Teşekkür ederim padlari ve jant seritlerini yapınca güncel bir fotoğraf paylaşacağım plakayı da cikartayim da rahat gezelim artık
Teşekkür ederim padlari ve jant seritlerini yapınca güncel bir fotoğraf paylaşacağım plakayı da cikartayim da rahat gezelim artık
selam arkadaşlar, konuyu farklı yerlere çekmeye geldim. öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın işallah.
konuyu dağıtacağım kısım;
birisi aynı konuyu açıpta yeni aldığı cbf150 sinin resimlerini sevinçle paylaşsaydı ve şöyle bir not ekleseydi bu konuyla aynı ilgi ve alakayı görürmüydü?
şöyle bir not: Foruma konu acmistim cbf150 hakkında satan falan varsa diye bazıları alınabilir ama gidip 2014 20 bindeki motora 6 bin vermeyin 1 daha borç bulun sıfır alin her şeyin bir piyasası vardır mesaj yerine ulaşmıştır.
yani pahalı ve büyük motor alınca yanında bir paket hazır saygı promosyon olarak geliyor :D
hayırlı olsun..kazasız belasız kullan ...
Tesekkur ederim hocam çok sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
Pahalı motorla alakalı olduğunu düşünmüyorum bu konunun uğraşıp boyle bi konu açılıp fotoğraf koyulsa bende seve seve hayırlı olsun yazardım yani şahsi fikrim böyle düşünmemek gerekiyor
tamam yaa öyle olsun senin dediğin gibi olsun :D aslında iş görsellikten ibaret ve tabi görüntüyü tamamlayan şeyde ses oluyor. sizin motorda görsellik güzel ve seste öyle olunca havası başka olacak.
sizlik bir şey yok, ister istemez o motorla gezerken ayrı bir havanız olur. cbf150 kullanan garibim ne yapsın :D bende de tvs apache var ama temiz baktığım için bir miktar göz alıcılık bende de oluyor ama gazı açınca işin rengi değişiyor, madara oluyorum.
Muhtemelen hayır. Ve bunda yanlış bir şey de yok. Yolda Şahin geçince bakıyor musunuz? Porsche geçince? İnsanların daha çok ilgisini çekiyor işte... Bundan daha doğal ne olabilir?
Ama bir de iyi tarafından bak... Muhtemelen birileri de CBF150'yi kendi motosikletine tehdit olarak algılayıp yepyeni motosiklet almış adama "çok kötü, bilmemne sebepten dolayı sevmiyorum, şahsi fikrim öyle, torku yok, zart zurt" da yapmazdı
Bende de Repsol'ü var. Aynı kasa olsa bile bu renkte motor çok daha agresif görünüme sahip. O yüzden bu rengini daha çok beğeniyorum açıkçası :^) Repsol'de motorun agresiflik çizgileri, renklerin arasında kayboluyo. Gel gelelim yan yana durduğunda Repsol kendine daha çok baktırıyo diyor çoğu insan. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Bu arada, koruma takozu takmayı düşünüyor musun? Ben biraz araştırdım bu konuyu. Puig gibi koruma takozlarını takabilmek için grenajı delmek/kesmek gerekiyormuş videodaki gibi -> https://youtu.be/JhraOvncASU?t=553
Delmeden takılan takozlarda var fakat Türkiye fiyatları ve yurtdışı fiyatları aşırı yüksek geldi bana. Ne yapsam bilemedim.
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerine taş değmesin iyi günlerde kullanman dileğiyle
Valla repsolun de ayrı bir havası olduğuna inanıyorum ben
Bu arada tek problemim değindiğiniz konu iyi bi takoz eksiğimiz kaldı geriye fakat ben deldirmeyi düşünmüyorum grenaji sırf bu model için yapılanı alsak falan olmuyor mu bana bu konuda bi yardımcı olabilecek bi arkadas varsa rica ediyorum He birde belki depoya stomp grip yaptırmak istiyorum onu da şeffaf olsun ki hrcnin çizgileri görünsün şahsi fikrim ama görüşlere açığım
Hayırlı olsun hocam. Çok güzel motor😊 Allah kaza bela vermesin.
Göz alıcılık değil de bazı insanlar geçen her motora bakar. Örneğin ben de öyleyim pulsar, apache vs filan geçince bunlara nasıl biniyorlar diye düşünüyorum. Bu arada kendini bu kadar ezme niye madara olasın ki insanlar seni motorun için sevmesin insan olduğun için sevsin. Motor için bakandan, arkadaşlık kurmaya çalışandan hayır gelmez.
Feel the way
aslında motoruma bu kadar titiz baktığım için ayrı bir ilgi söz konusu, herkes bu şekilde temiz bakmıyor yada bakamıyor.
allah aşkına sen beni niye bozuyorsun sen yaa :D yani ben yanından geçsem nasıl biniyor ona diye bakacaksın demek. ama bu laflara karnım tok çünkü motor pis olduğunda görmemezlikten geliyorlar yada bakıp hemen kafa çeviriyorlar yada göz kaçırıyorlar.
yani parlayan bir motor görünce herkes bakıyor tabi ama birde tip ve renk önemli. sarı Tvs Apache ikisinede sahip.
konu maddiyatsa 5 cebefe = ne yapar ? bidaha cebefeyi küçük görmeyin bakıyım rr a göre artan benzin parasıyla akşam sucuklu yumurta yiyosunuz
Örnek verecek olursak alttaki linkteki takoz, grenaj kesmeye gerek kalmadan kullanılan takoz. Fakat fiyatı ...... (Boşluğu sen doldur
http://www.brnmotor.com.tr/Honda-Cbr...,PR-16362.html
Birde yurtdışı örneği de alttaki linkte :^)
https://www.motostarz.com/evotech-pe...-cbr600rr.html
<3 https://images.alphacoders.com/533/thumb-1920-533936.jpg
Yurt dışı olan bu kurda daha pahali tipi de çok dandik brn deki de pahali 500 civarı puigler var onlar da delinmeden takılıyor demişti bi abi onları bi değerlendireyim sizin motorda durum nedir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)