Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBR 250R

REKLAM ALANI

Uzun süren 2016 0 HRC 125r araştırmamda bulamadım Eskişehirde. Bende 250r a yöneldim. Buldum 2. El 2016 model devrilme kaza falan yok. Şimdi motoru alırken nelere dikkat edeyim öneriler nelerdir ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA-CBR125R-KAWASAKİ NİNJA250R
    Alıntı nykse3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun süren 2016 0 HRC 125r araştırmamda bulamadım Eskişehirde. Bende 250r a yöneldim. Buldum 2. El 2016 model devrilme kaza falan yok. Şimdi motoru alırken nelere dikkat edeyim öneriler nelerdir ?
    valla kardeşim.. bildiğim kadarını yazıyım.. imkanın varsa expertize sokmakta fayda var.. yok dersen.. bi rodaj bittiyse tamamlanma sürecini öğren başk pek aklıma gelen bişey yok.. ve illaki binip test ediceksin..

mistikbaklav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250
    Yav kardeşim bu kaçıncı başlıktır? Yukarıda çubukta "arama" yazıyor bas ona, ara istediğini. Her motor alan bu soruyu sorsa forumun hali ne olur?
    ccc67 bunu beğendi.

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Alıntı mistikbaklav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yav kardeşim bu kaçıncı başlıktır? Yukarıda çubukta "arama" yazıyor bas ona, ara istediğini. Her motor alan bu soruyu sorsa forumun hali ne olur?
    Haklısınız sonuna kadar.Arkadaş motor alacak heyecanlı sanırım onu biraz alttan alalım bence

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Ekspertize sok bikere. Zincir dişli durumuna bak. kmbilgisi hakkında ipucu verir. Yağ kaçağı, grenajlarda çatlak var mı? Egzozda ezik var mı?

Bunları da incele.

6.000 km adam direk dedi zaten istediğin makinaya bağlarız istediğin servise bağlarız oda 3.000km de iken almış 35-40 yaşlarında birinden şimdide satıyormuş. Malımın arkasındayım istediğin ustaya gidelim istersen al sür dedi.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    2000 kn de cbr 125 almistim hemen yan sokaktaki bir siteden.. neolacak ki 2000 bin km dedim direk aldim.. bakim zamani honda seevisine gittimki 1000 bakimina gitmemis.. sanayiye gitmis.. ustelik motor yag tapasinida yalama etmisler servis garanti disina birkigordu zor ikna ettik.. motor blogu aliminyum oldugu icin dis te acilamiyormus komple blok degisecek dediler... yani cok dikkat etmelisin...
    efendy06 bunu beğendi.

Adam istediğin honda servisine gidelim makinaya bağlayalım dedi. Sıkıntı var mı yok mu o söylesin dedi

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2000 kn de cbr 125 almistim hemen yan sokaktaki bir siteden.. neolacak ki 2000 bin km dedim direk aldim.. bakim zamani honda seevisine gittimki 1000 bakimina gitmemis.. sanayiye gitmis.. ustelik motor yag tapasinida yalama etmisler servis garanti disina birkigordu zor ikna ettik.. motor blogu aliminyum oldugu icin dis te acilamiyormus komple blok degisecek dediler... yani cok dikkat etmelisin...
    Bu arada, havalar da ısınıyor. Bir piknik sözümüz vardı

Adam istediğin honda servisine gidelim makinaya bağlayalım dedi. Sıkıntı var mı yok mu o söylesin dedi
    Servise git, ekspertizi 50 liraya yapıyorlar en fazla. Yaptır.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

