Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
Kişi başı gelirimiz 11000 dolare neçün ağlarsınuz. İstediğinizi alın.
Daha yaz gelmeden fiyatlar artmaya başladıysa yazın düşünemiyorum gelde delirme
Bir hayalim var...!!!! Bir sene boyunca hiç birimiz sıfır motosiklet almayalım bak ertesi sene % 20 fiyatlar düşüyor mu düşmüyor mu? Ama buna parası bol miktarda olanlar da dahil olacak. Bak ozaman şirketler gidip nasıl devlet e baskı yapacak aman efendim bizim ötv leri indirsek bakın zarar ediyoruz, pazarı kaybediyoruz..falan filan... Bak nasıl şirket sahipleri can hıraş çalışıp ötv yi düşürecekler, karlarını da düşürecekler.. Biz koyun olursak güden de çok olur...Vesselam..
her sene cebimin biraz daha rahatlaması için para biriktirip mt09 planlarımı hep ileriki seneye attarak gerçekleştirmeye çalıştım...
3 sene evvel 25bindi galiba, şimdi ise 40bin olmuş...
ben daha 40 olmadan bir önceki fiyattan aldım en sonunda fakat, bekledikce acayip zor duruma soktum... kredi çekip alsaydım zamanında 15bin yakın fazla para ödemek zorunda kalmazdım
satışlarda düşüş gözükmüyor fakat durumu gerçekten anlaması güç değil, gelecek günlerde durumlarının ve ekonominin kötü olacağını bilen adamlar gemileri yakıp alıyorlar alacaklarını...
Tr de gerçekten hayat zor
Ehe 4000 km mt25 i diablo rosso lastik, ön cam,koruma takozlarıyla 14250 aldım.ilk defa zarar etmeyeceğim sanırım
4 ay önce kredi çekip xmax 250 almıştım. iyi ki almışım o zaman, bu zamla birlikte 3. zam geldi üzerine. Şimdi olsa alamazdım.
Arkadaş bi hevesimiz var oldun mu en iyisi olsun isteriz yamaha olsun deriz ama fiyatlar uçtukça insanın hayali suya düşüyor tamam 300-350 belki çok büyük bir zam değil ama daha yaz gelmeden böyleyse yazın Allah bilir nasıl olur?
Sonra gelde hyosung gt250r,daelim roadwin e bakma!
Honda da zam yapmamış,ama yapmayacak anlamına da gelmiyor ne yazıkki..
Şimdi sıfırlar arttı ya ikinci eller de hiç durur mu? Ama sırf onlara inat,prim vermemek için almamak lazım insanı motordan soğutmaya bayılıyorlar..
Yine de marka olarak Yamaha'yı severim. Bunların bisiklet modelleri varmıydı?
xvs 1300'ü bu sefer getirmemişler bile xD
İstatistikler nerde? Millet arabayı satıp commuter mı alıyor yoksa?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
Bayağı bir galeri kapanır. Kalanlar da fiyatı daha da arttırır.
İnsanlar karın tokluğuna motosiklet satmaz. Kapar dükkanı başka iş yapar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)