Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Yeni Cıbır 600RR imm :)

Motovento
    REKLAM ALANI
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Motohayal, sahibinden.com'da senin motorun resimlerini koymuşlar ve satış ilanı vermişler. Hata mı var ? Eskişehir diyor 50 km hrc,resimler seninkilerle aynı. Durum garip geldi. Karisiklik mi var acaba ?Bilgin olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı Salurbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motohayal, sahibinden.com'da senin motorun resimlerini koymuşlar ve satış ilanı vermişler. Hata mı var ? Eskişehir diyor 50 km hrc,resimler seninkilerle aynı. Durum garip geldi. Karisiklik mi var acaba ?Bilgin olsun.
    Aynen bende gördüm.
    Siz de benim gibi ilan ilan sörfmü yapıyonuz.

mertcancbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoru nasıl kötülediyseniz adam 50.km de satışa koymuş.Benim de özellikle Repsol rengi ile en sevdiğim kasadır halbuki,şaşırdım bu kadar beğenmeyenini görünce.Zevkler diyelim.

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen bende gördüm.
    piyasa durumunu görmek için bakıyorum,fiyatlar nerelerde,hangi motorlar hangi fiyatlardan satılıyor vs vs.Motorlarıda çok sevince en güzel yerlerden biri vasıta - motor kısmı

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

başka bir durum olabilir,herşey olabilir,ben sahibinin bilgisi dahilinde mi değil mi onu netleştirmek ve bir noktada haber vermek istedim kendisine.Bu arada 600rr ve honda efsanedir,motor için söylenecek laf yok fakat son kasa olmadı ama yine diyorum güzel motor,alınır,binilir.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    piyasa durumunu görmek için bakıyorum,fiyatlar nerelerde,hangi motorlar hangi fiyatlardan satılıyor vs vs.Motorlarıda çok sevince en güzel yerlerden biri vasıta - motor kısmı

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

başka bir durum olabilir,herşey olabilir,ben sahibinin bilgisi dahilinde mi değil mi onu netleştirmek ve bir noktada haber vermek istedim kendisine.Bu arada 600rr ve honda efsanedir,motor için söylenecek laf yok fakat son kasa olmadı ama yine diyorum güzel motor,alınır,binilir.
    Bak bu aralar güzel gsxr 600ler var şöyle. 2008-9-10 model. Modlu kasa alalım sana demedi deme.

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Bak bu aralar güzel gsxr 600ler var şöyle. 2008-9-10 model. Modlu kasa alalım sana demedi deme.
    eyww fakat kafam iyice karıştı,2017 1000rr da bakmaya başladım,nasıl olsa iş sonunda 1000 liğe gidicek, 2017 r6 - 64 bin ,normal 1000rr 2017 70 bin , bakıyorsun teknik olarak çok daha üstün motor 1000rr ve son kasa epey güzel oldu dizayn olarak.5 sürüş modu o bu var da var yani 1000rr alıp kapatıp geçeyim demeye başladım ara ara

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    eyww fakat kafam iyice karıştı,2017 1000rr da bakmaya başladım,nasıl olsa iş sonunda 1000 liğe gidicek, 2017 r6 - 64 bin ,normal 1000rr 2017 70 bin , bakıyorsun teknik olarak çok daha üstün motor 1000rr ve son kasa epey güzel oldu dizayn olarak.5 sürüş modu o bu var da var yani 1000rr alıp kapatıp geçeyim demeye başladım ara ara
    Bütçe varsa neden olmasın. Ne kadar teknoloji o kadar sürücü dostu bana göre.
    Yakışır.
    Salurbey bunu beğendi.

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Katılıyorum. Artık yapılmak istenen mümkün olduğunca motoru küçültmek hafifletmek ve full elektronik sürüş destek sistemleriyle donatıp daha güvenli ve kontrollü makinalar yapmak oldu. Yeni 1000rr da görsellik,teknoliji herşey var. Fiyat Türkiye genel şartlarına göre gerçekten yüksek 70 bin. Ama uzun vade düşününce alıp uzun yıllar kullanma anlamında çok iyi bir seçenek olarak orda duruyor. Hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.Oyle bir gelişme olursa paylaşacagim mutlaka forumla. Beklenti yaratmayım