öyle yapıcam yanıma birinide alıcam tekrardan

Motosikleti
    CBR 250
    Alıntı ccc67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısınız sonuna kadar.Arkadaş motor alacak heyecanlı sanırım onu biraz alttan alalım bence
    Kızmamın nedeni gerçekten çok fazla bu konuda başlık olması. Aynı motoru ben de aldım ama arama motorunu kullandım, forumu kirletmedim. Bir de şöyle bir şey var, ben bu konuyu araştırmadığım halde önüme 5-6 tane başlık geldi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Kızmamın nedeni gerçekten çok fazla bu konuda başlık olması. Aynı motoru ben de aldım ama arama motorunu kullandım, forumu kirletmedim. Bir de şöyle bir şey var, ben bu konuyu araştırmadığım halde önüme 5-6 tane başlık geldi.
    Şimdi, ben 4. motor olarak aldım CBR'yi, kimsenin fikrini sormadım, kimseye göstermedim. Kimseye ekspertiz yaptırmadım. Gittim, inceledim, beğendim, kullandım, kıllandım. Tekrar kullandım, kıllanmakta haklı olduğumu fark ettim ve teşhisi koydum. Plaka ve şase no'dan sorguladım, sorun çıkmadı. Bakımlarını yapan servisi aradım, bakımlarını onayladılar.

Aldım, dönünce rutin bakım yaptırdım, ekstra dan ekspertiz rica ettim. Servis te benimle aynı teşhisi koydu, sonra servisten ayrılan ustam ile görüştüm, ona gösterdim, bir ayar yapıp düzeltti.

Ama bu benim 4. motorum.

İlk motor alacak olanlar, cuptan çinliden inip bunu alacak olanlar illaki şahsi tavsiye istiyor. Heyecan var, eh iyi de para bağlıyorlar. Onları da mazur görmek gerekli.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

sonuç olarak daha önce motor kullanmış olsamda heyecan var tabi ki

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Başlangıç motoru mu?

Motosikleti
    CBR 250
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi, ben 4. motor olarak aldım CBR'yi, kimsenin fikrini sormadım, kimseye göstermedim. Kimseye ekspertiz yaptırmadım. Gittim, inceledim, beğendim, kullandım, kıllandım. Tekrar kullandım, kıllanmakta haklı olduğumu fark ettim ve teşhisi koydum. Plaka ve şase no'dan sorguladım, sorun çıkmadı. Bakımlarını yapan servisi aradım, bakımlarını onayladılar.

Aldım, dönünce rutin bakım yaptırdım, ekstra dan ekspertiz rica ettim. Servis te benimle aynı teşhisi koydu, sonra servisten ayrılan ustam ile görüştüm, ona gösterdim, bir ayar yapıp düzeltti.

Ama bu benim 4. motorum.

İlk motor alacak olanlar, cuptan çinliden inip bunu alacak olanlar illaki şahsi tavsiye istiyor. Heyecan var, eh iyi de para bağlıyorlar. Onları da mazur görmek gerekli.
    Aynı motoru ben de aldım derken ilk motorumdan bahsediyordum ben de. arkadaşın durumunu en iyi ben anlarım. 5 saniye foruma baksa cevabını alacak.Aynı zamanda forumda aynı konuyu araştıran arkadaşlara zorluk çıkıyor. Başıma geldi biliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    ADAM HAKLI

Eski konudan devam etse ya bir iki cevap gelecek yada hiç

Troilem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Honda CBR250R Neon Sarı
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada, havalar da ısınıyor. Bir piknik sözümüz vardı

Servise git, ekspertizi 50 liraya yapıyorlar en fazla. Yaptır.
    Siz en son ne zaman exper için servise gittiniz acaba?

Bende yeni CBR250R aldım Honda Mutluhan'da 180 TL hatta indirimle 150'ye yapıyorlar.

Haa 150 çoksa Honda servise git 6000 km'ye kadar bakıma ne kadarda bir girmiş herhangi bir parçası değişmişmi veya işlem yapılmışmı garantisi ile ilgili sıkıntı varmı öğren bunlar bedava.Ben bunlara baktım rosso lastikleri ve xenon kiti bile bayide taktırmış arkadaş.

Ama hiç anlamıyorsan expertiz şart bence ben 5 yıl önce araba aldım exper yaptırmadım 3. arabamız hala experemi sokacaz dedim adamda gidelim istediğin yere ben malımın arkasındayım dedi sakalına güvendik arkadaşın araba bi takla görmemiş yani sen düşün :D

adam malının arkasındaysa bişey çıkarsa experi sen karşılarsın dersin olur biter.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)