@BarısBurak Hehe Sağol canım kardesim sende yeni motor almıştın allah sanada kaza göstermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:14 ----------
Sağolun hocam ilk çıktığı zamanlar bi kaç sene önce bende isinamadim ama sonradan bi çekici gelmeye başladı ayrıca yalan yok bütçenin bu kadar olduğu bi yerde türkiyede alınacak en uygun motor illaki daha iyileri vardır demiyorum var gönül ister onlarla olmak ama bana yetecegini düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:18 ----------
Çokta şaapmamak lazım bence ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:19 ----------
Teşekkürler dostum
kavga etmeyin aşkta mantık aranmaz sevmiş almış bu genç. ilelebet mutlu olun. 600rr son karar bide instramda adının sonuna 600rr yazarsan
öncelikle hayırlı olsun,bu devirde motosiklete bu kadar para vermek cesaret ister.Bunun yanına birde minnak aldınmı tadından yenmez
Güzel makine Allah gönlünce gezip kullananı nasip etsin. Tekerine taş değmesin
Hayırlı uğurlu olsun ustam, Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah
Maşallah hayırlı olsun hocam, güle güle kullan tekerin hep düz bassın... Keşke 636 yada baksaydın ağzına kadar elektronik dolu
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin tekerine taş deymesin Allah nazardan saklasın güle güle kullanın büyük cc makinalarda rodaj nasıl oluyor kaç bin devir geçilmez falan diye birşeyler var mı yoksa kitapçıkta ilk 500km morortunuzu zorlamayın tarzında bişeyler mi yazıyor çünkü bunlarla fıtı fıtı gitmek irade ister
Allah ; kazadan beladan uzak tutsun... Güzel Günlerde Kullan inşALLAH....
Allah kaza bela vermesin, Hayırlı olsun.
Son fotoda aynadasın.
Maalesef ikinci el piyasa alırken pahalı satarken ucuz.Eskişehirime selam olsun.
Zevk meselesi tabii kimi begenmemis ama bana gore Honda nin cikardigi en guzel kasa ve tasarim ozellikle bu renk hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz cok dogru bi tercih bence
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın. Motor ve sağlamlık bakımından çok iyi makina fakat beni honda 600rr dan uzak tutan tasarım, kasa nedir yaw camaro suratı var. 600rr ın efsane kasası vardı 2006 da çıkan işte o müthiş tasarım çok begenirdim. Güle güle kullanın.
Ayrıca foruma bir başlık açıldığında kullanıcılar yorumlarını yazmakta özgür, kırmadan ve saygısızlık etmeden görüş beyan etmeleri güzel. Beğenip beğenmemede bu görüşler icindedir. Begenilerini yazanlar gibi begenmeyen arkadaşlarada saygı duyalım.
Allah kaza bela vermesin kardeşim hayırlı olsun tekerin düz bassın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)