Eti Puf bile 0,25 liradan 0,30 liraya çıkmış , bunlar ise Japon teknolojisi bence yine az zam yapmışlar.
Sene içinde bir güncelleme daha yapabilirler böyle çok ucuz kalmış fiyatlar.
Eti Puf bile 0,25 liradan 0,30 liraya çıkmış , bunlar ise Japon teknolojisi bence yine az zam yapmışlar.
Sene içinde bir güncelleme daha yapabilirler böyle çok ucuz kalmış fiyatlar.
r25 2. el fiyatlarının 14k olduğu zamanda bence 19k abartı değil
hak ettiğimiz şekilde yönetiliyor, hayatımızı yaşıyoruz. şikayet etmeyin. durumu alışın kabullenin
dolar 1 yılda 2 katına çıktı normaldir
tracer 900 ilk çıktığında 33000 tl di şimdi 46
13000 tl zam iki yılda
Benim en çok yz125 dikkatimi cekti.
125 cc cross 31.750.
Fuarda inceledim benden başka bakan yoktu zaten ona.
Bugün allahtan almışım zam gelmeden önce :D 16.500 2016model r25 Dipnot:Bugün öğleden sonra Honda bayisinde cbr bakarken satış görevlisi olan arkadaş pazartesi veya salı günü fiyatların %3-%5 arasında artacağının bilgisini aldım.Motosiklet almayı düşünen arkadaşlar elini hızlı tutsun 300-500 fazla vermeyin
Yamaha gercekten kaliteli bir motosiklet bunu ictenlikle soyluyoeum fakat bu fiyatlar cok yuksek r25 15000 tl eder benim gozumde r125 11000 eder. Abs farki en fazla 1000 tl olur maliyet olarak.
Motosiklet yorumlarken f/p en onemli kriterim. yamahacilar bazen bana kiziyor ama yamahaya lafim yok fiyatlara lafim var bu motorlarin neredeyse tamami 3-5 bin pahali..
İlerde CC yükseltmek yerine bisiklete geçiş yapacağız herhalde...
yamahaya saldirmak yerine altta yazan; "%18 KDV VE ÖTV dahil" yazisina odaklansaniz daha iyi olur.
Yamahanin sucu ne? adamlar son teknoloji motosikletleri sirf ulkede ki fahis vergi sisteminden dolayi zararinami satsinlar?
dolarin durumu zaten belli, birde bunun uzerine %18 kdv + %37 otv alinca kimse sifir 1000cc alamaz kardesim. %37 otv nasil bir zihniyetin urunu anlamis degilim. bu insanlara yazik degilmi arkadas? tamam tabiki vergi alinacak fakat 88bin tl r1' in 33bin lirasi vergi bu halka gecirmek degil bilgidin tecavuz.
Ama ne makine be.. Hafif kuş gibi, sepecial ohh. Olsada binsek. Ben ben beeen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:02 ----------
Öyle be cemınd abi.
Biskileytinde hojmuş, versene 1 tur. Bende sana gazoz ısmarlarım yanında leblebi tozu .
yüksek vergi oranları ve yüksek kur yüzünden pahalı.
halbuki makul bir ölçüde vergi, örneğin %5 gibi, ve de normal bir kur seviyesi olsa, 25 binlik motoru 15 bine falan alırız herhalde.
kısmet.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)