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Katılıyorum. Artık yapılmak istenen mümkün olduğunca motoru küçültmek hafifletmek ve full elektronik sürüş destek sistemleriyle donatıp daha güvenli ve kontrollü makinalar yapmak oldu. Yeni 1000rr da görsellik,teknoliji herşey var. Fiyat Türkiye genel şartlarına göre gerçekten yüksek 70 bin. Ama uzun vade düşününce alıp uzun yıllar kullanma anlamında çok iyi bir seçenek olarak orda duruyor. Hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.Oyle bir gelişme olursa paylaşacagim mutlaka forumla. Beklenti yaratmayım
    Hocam merhaba, atladığın bir konu var 1000 den sonra racing alamayacaksın daha üstü yok bence hepsini yaşa 600den sıkılınca 1000 almak çok daha keyifli olur
    Salurbey bunu beğendi.
    Feel the way

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    eyw stunt, işin birde bu kısmı var.Alone da haklı,sende haklısın.Farklı açıları var işin,bütün olarak değerlendirip karar vermek gerek.Daha zaman var,kesin alış yapma günleri gelsin,son turda kasıp iyice düşünüp kararı almak doğru olacak.
    Stunt ve Alonedark93 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    eyw stunt, işin birde bu kısmı var.Alone da haklı,sende haklısın.Farklı açıları var işin,bütün olarak değerlendirip karar vermek gerek.Daha zaman var,kesin alış yapma günleri gelsin,son turda kasıp iyice düşünüp kararı almak doğru olacak.
    Valla Stunt'ın dediği kafama yattı. Araya bi 636 yada gsxr750 sıkıştır.

Bence Salurbey ne yapalım biliyomusun. Geçen hafta 2015 r6 kiralamıştım. Seninde böyle bişey yapmanı isterim. Kafandaki soru işareti gider. Gel 2 tane kiralıyalım kafamıza yatarsa sen al.
    Salurbey bunu beğendi.

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    turuncu motordan mı kıraladın Mecidiyekoy'de.Gecen aylarda forumda kıralamayla ilgili detaylı bir konu baslığı vardı,bende yazmıştım bişiler.Güvenemedim firmalara,allah korusun kaza anında ne isteniyor,maddi hasar vs , ayrıca motorların durumu nasıl gibi birçok soru vardı aklımda.Bu konuyu açtığın çok iyi oldu.Geçen hafta bmw r90 sürüşüne gidicektim , kaskoyu yetiştirememişler,arkadaşım almayı düşünüyor o ayarlamıştı fakat onada söyledim,eğer dedim hasar durumunda karşılama işleri biniciye kalıyorsa her durumda,kullanmam dedim.Test sürüşlerine 2 kere katıldım,triumph ve ducati , onlarda kağıt imzaladım,kaza olursa hepsi binici tarafından karşılanır diye.Sürüşler sorunsuz geçti ama bir daha asla

kiralama işinin detaylarını bir yazar mısın, günlük fiyat nedir ve diğer şartlar ?
    Alonedark93 bunu beğendi.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    turuncu motordan mı kıraladın Mecidiyekoy'de.Gecen aylarda forumda kıralamayla ilgili detaylı bir konu baslığı vardı,bende yazmıştım bişiler.Güvenemedim firmalara,allah korusun kaza anında ne isteniyor,maddi hasar vs , ayrıca motorların durumu nasıl gibi birçok soru vardı aklımda.Bu konuyu açtığın çok iyi oldu.Geçen hafta bmw r90 sürüşüne gidicektim , kaskoyu yetiştirememişler,arkadaşım almayı düşünüyor o ayarlamıştı fakat onada söyledim,eğer dedim hasar durumunda karşılama işleri biniciye kalıyorsa her durumda,kullanmam dedim.Test sürüşlerine 2 kere katıldım,triumph ve ducati , onlarda kağıt imzaladım,kaza olursa hepsi binici tarafından karşılanır diye.Sürüşler sorunsuz geçti ama bir daha asla

kiralama işinin detaylarını bir yazar mısın, günlük fiyat nedir ve diğer şartlar ?
    Turuncu motor racing motor vermiyor artık. Çok patlayan var galiba. bu sezon sadece 4 silindir olarak cb650 veriyor. Ve enduro ağarlıklı veriyor. Enduro motpr kiralıyosun günlük 250 km limit. Fazlası para.. Çok saçma.

