den düşük, değişik viraj alma teknikleri olan ve tamamen motorun performansından çok sürücünün yeteneğine bağlı olan bir motor sporudur. Bazı Avrupa ülkelerinde Supermotard olarak da adlandırılmaktadır. Yarışların %70’i asfalt, %30’u toprak zeminde geçmektedir. Supermotolar, off-road motoruna yarış motorunun lastiklerinin ve jantlarının takılmasıyla oluşur. Sürücüler genellikle pist yarışlarında kullanılan deri tulum ile motokrosta kullanılan kask ve botları giymektedir.
off-road motoruna yarış motorunun lastiklerinin ve jantlarının takılmasıyla oluşur.
Kismina binaen, kullanim acisindan mumkun olabilecekleri saydim. Yoksa haklisin direk supermoto degil.
Şunun için sordum, işin teknik detayını biliyorum yoksa. Mesela mondi'ye bir çift sm jant lastik dişli takımı, mondinin kendi fiyatına çok yaklaşabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Bu arada adam troll sanırım, sormuş ve gitmiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)