Hayırlı olsun Repsol yokmuydu ?
hayırlı olsun bencede tam tersi en sevdiğim 600 rr kasası.honda bu kasayla amerika pazarına yürümüş çok belli ne japon ne italyan direk dodge chrysler arabaları çağrıştırıo ön kafa.5 koyup 0 alın dan kastın 45 e aldıysan bu motoru bence çok hayırlı bir iş yapmışın diyorum kazasız belasız
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
Acık net konuşayım ona param yetmezdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
Valla herkes bisey diyor kitapçığa bakamadim daha malum kitapçıkta yok yaninda verilen cd deymis zaten şuan 10 km de 5 bin devir mantığı yapıyorum plaka falan çıksın da öyle soyunucam rodaj işine Valla fiti fiti gidiyorum napalim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
Şehir ici için onu düşündüm de yer problemim var belki ileride olabilir son derece mantıklı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Hehe bak aynada olduğumu fark etmemiştim gerçekten. Aleykum selam dostum tesekkur ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
Repsol yok Siyah yok Hrc yok sadece kırmızı modeli gelecek bu sene bu motor sanırım türkiye ye giriş yapan son hrc hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------
45 bile değil hocam net rakam vermeyeyim fakat güzel bir ikramları artı tank depo pad hediyeleri oldu bayinin ciddi olarak yardımcı oldular fiyatlara bakarsak ikinci el fiyatlarında alınmaz hocam o paralara cidden canıma tak etti benim.
Ooo yarış moturu.
Kaç yapıyo bu motor ?
Neden 1000rr almadın ki onlar daha güzel oluyo
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun İnşallah
Adam motor almış sevincini paylaşıyor sizlerle hayır duası istiyor siz en kötü kasa bilmem ne sanki tasarımını sormuş enteresan kafanız var.
Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin
neyse,sahibi anlamış bizi,önce güle güle kullanmasını ve iyi dileklerimizi yazıyoruz,sonra motorla ilgili yorumlarımızı,hayırlı olmasın diye yazan birini görmedim.
Evet herkesin fikrini beyan etmesi güzel fakat artık alınmış beğensende beğenmesende adam sevmiş almış.Yok en kötü kasasını aldın, respol niye almadın, 636 alsaydın... Mat gri R-25 aldım, kimisi geliyor keşke beyazını alsaydın vs. Beyazını sevsem beyazını alırdım. Adam bu kasayı bu rengi sevmiş bunu almış ve konuyuda alacağım diye açmamış aldım hayırlı olsun deyin diye konu açmış. Bundan sonrada bize hayırlı olsun demekten başka birşey düşmez. ŞAHSİ FİKRİMDİR...
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.
Kardeş keşke almasaydın ya, hasetinden çatlayacak adamlar çıktı.
Allah gönlüne göre versin, daha iyilerine sahip olmanı dilerim, kazasız belasız, güle güle eskit kardesim.
Onun yerine Enduro/Cross olsa daha iyi olmazmiydi olurdu elbet, mesela bi crf500x yada 2017 Africa twin.
Ama olsun, seninde gönlünü kırmayalım.
Yüksek devirden bahsetmedim. Tork da motorun gücünü ifade eder. 14000 değil de 5000 devirden konuşalım o zaman. Kuvvet'in güncel Türkçe sözlükteki karşılığı fiziksel güç demektir. Buradaki vidayı ya da krankı çevirme kuvveti gücü temsil eder. Dolayısıyla "Benim motorum(k1300r) 600rr dan iki kat güçlü" demek yanlış bir açıklama değildir.
Yaktiniz kendinizi yeter. Yalan soyledim cbf 150 kullaniyorum yorumlari da arkadasin 600rri gorunce kiskanip nifak tohumu ekme amacli yazdim.
Hakikaten ne gereksiz tartışmanız oldu hocam boşverin girmeyelim polemiklere gereksiz bence hersey herkesin gönlünce olsun
"Motorun gücü" denilince anlaşılan maksimum beygir gücüdür. Gerçeği eğip bükmeye gerek yok.
"Benim motorum(k1300r) 600rr dan iki kat güçlü" demek kabak gibi yanlıştır. Doğru olması için sonuna "ikisi de 5000 devirde dönüyorken" eklemeniz gerekir.
Sizin mantığınıza göre 5000 devir değil de sıfır devirden konuşalım, Çin malı elektrikli skuter (*), H2R'den güçlü oluyor o zaman. Kitaba göre doğru. Oldu mu? Olmadı değil mi.
(*) elektrikli motorlar sıfır devirde maksimum torka sahiptir. İçten yanmalı motorların gücü de torku da sıfırdır âtılken.
Arkadas hayirli ugurlu olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin,cok guzel bir motosiklete sahip olmussunuz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)