Ben şahıstan kiraladım malum sitede ilanı var. Bide benim arkadaşım bu işi yapıyor. 5 aracı var r6, zx10, 1000rr sp inan ben bile zor rezervasyon yaptım. o kadar talep varki anlatamam. Bende bu işe girebilirim.

Ama şunu unutmamak lazım. Mahalle arası ren a car ile avis'i düşünün,tahsilat olayları karışık yani. Kurumsal ve şahış. 50 bine senet attınca adam gibi kullanıyorum.

Yani risk var salurbey ama bizde tay tay değiliz.

R6 günlük 300 250 arası. Bu ay sonu tecili bozdum askere gidiyorum öyle bir karar aldım. 1 haftalık 1450 diyor kiralamayı düşünüyorum,gitmeden accık sıkalım. Kısmet olursa haberleşiriz.
    Salurbey bunu beğendi.

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    anladım.Bizim dışımızda gelişebilecek olaylar her zaman beni düşündürür, değer/risk oranı , birde trafik tam bir mayın tarlası,kendi motorumuzla kaza da bela da olsa sıkıntı yok ama emanet motor, işte o büyük sıkıntı verir, artık kendi motorumu alınca kullanırım bende. Keza test sürüşünde de o kağıtları imzalamıştım ama bir daha tövbe Bu yüzden kiralama işine girmedim geçmişte.Yine de bilgiler için tşkrler.
    Alonedark93 bunu beğendi.

Motosikleti
    Cbr 600RR Hrc 2017
    Aynen bende gördüm.
    Ya koydum da dalgasına koydum ben onu Maşallah forumu tebrik ediyorum uçan kuş kaçmıyor elinizden

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

Konuyu nerelere almışsınız hocam
    Takkoz lazım takkoz
    Salurbey bunu beğendi.

mesmeyut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı MotoHayal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yurt dışı olan bu kurda daha pahali tipi de çok dandik brn deki de pahali 500 civarı puigler var onlar da delinmeden takılıyor demişti bi abi onları bi değerlendireyim sizin motorda durum nedir
    Ben o 500 civarı olan Puig takozları da araştırdım. 13-17 modellerinde grenajı kesmek gerekiyor. Sana bunu söyleyen abi, 07-12 arasındaki modellerden bahsetmiş olabilir. Bende yanlış araştırmış olabilirim. Ama uzun zamandır işin içinden çıkamıyorum. Bende sen gibi grenajı kestirmek istemiyorum.
    <3 https://images.alphacoders.com/533/thumb-1920-533936.jpg

Motosikleti
    Cbr 600RR Hrc 2017
    Alıntı mesmeyut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben o 500 civarı olan Puig takozları da araştırdım. 13-17 modellerinde grenajı kesmek gerekiyor. Sana bunu söyleyen abi, 07-12 arasındaki modellerden bahsetmiş olabilir. Bende yanlış araştırmış olabilirim. Ama uzun zamandır işin içinden çıkamıyorum. Bende sen gibi grenajı kestirmek istemiyorum.
    He bak o da olabilir e napcaz böyle hem sağlam olsun hem iyi bisey diyorum olmusken valla

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı MotoHayal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya koydum da dalgasına koydum ben onu Maşallah forumu tebrik ediyorum uçan kuş kaçmıyor elinizden

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

Konuyu nerelere almışsınız hocam
    Takkoz lazım takkoz
    Napalım Salurbey le lafladık öyle.

Takoz nedir boşver takma.

Motosikleti
    Cbr 600RR Hrc 2017
    Valla 4. Motorum ama çok korkuyorum ya düşürürüm diye öyle deme

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    anladım.Bizim dışımızda gelişebilecek olaylar her zaman beni düşündürür, değer/risk oranı , birde trafik tam bir mayın tarlası,kendi motorumuzla kaza da bela da olsa sıkıntı yok ama emanet motor, işte o büyük sıkıntı verir, artık kendi motorumu alınca kullanırım bende. Keza test sürüşünde de o kağıtları imzalamıştım ama bir daha tövbe Bu yüzden kiralama işine girmedim geçmişte.Yine de bilgiler için tşkrler.
    Hocam ben sana kağıt imzalatmadan r6, 1000rr surdururum 😄
    Salurbey bunu beğendi.

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)