Eyww Stunt,inşallah bir gün beraber süreriz.
Eyww Stunt,inşallah bir gün beraber süreriz.
Kazasız belasız bin inşallah muhteşem görünüyor
Hayırlı olsun üstad, bende bundan bakmistim hoşuma gitmişti kazasız belasız...
Tesekkur ederim hocam eksiğim bi takoz kaldı bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim
Hastasıyım bu kasanın, benim tarzım olmamasına rağmen hep hayalini kurarım bunun. 1000RR çok çirkin mesela ama bu efsane, güle güle kullan.
bu motor fotojenik değil, canlısı cbr1000rrdan daha güzel daha havalı bana göre..
hayırlı olsun..
inanmiyorum , adam sirf takozu denemek icin kurbanlik dana gibi yatirmis 600r`yi.
Kazasiz belasiz
bende istiyorumm :((
Hocam Hayırlı olsun kazasız belasız yatirmasiz kullanin İnşallah :-) bunların arkada çift egsoz çıkışlı olan kasasi hangisi youtube da emre600rr ilk motoru onlar çok hoşuma gidiyor..
Deneyelim dedim hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Allah daha iyisini nasip etsin kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Toce hocam o egzoz tuzlu biraz
yok yok reis bu olsun :D olurda birgün bu motoru birine hediye etmek istersen bana ver abi kazasız belasız bin inşAllah
Hayırlı uğulu olsun tekerine taş değmesin gerçekten çok güzel makina, son yazdıklarından sonra hemen sahibindeni açıp baktım sahi ya 2014 model 42 bin 2017 0 km 46 bin şaka gibi
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın kaza bela vermesin güzel günlerde keyifle kullan. Disk kilidi branda vb önlemini al bir de az çok deme fakir sevindir.
Tabi hocam benimki yeni 1000 km oldu ben neler çektim ikinci el ararken en son tak etti
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
Sağol hocam disk kilidim var kapalı yerde duruyor fakat branda ne kadar is görür bilemem.
Bu arada seramik kaplama da yapıldı motora fakat yikayamadim yarın temizleyebilirsem paylaşırım sizlerle
Evet arkadaşlar rodaj bakımını 1080km de yaptırdım. Bu arada koruma takozlarının soldakini düşürdüm vidayı sıkmadığım için bakıma götürdüğümde fark ettim Kırmızı idi serviste bastan mavi takıldı.
- Mavi manet
- Mavi elcik
- Mavi ön arka aks korumaları
sipariş ettim onlar gelince yine fotoğraf paylaşırım.
Çamurluk ve Egzoz kısmında olan parçayı kendim karbon kapladım ellerimlen.
Seramik kaplamadan bahsetmiştim bazı arkadaşlara da fikir vermesi açısından paylaşıyorum fotoğrafları.
Herkese kazasız belasız dertsiz sürüşler dilerim.
Sormak istediğiniz bi soru olursa yardımcı olmak verebileceğiniz bir öneriniz varsa her zaman dinlemek isterim
hayirli olsun. bu sene 600ler yok diye honda ek sure aldi devletten ve bayagi 600rr getirdiler trye. hani diger markalar euro 4 uyumsuz biz satariz mantigi ile simdi sezon sonu cok sayida 600rr kalir ellerinde seneye yeni kasa getirecekler cunku. euro 4 uyumlu absli muhtemelen kaydirma debriyajli modlu vs ozellikli olacak. 1000rrlara 2016 da yaptiklari gibi bu 600leride 38-39 bine elden cikarmaya caliscaklardir. euro bu rakamlarda olursa 2018 bol ozellikli 600rr larida 52-53 bine satacaklardir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)